Şimdi Ara

FerDiscoVERY ROM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
1.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam gözünüzü seviyim touchwiz kurmayın roma
  • quote:

Orijinalden alıntı: jetaydin

Bende bekliyorum romu. Samsung galxy s4 görünümünde olsa ne güzel olur ne güzel olur.

Zaten samsung romu cok fazla var.
    Bu rom aosp olacak buyuk ihtimal nexus2 gibi dusunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugraakkoc

quote:

Orijinalden alıntı: jetaydin

Bende bekliyorum romu. Samsung galxy s4 görünümünde olsa ne güzel olur ne güzel olur.

Zaten samsung romu cok fazla var.
    Bu rom aosp olacak buyuk ihtimal nexus2 gibi dusunun
    Çok haklısın kardeş lakin dört dörtlük çalışanı yok. Ya iki sim çalışmıyor, ya 2 sim çalışıyor ancak 3g çalışmıyor, kamerada sorun var vs. Bu nedenle s4 demiştim. Acaba tam manası ile çalışan samsung romu varda ben mi bilmiyorum. Dediğin gibi o kadar çok samsung rom çıkardılarki.
  • yakında çıkaracak diye başlık atandan geçilmiyor,
    hayır anlamadığım milleti meraklandıracağına çalışmalarını bitir öyle başlık at olmazmı kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

yakında çıkaracak diye başlık atandan geçilmiyor,
    hayır anlamadığım milleti meraklandıracağına çalışmalarını bitir öyle başlık at olmazmı kardeşim.

+1
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kehanetler

rom takımı kuralım derim ortak bir çalışmadan gidip iyi birşey çıkabilir.egosu yüksek kişiler uzak dursun yıldım onlardan yeter :).
    Saf androidli bir rom elde edebildim.

dikkatli okuyalım.öncelik ilk mesajda belirtildi mesajı anlayan birileriyle ortak birşeyler yapmak

boot animasyon yada apk edit den anlayan kişilerle daha hızlı olur.ikonlarına kadar müdahile ediyorum.
    çalışan biriyim günlük en fazla 30 dk uğraşabiliyorum haftanın pazar günü 2 saat kadar olabiliyor bu süre.
    o yüzden birlik beraberlik içinde rom takımı kurma düşüncesindeyim.

@bugraakkoc
    çok birşey kalmadı 2 adet sistem apk sı ile uğraşıyorum oda vakit alıyor ne yazık ki
    rom aosp inşasıdır.
    şuan kullanıyorum kendi cihazımda.
    otomatik ses kaydı (gayet başarılı çalışıyor)
    süpriz en hızlı ve kullanışlı klavye :)
    kilit butonu
    kamera ve galeri
    görüntülü görüşme gibi vs. bir çok testide kendim yapıyorum ama dediğim gibi bir takım kuralım daha hızlı olabilir o yüzden destek mesajı yayınladım.

@herkese
    istek hattı gibi çalışmıyorum kendim için geliştirdiğimi sizinle paylaşacam.

• quote:

quote:

quote:

rom takımı kuralım derim ortak bir çalışmadan gidip iyi birşey çıkabilir.egosu yüksek kişiler uzak dursun yıldım onlardan yeter :).

dikkatli okuyalım.öncelik ilk mesajda belirtildi mesajı anlayan birileriyle ortak birşeyler yapmak

boot animasyon yada apk edit den anlayan kişilerle daha hızlı olur.ikonlarına kadar müdahile ediyorum.
    çalışan biriyim günlük en fazla 30 dk uğraşabiliyorum haftanın pazar günü 2 saat kadar olabiliyor bu süre.

@bugraakkoc
    çok birşey kalmadı 2 adet sistem apk sı ile uğraşıyorum oda vakit alıyor ne yazık ki
    rom aosp inşasıdır.
    kilit butonu
    kamera ve galeri
    görüntülü görüşme gibi vs. bir çok testide kendim yapıyorum ama dediğim gibi bir takım kuralım daha hızlı olabilir o yüzden destek mesajı yayınladım.

@herkese

şimdiden eline sağlık hocam merakla bekliyoruz umarım tez zamanda çalışmanı bitirir ve paylaşırsın kolay gelsin
    hocam sen belki halletmişsindir ama bu büyük 3g ve g simgelerini kaldırmayı çoğu geliştirici unutuyorda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraakkoc -- 28 Aralık 2013; 20:56:39 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

@bugraakkoc
    rom aosp inşasıdır.
    kilit butonu
    kamera ve galeri

@herkese

şimdiden eline sağlık hocam merakla bekliyoruz umarım tez zamanda çalışmanı bitirir ve paylaşırsın kolay gelsin
    hocam sen belki halletmişsindir ama bu büyük 3g ve g simgelerini kaldırmayı çoğu geliştirici unutuyorda :)

halletim hocam H+ simgesine kadar sorunsuz simgeler

• Hocam iyi çalışmalar. Saf android+birkaç akıllı özellikli rom çıksa da indirsek
  • Caps istiyoz artik
  • Romda gelısme var mı?

• quote:

Romda gelısme var mı?

Beklemedeyiz
  • Safkan bir android olması dileğiyle beklemedeyiz :)
  • meraklısına )
  • Daha çok ekran görüntüsü lütfen... Ayrıca dokunmatik sorunu var mıdır ki?
  • Hocam romun ozellıklerı bu kadar mı hanı hepsını yazsanız
    Bırde kaynak romun lınkını verebılır mısınız

• 4gb modellerde uyumlumu
    ayrıca 2.sim 3g varmı
    oyun performansı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkprnc -- 1 Ocak 2014; 22:02:21 >
  • Kuruyorum bakalım. Nedense bir güvenim var bu roma
  • Cesaret edip 4gb modele kuran bi babayiğit çıktımı acaba? :)
  • *Arada bir dokunmatik sapması oluyor hemen kapa aç butonuna basın düzeliyor.

*Kaynak: varun.ps romudur

*4GB cilerde kurabilir.

*2.simde 3G var

Not: çok büyütelecek bir durum değil ama rom fena değildir ekran görüntüsü özellşetirip yayınladım.istediğiniz gibi modifiye edebilirsiniz.aslında birazcık erken yayınladım ama vaktim çok yok birde yardıma gelen yoktu rom takımıda kuramadık :)

not2: her rom biraz port dur o yüzden kimse sıfırdan birşey yapamaz hep edit üzerine kuruludur. onun için sıfırdan herşey bana ait veya kernelini çözdüm kral benim e kimse girişmesin :) bilmeyen anlamayan arkadaşlar sazan modunda geziyor onlarada hak vermiyor değilim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.