Bildirim
ferda tv şampiyonlar ligi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Liveonsat sıtesıne göre bu akşam barca juve maçını veriyor
http://liveonsat.com/los.soc_int_UEFA_CL.php -
Uefa avrupa liginide veriyor bilginize -
Frekans? -
Farda Tv Frekansı 2017 »Farda Tv Frekansı 2016/2017 Türksat 4A 12447 H 2400 VPID:0308 APID:0256 PCRPID:8190 Rah-e Farda TV : Uydu:Türksat 4A Frekans:12447 H 2400...
Hocam bunu deneyin evde değilin internetten kopyala yapıştır yaptım eve gidince bakarım -
Sağolun.
Bugün önce bende bu frekansı girdim ama kanal çıkmıyor.
Edit: kabloda ek var diğer tv nin kabloda ek yok sinyal kalitesi kötü olduğu için çıkmamış şimdi buldum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakansah -- 19 Nisan 2017; 20:44:34 > -
Tamam hocam eve gidince frekansa bakıp yazarım -
Yayın kalitesi çok kötü büyük tv için. -
Bizimki 32 inç tv idare eder bir görüntüsü var -
Onlar da yayını internet den alıyor galiba hem görüntü baya kötü hemde arka taraftan İngiliz spiker in sesi geliyor :D -
yayın kötü olsada kaçak yayında 1.numarafutbol izliyoz daha ne olsun geçen anderlect-m.utd., inter-milan maçı vardı 1-2 farklı maç oluyor. -
Aynen hocam bence görüntü idare eder -
Harika 👍 Frekans: 12447 Yatay 02400 deneyin çalışıyor. Yalnız büyük ekranlı TV'lerde kalite düşük, idare ediyor. Teşekkürler bilgi için. -
Rica ederim hocam keyifli izlemeler -
An ıtıbarıyle Real barca macını sıfresız olarak vermektedır -
tam ben yazacaktım siz yazmışsınız real barça maçını şifresiz izleyebilirsiniz -
Avrupa ve Şampiyonlar Ligini veren başka kanal var mıdır? -
Ferda Tv gariptir yayın bir vardır bir kaç gün sonra yoktur, bazen görüntü yoktur ses vardır vs, güven olmaz o yüzden.
Uefa, şamp ligi, formula vs izlemenin en kolay ve etkin yolu Azerspace uydusudur. -
tam ben yazacaktım siz yazmışsınız real barça maçını şifresiz izleyebilirsiniz -
Şifre sokmuş bu sefer çakallar.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X