Şimdi Ara

FERENTUS ÇOK İDDİALI Bİ OYUN DEDİLER BENDE İNDİRİYOM :) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
14.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun yeni versionuna gecti reset yedi daha kimse haritaya yayilamaz 1 hafta daha o yüzden kasıyor olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaman1

arkadas necro 60 lvl den sonra acilio ona siyah bir kilic veriolar 5 lvl lik adami tekte kesio

gecen aralik ayindan beri oynuyorum böyle sacmalik duymadim
    herneyse ne gerek var diymi ugrasmaya
  • evet yaa gelmiş gecmiş sey zaten yeni server acildi kimse 50 lvl kolay kolay olamaz
  • ss den ziyade oyun sitesine girip arastırmak daha iyi kalkar guzel bir ss koyarlar hic bir seyin kotu yanı gosterilmez ama bende merak etim 2 sayfalık bir konu bakmak lazım
  • http://ferentus.com/main.php?p=screenshots

dikkatimi çeken bi durum oldu arkadaşlar... SS lerin bi tanesinde ejderha figürü gördüm... varmı oyunda bööle bişii ? köyün içindeydi... canavarlardan birinden bahsetmiorum yani....
  • Lineage'e benziyen oyun ise Göhh
  • saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: JavieR

hakkatten yaw biraz ss koyun görelim nasıl bir alicengiz oyunuymuş bu...
  • quote:

Orjinalden alıntı: oldwolf666

1. SERVER DAYSAN GÖRÜSÜRÜZ İNSALLAH BENİM ADİM ORDA OLDWOLF 43 LV İM BU LV DEN İTİBAREN OYUN CEKİCİLİGİNİ KAYBETMEYE BASLIYOR BEN WİZART IM KULLANDIGIM BÜTÜN BÜYÜLERİN DAMEGE LERİ AYNİ SAYILIR SADECE SEKİLLERİ FARKLİ OYUDA 36 40 STAFLAR FALAN VAR AMA 32 STAF HEPSİNDEN KUVVETLİ VURUSU BU BENCE SACMALIK 32 STAFI KULLANMAYA BASLIYORSUN 44 LV E KADAR O STAF ELINDE 40 LIK ROBELERDE İYİ DEGİL COK SACMA YANI VAR PANTOLON CEKET GİYMEK EN İYİSİ ROBE TAVSİYE ETMEM GUİLD KURUCAZ ONA CALISIYORUZ AMA BİRA KASALIM 47 48 OLURSAM KURUCAM TURK GUİLDİ SİZE SİMDİDEN BASARİLAR.

Sence hangisi daha buyuk 32 veya 36 mi?(boyutuna gore)

Hep zaman buyuk olan daha fazla can gotulur. Bide sacmalama bende 32 var 500 civarihp gosturuyor 46lik ise788 hp gotuluyor oyuns iyi bak. Ben ilk serverden berli oynuyorum bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BY_CD -- 31 Ağustos 2006; 12:20:12 >

• quote:

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

http://ferentus.com/main.php?p=screenshots

dikkatimi çeken bi durum oldu arkadaşlar... SS lerin bi tanesinde ejderha figürü gördüm... varmı oyunda bööle bişii ? köyün içindeydi... canavarlardan birinden bahsetmiorum yani....

evet vardi yeni versionda görmedim

quote:

Orjinalden alıntı: BY_CD

1. SERVER DAYSAN GÖRÜSÜRÜZ İNSALLAH BENİM ADİM ORDA OLDWOLF 43 LV İM BU LV DEN İTİBAREN OYUN CEKİCİLİGİNİ KAYBETMEYE BASLIYOR BEN WİZART IM KULLANDIGIM BÜTÜN BÜYÜLERİN DAMEGE LERİ AYNİ SAYILIR SADECE SEKİLLERİ FARKLİ OYUDA 36 40 STAFLAR FALAN VAR AMA 32 STAF HEPSİNDEN KUVVETLİ VURUSU BU BENCE SACMALIK 32 STAFI KULLANMAYA BASLIYORSUN 44 LV E KADAR O STAF ELINDE 40 LIK ROBELERDE İYİ DEGİL COK SACMA YANI VAR PANTOLON CEKET GİYMEK EN İYİSİ ROBE TAVSİYE ETMEM GUİLD KURUCAZ ONA CALISIYORUZ AMA BİRA KASALIM 47 48 OLURSAM KURUCAM TURK GUİLDİ SİZE SİMDİDEN BASARİLAR.

Sence hangisi daha buyuk 32 veya 36 mi?(boyutuna gore)

Hep zaman buyuk olan daha fazla can gotulur. Bide sacmalama bende 32 var 500 civarihp gosturuyor 46lik ise788 hp gotuluyor oyuns iyi bak. Ben ilk serverden berli oynuyorum bunu

ne diyosun kardes tekrar yazmayi denersen sevinirim

• bende indirdim tam yüklicem ikernel exe bilmem ne bilmem ne diye bi hata geliyo ne yapmam lazım???
  • quote:

Orjinalden alıntı: yesilman

bende indirdim tam yüklicem ikernel exe bilmem ne bilmem ne diye bi hata geliyo ne yapmam lazım???

daha acik yazarmisin bende boyle bir hata vermedi.

internet explorer 6 ve sonrasini destekliyor. bende 7 vardi kaldirdim.
  • ya kardeş ikernel exe error merror falan filan işte acab virüs programın dan dolayımı Bide ben mozilla firefox kullanıyom....
  • Bu oyunu bir aralar oynadım level 38 oldum sanırım sonra baya sıktı.Ama denemekte fayda var derim
  • ya ben yeni şifre aldım ama henüz bişi açma dım sizce ne açıyım we hangi serwerda açıım
  • quote:

Orjinalden alıntı: musalex

ya ben yeni şifre aldım ama henüz bişi açma dım sizce ne açıyım we hangi serwerda açıım

2 Server 7 meslek var. Bence East serverdaki ortam olarak daha iyi west'den daha iyi daha cok türk gördüm.
    Karakter konusunda hangi birini açarsan aç bırakacagina eminim cogunun +lari ve -leri var ve karakterlerin eksileri daha fazla oldugu için çekilmez hal aliyor ama ben ölmem öldürürüm dersen wizard aç yok ölmek istemiyorum diyorsan knight aç zaten party yaparak daha rahat lvl alirsin felan filan ama yeni degiştirilen harita tamamen igrenc bu yüzden biraktim eski harita olsa tam gaz devam ederdim.
  • bayaaa güzel bi oyun herkese tavsiye ederim
  • oyun güzelde silkroad a yeni başladım bayağ benzeşiyolar yaw
  • biraz night a benzio şimdi yüklüorum

• beyler bende böyle bir hata veriyor lütfen yardım edin giremiyorum oyuna çok merak ediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shela123 -- 1 Ekim 2006; 20:29:37 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.