Şimdi Ara

Fenerin basina Yilmaz Vural gecsin destek konusu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taraftari olmasamda Yilmaz Vurala bir defa sans verilmeli diyorum. Yilmaz hoca toparlayacak tek adam su anda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rvp yi dövmeye çalışır bu sebepten sözleşmesi feshedilir.
  • Destekliyorum.

Yilmaz hoca daha ne kadar fenerbahceyi batirabilir ki? Zaten batmis gibiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bir hoca gelecekse bu mutlaka Yılmaz Hoca olmalı.Bu adam 3 büyüklerden herhangi birini yönetmeyi hakediyor.Hem böylelikle dedikleri palavra mı yoksa gerçek mi anlaşılmış olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Destekliyorum.

Yilmaz hoca daha ne kadar fenerbahceyi batirabilir ki? Zaten batmis gibiler.

Daha ne kadar kötü olabilir ki?? Al sezon sonuna kadar. Baktın ışık var, ver bütçeyi eline, baktın olmayacak gibi, aramaya başla nisanda yeni hoca. Yeni sezonu ona göre planla.
  • Yılmaz hoca fenerin başına gelmeli ruhu olmayan futbolculara ruh aşılar Fenerbahçe'nin Fatih Terim'i olabilir Aykut kocamanı severim azizin bir stratejisi olarak tepkiyi üzerine çekti millet aziz istifa demeyi unuttu Aykut istifa demeye başladı geçen yıl tribünlerde dik istifaaa diye bağırildi mi hayır yönetim istifa diye bağırıyordu herkes Aykut azizin oyununa geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fener bu seneyi boşa geçirdi zaten bu sene gitti en iyi 3. en kötü 9 10 oluruz. Yılmaz Hoca senelerdir bana versinler büyük takım görsünler diye bas bas bağırıyor. Aykut Hocanın kanser futbolunu izleyeceğimize Yılmaz VURALIN Çoşkulu hucum düşünen Kasımpaşaya oynattığı oyunu izleriz. Hatırlıyorum adam bir ara kasımpaşaya totol futbol oynatmaya çalışıyordu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Tosic i kim aldi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yılmaz hocam en başta geçseydi birşey diyen olmazdı fakat adamın geçmişinde çok olay var. Futbolcular ciddiye alabilecek mi ? Eğer hocayı ciddiye alırlarsa yeni bir terim olur. Başarıdan başarıya koşar.Yılmaz hocada bu potansiyel var.Her gittiği takımda ya yönetimle yada futbolcularla problem yaşıyor.

• Aykut ile yola devam edersek zaten küme mücadelesi vermemiz yakındır en azından Yılmaz Vural az biraz toparlar.
  • Yılmaz hocaya şu teklifi yapıcan, anında kabul eder:

"Sezon sonuna kadar asgari ücretle çalışırsın. Sezon sonunda takımı ilk ikiye sokabilirsen yeni sözleşme ve düzgün bir maaş alırsın."
  • Keşke gelse en azından hırsla, atak yaparak yeniliriz. Şuan sefiller gibiyiz.
  • Yılmaz hoca en sevdiğim teknik direktörlerden biri. Ama çok düz mantıkla Yılmaz hoca deniyor. "Hırslı, agresif, oynamayan oyuncuyu adam eder onu getirelim". Futbol böyle işlemiyor artık.

Hayatında büyük takım yönetmemiş birisinin gelip böyle muazzam bir krizin içinden (ki krize yönetim dahil baştan aşağı herkes dahil) çıkarması imkansız bence. Olan Yılmaz hocaya olur yazık olur. Kimi getirirsen getir bu kafa ve yönetim anlayışıyla başarılı olamayacak bu kulüpte.
  • Çok meraklıysanız kendi takımlarınıza getirtin.İsmail,vitor,aykut gibi çapsız anadolu hocalarıyla yeterince vakit kaybettik.Listeye bir yenisini eklemeye gerek yok.

• Yılmaz Vural

• Açıkçası 3 büyük takımdan birini çalıştırmazsa gözü açık gidecek bu adam, bence de gelse fena olmazdı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.