Şimdi Ara

Fenercell 3G internet Paylaşım Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, ne zamandan beri çözemediğim bir sorun için yardım istiyorum araştırmadığım denemediğim yöntem kalmadı Fenercell 3G internet kullanıyorum bu internetimi Bilgisayarım aracılığı ile paylaşıma açarak cep telefonumdan da internete girmek istiyorum bu konuda piyasada bulunan bütün programları denedim fakat hiçbiriside işe yaramadı çeşitli sitelerde bulunan çalıştır komutu ile yapılan ayarlarıda yaptım bilgisayarımın wlan paylaşımını açıyorum telefonum görüyor ancak fenercell ile köprüleme yapamıyorum arada bağlantıyı sağlayamadığım içinde interneti kullandıramıyorum konu hakkında bilgisi olan daha önce sorun yaşayıp çözebilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.

• Fenerli olduğun için çözüme ilişkin fâideli bilgiyi seninle paylaşmıyorum.

Hem sürat ölümdür. 56k.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihÇ. -- 7 Mayıs 2014; 14:21:56 >
  • Arkadaşlar soruna kökünden çözüm buldum modemin arasına 85 TL sıkışmış, hiç uğraşmayın gidip 85 TL' ye TP-Link 3G internet paylaştırıcı alın takıp kullanın gayet güzel bi cihaz 8-9 kişiyi aynı anda paylaşıma dahil edebiliyor boşa uğraşmayın olmayınca olmuyor işte, hayırlısı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihÇ. -- 27 Mayıs 2014; 17:07:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.