Şimdi Ara

fenerbahçeye gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcuyu tartışalım..... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
0
Favori
3.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fuzbing

quote:

Orijinalden alıntı: Lightandwithlove

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

etikete göre bakarsak çok açık arayla değil fb ye gelen tr ye gelen herkese fark atacak olan rc dir....

Kariyer açısından şuanda aktif futbol oynayan dünyanın en kariyerli futbolcusu Roberto Carlos, bir tek Maldini vardı yarışabileceği o da futbolu bıraktı.

Defans olarak bahsediyorsun heralde.?

Hayır. Milli takım ve kulüpler düzeyinde elde ettiği başarıları göz önüne alarak söylüyorum.

Ronaldo var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sangokudbgt

etikete göre bakarsak çok açık arayla değil fb ye gelen tr ye gelen herkese fark atacak olan rc dir....

Kariyer açısından şuanda aktif futbol oynayan dünyanın en kariyerli futbolcusu Roberto Carlos, bir tek Maldini vardı yarışabileceği o da futbolu bıraktı.

Defans olarak bahsediyorsun heralde.?

Hayır. Milli takım ve kulüpler düzeyinde elde ettiği başarıları göz önüne alarak söylüyorum.

Ronaldo var.

Milli takım düzeyinde Ronaldo aktif futbolcular içinde en iyisidir. Ancak kulüp düzeyinde sadece Kupa Galipleri Kupası şampiyonluğu var yanlış hatırlamıyorsam.

• Uefa kupası , Süper kupa ve Ş.l kupası var benim bildiğim.Bir de lig şampiyonlukları.Kupa olarak Carlosun daha çok kupa alması normal adam Ronaldonun 2 katından bile fazla futbol oynamış.Ronaldo garibim sakatlıklardan kurtulamadı ki. Toplasan 7-8 senelik bir kariyeri var.Ancak önemli olan o değil.Ronaldo 3 kez yılın futbolcusu seçilmiş ki bunu başaran sadece Ronaldo ve Zidane.
  • quote:

Uefa kupası , Süper kupa ve Ş.l kupası var benim bildiğim.Bir de lig şampiyonlukları.Kupa olarak Carlosun daha çok kupa alması normal adam Ronaldonun 2 katından bile fazla futbol oynamış.Ronaldo garibim sakatlıklardan kurtulamadı ki. Toplasan 7-8 senelik bir kariyeri var.Ancak önemli olan o değil.Ronaldo 3 kez yılın futbolcusu seçilmiş ki bunu başaran sadece Ronaldo ve Zidane.

Ronaldo kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri. (Bana göre en iyi forvettir.) Ama Uefa ve CL'yi kazanamadı sanırsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozanunal

quote:

Uefa kupası , Süper kupa ve Ş.l kupası var benim bildiğim.Bir de lig şampiyonlukları.Kupa olarak Carlosun daha çok kupa alması normal adam Ronaldonun 2 katından bile fazla futbol oynamış.Ronaldo garibim sakatlıklardan kurtulamadı ki. Toplasan 7-8 senelik bir kariyeri var.Ancak önemli olan o değil.Ronaldo 3 kez yılın futbolcusu seçilmiş ki bunu başaran sadece Ronaldo ve Zidane.

Ronaldo kesinlikle gelmiş geçmiş en iyi oyunculardan biri. (Bana göre en iyi forvettir.) Ama Uefa ve CL'yi kazanamadı sanırsam.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Ronaldo

Sadece Ş.l den emin değilim ama ben Milanın kadrosundayken Ş.l kupasını aldı diye biliyorum.

• Hocam orada yazanlar yanlış. Zira 2008 yılında Uefa kupasını Zenit aldı. Ronaldo'nun almış olması imkansız. Milan'ın son CL şampiyonluğu sırasında Real Madrid'de oynuyordu Ronaldo.
  • Oh be banı kaldırmışlar .

Bence en iyi yabanca oyuncu Ortega'ydı. Sonra Anelka ve Hoijdonk.
  • Gsliyim

Fbliler Alex demezse bence o
  • quote:

Hocam orada yazanlar yanlış. Zira 2008 yılında Uefa kupasını Zenit aldı. Ronaldo'nun almış olması imkansız. Milan'ın son CL şampiyonluğu sırasında Real Madrid'de oynuyordu Ronaldo.

Orada yanlış yazmış olabilir ama İnterle uefa kupasını almadı mı 98 de.?
  • quote:

quote:

Hocam orada yazanlar yanlış. Zira 2008 yılında Uefa kupasını Zenit aldı. Ronaldo'nun almış olması imkansız. Milan'ın son CL şampiyonluğu sırasında Real Madrid'de oynuyordu Ronaldo.

Orada yanlış yazmış olabilir ama İnterle uefa kupasını almadı mı 98 de.?

Hımm tamam almış evet. Kupa galiplerini Barcelona'dayken kazanmış. Uefayı Inter'de.
  • Neyse ya bizene almış mı almamış mı
  • isim olarak Carlos,Anelka,Ortega
    katkı olarak Okhoca,Hoijdoonk,Alex,Uche
  • KRALEX
  • JOSİCO - faydalı

MALDONADO - yıldız
  • bunun tek kriteri var benim için, gelen futbolcu gelmeden avrupa çapında yıldız olacak, trde oynarken yıldız olacak, ve en önemlisi gittikten sonra yıldız olacak, bu isim tabii ki NİCOLAS ANELKA, bence anelkadan başka tryeye gelen yıldız oyuncu yok, hagi ve carlosta yıldızdı ama yaşlanınca tryeye geldiler ama anelka en iyi zamanında geldi hala fenerbahçe anelkayı nasıl getirdi şaşırıyorum
  • En Faydalı ;

Alex De Souza

En Sansasyonel ;

Nicola Anelka

En Kariyerli ;

Roberto Carlos

En Lider Özellikli

Pierre Van Hooijdonk

En Fantastik ;

- Ariel Ortega
    - Jay Jay Okocha
  • 100 KERE ALEX 1000 KERE ALEX 10000 KERE ALEX 100000 KERE ALEX 10000000 KERE ALEX

ALEX VE DİĞERLERİ DERİM VE
    OKOCHA
    UCHE
    HOGH
    LUGANO
    NİELSEN
  • Alex demeyenlere yuh diyorum..

İsim olarak elbet Carlos ama flaş transfer bence Anelka.Adam hem ünlüydü hem de ihtiyar zamanında gelmedi Carlos gibi..
  • Alex
  • neden 1 isim seçmeye çalışıyorsunuz

herkes farklı özelliklerde

FB ye son 15 senede bir
    çok kaliteli insanlar geldi..

Alex,Pier,Okocha ilk aklıma gelen isimdir...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.