Şimdi Ara

Fenerin 2 haftadır T.D'siz olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yönetim beceriksiz değince de kızıyorsunuz.Ankaragücü maçında zaten Ersunun fişi çekildi şubat sonunda da istifa etti.Neredeyse aradan 1 ay geçti hala resmi olarak kimseyle temas kurulmuş değil.Daha koskoca takıma hoca bulmayı beceremiyorlar operasyonları nasıl engelleyecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi James Moody -- 11 Mart 2020; 22:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahce de yönetim olmadığının bir göstergesi.
    Ali koç kadar balon bi adam türk sporuna gelmedi.Adam durduğu her dakika daha büyük başarısızlık, daha büyük fiyasko yaşatıyor.Daha büyüğü olmaz herhalde diyorsun bi şekilde beceriyor.İki yıl sonunda elde koskaca bir enkaz var.
    İşin kötüsü Takımı küme düşürse istifa edecek bir tipe de benzemiyor, sahip olduğu dev EGOSU buna müsade etmez
  • Fenerin 2 yildir yonetimi, 4-5 yildir da sol beki yok. Cok abartma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir muhabir Ts maçından sonra Semih Özsoy'a "Bu hafta açıklanmaz herhalde?" demişti. Semih Özsoy da "BOROSO FONORBOHÇO" demişti. Maalesef. Sizin gibi beceriksizler yönetiyor Fenerbahçe'yi.
  • Bu büyük bir yönetim zaafıdır. FB gibi büyük bir takımın antrenmanlarında boynuna düdüğü Emre asıp taktik çalıştırıyorsa bu ciddi bir yönetim rezaletidir.

PTT liginde olur anca böyle şeyler.
  • Denizli maçından sonraydı sanırım. Semih Özsoy muhabirin “teknik direktör bu hafta açıklanır mı?” Gibi bir sorusuna “burası Fenerbahçe” diye cevap vermişti. İçimden “yaw he he” demiştim. Yine yanıltmadılar bizi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fenerbahce de yönetim olmadığının bir göstergesi.
    Ali koç kadar balon bi adam türk sporuna gelmedi.Adam durduğu her dakika daha büyük başarısızlık, daha büyük fiyasko yaşatıyor.Daha büyüğü olmaz herhalde diyorsun bi şekilde beceriyor.İki yıl sonunda elde koskaca bir enkaz var.
    İşin kötüsü Takımı küme düşürse istifa edecek bir tipe de benzemiyor, sahip olduğu dev EGOSU buna müsade etmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 24 Mart 2020; 3:32:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.