Arkadaslar bildigim kadarıyla ferentus parasal sebeplerden dolayı kapandı ve ayrıca (eskisinde) en falza lvl 65 olabiliyordunuz ve de yeni serverdada gm skillerinin acılmadıgını hatırlıyorum cunku en son gm lerle konustugumda gm ve hero skillerinin oyun tamamlandıgında acılacagını solemislerdi. ve de aynı prooblemi herrcot ta (firaz faklı olan versiyon ayrıca korece) yasayacak gibi geliyor bana her neyse sonucta tahminimce bu iki oyunu daha oynayamayacagız galiba
Hayatımda ilk defa necro ile oynayacagımı dusundugum oyundu ama ne yazıkki oda hayallerim gibi ince ama asılamayan toz pembesi rengindegi perdenin arkasında kaldı
neden olmasın ki necro acarsan oynarsın herrcotta yok mu? Bi de şu an oyuna girebiliğon mu?? Giriliyosaa Bi acc atın oyunu bi tekrar goreyim alaşkına!
ferentus a üye olup oynamak istiorum ama site kaç gündür açılmıor yardım edin yanlış siteye de girmediğimden eminim
Ferentus yaklasik 1 ay kadar once maddi sebeplerden kapandi arkadasim.
ohooo artix olm sen nerde yaşıyon abi!! haberin yok mu!! öldü o oyun!
kardşe ben bişi anlamıombu oyun kapanmış 1 ay olacak hala konuda konuşup duruonuz kapanmış oyun
Ozluyoruz diyelim, anilar iste..
olm bu oyun ölsede kalbimizde yaşıycak nerde o gunler!! sırf manzara içn bile oynanırdı o oyun!! i love this game!
Evet, Ferentus'un v3 versiyonu yani son oynadigimiz quest sistemi olan.
heee o mu tmm da acc alamıyoz ki!
bn alamıyorum yaa!
account açabilen var mı agalar yardımcı olurmusunuz
oyun kapandı dıoz sen accaount accam dion hey allahım:D
xionesten bahsediyorum hey allahım ya !!!!!!!!!
Xiones account isteyen bilgileri pm ile yollasin.
kapanma ihtimalini hiç aklımın ucundan gecirmeden kasardım deli gibi. eski versionda cok güzel ortamimiz vardi dragona dalip bizi kovaladigi günler hala aklımda kopek vardi mirokan vardi ve nicki aklıma gelmeyen bircok arkadasim yeni versionla beraber kayıplara karıştı :( bufflari kasicam diye haftalarca bilgisayari kapatmazdim millete heal buff yetistiricem diye canım cıkardı ama cok ayri bi tadi vardi yaw acaip üzdü gercekten. zaten charlara reset atildigi aman ayri bi üzülmüştüm kapandigi içinde ayri bi üzülüyorum OOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
quote:
Orjinalden alıntı: lnfernaL
kapanma ihtimalini hiç aklımın ucundan gecirmeden kasardım deli gibi. eski versionda cok güzel ortamimiz vardi dragona dalip bizi kovaladigi günler hala aklımda kopek vardi mirokan vardi ve nicki aklıma gelmeyen bircok arkadasim yeni versionla beraber kayıplara karıştı :( bufflari kasicam diye haftalarca bilgisayari kapatmazdim millete heal buff yetistiricem diye canım cıkardı ama cok ayri bi tadi vardi yaw acaip üzdü gercekten. zaten charlara reset atildigi aman ayri bi üzülmüştüm kapandigi içinde ayri bi üzülüyorum OOOOOOOOOOOOOOOOOOOFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
arkadasım sen hayata kusmussun yaw
quote:
Orjinalden alıntı: furkanzkaya
quote:
Orjinalden alıntı: lnfernaL