download aşamasındayım, bu oyun hakkında bişiler bilen warmı
ende bilmiyorum ama bende yüklüyorum şu anda bende senin gibi merak ediyorum aslında ben yüklüyodum adsl bağlantısının kablosu çıkınca koptu bağlantı
beyler sıteyı verırmısınız acaba ???
bn oynadim adamlar biraz kütük gbi savasio yani estetiklik yok fazla ama hadi baslayayim barehttp://ferentus.com/
Ferentus guzel bir oyun lvl21 oldum ama nufusu cok dusuk oldugu için soylke bir bekliyorum ama sınıfları ve grafikleriyle iddali bir oyun.Eger oyunla ilgili baska sorularınız olursa elimden geldigi kadar cevaplarım.
Oyun biraz lineage benzio..ama karakterlerin yürüyüş felan bi garipben beğenmedim açıkçası lvl 2 oldum bıraktım oyunu
2 günde level 13 oldum bence güzel bi oyun,, üye olursanız nick inizi türk yapın , hemşeri muhabbeti güzel oluyo , benimki ''bigalı''
yaw pot alacaim npcyi bulamadim yoksa bosuna mi ariyorum öyle biri yok mu ?
olabilrde olmayabilirde
bende merak ettim ins.... guzeldir hadi hayırlısı
BU OUYN KAÇ MB
300 küsür mb :D pot yok oyunda onun yerine yanina sıhhiye qibi birini aliyosun canin azaldikca sana heal basio :D ancak saatine ücret aliyor o heal basan npc :D oyunu sevdim gercekten güzel sıkılma felan da yok gayette basit tafsie ederim
Bu oyunda pot diye birşey X'e basıp oturarak ve arkanda bir clerik varsa gücün artar.
ya aga lvl 29 oldum sıktı bi amacı yok oyunun habire lvl atla skil aç can sıkıntısı yapıyo
SRO gelene kadar takılıcam.. east da nick : SuDDeN Lv : 12
walla bi kaç özelliği haricinde berbat bir oyun beni pek çekmedi...
pvp mevcutmu oyunda ?
PvP mevcut Knight çılar bilir cz gibi ortamlar var benm levelim 24 ama oyunu bıraktım oyun başta güzel geliyo ama sürekli kendini tekrar ediyo güzel yanları kendi silah ve giysilerini kendin yapabilme skill sistemi çok güzel kullandıkça gelişiyo combolar var grafikler güzel oyun daha yapım aşamasında bitince güzel bi oyun olacak bide port sistemi gelişmemiş sürekli yayasınız yollar uzun nickm oyundada aynı başlamanızı öneririm
İNDİRMEK NE KADAR SÜRER
quote:
Orjinalden alıntı: Shadow_Mc
İNDİRMEK NE KADAR SÜRER
Pek fazla sürmez. Ben filim seyrederken indirmiştim. Hattın ne kadar hızlıysa o kadar hızlı iner çünkü site alabildiğin kadar download hızı veriyor. Yani tamamen senin DSL hızına bağlı....