Şimdi Ara

FERENTUS ÇOK İDDİALI Bİ OYUN DEDİLER BENDE İNDİRİYOM :) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
14.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben biraz oynamaya çalıştımda, pek bişey bilmediğimden çok geçmeden öldüm. Geri nasıl başlayacam???
  • 1. SERVER DAYSAN GÖRÜSÜRÜZ İNSALLAH BENİM ADİM ORDA OLDWOLF 43 LV İM BU LV DEN İTİBAREN OYUN CEKİCİLİGİNİ KAYBETMEYE BASLIYOR BEN WİZART IM KULLANDIGIM BÜTÜN BÜYÜLERİN DAMEGE LERİ AYNİ SAYILIR SADECE SEKİLLERİ FARKLİ OYUDA 36 40 STAFLAR FALAN VAR AMA 32 STAF HEPSİNDEN KUVVETLİ VURUSU BU BENCE SACMALIK 32 STAFI KULLANMAYA BASLIYORSUN 44 LV E KADAR O STAF ELINDE 40 LIK ROBELERDE İYİ DEGİL COK SACMA YANI VAR PANTOLON CEKET GİYMEK EN İYİSİ ROBE TAVSİYE ETMEM GUİLD KURUCAZ ONA CALISIYORUZ AMA BİRA KASALIM 47 48 OLURSAM KURUCAM TURK GUİLDİ SİZE SİMDİDEN BASARİLAR.
  • bence çok güzel bir oyun 28 lvl im hala oynuyorum o canı sıkılanlar haritayı gezsinler yeni canavarlar görecekler ve oyun dahabi güzel oluobence oynayın benim oyundaki nick im mamiii east tayım
  • şahsen oynamadım ama oynayanı gördüm bi Malice Skeleton vardı arkdaşı yere serdi göz güzel bi vuruşla baya güldük bu harekete oynarmısın derseniz oynamam KO ya geri dönerim daha iyi
  • ben indirdim bence indrme cok kotu bir oyun onu indirceine knightı indr ben knightta oynamıom ama bu bir gercek fernts ii bir oyun diil
  • ya beyler bi forum bişi yokmu bununla ilgili
  • Pardon arkadaslar madem ferentusdan birsey anlamadiniz neden knight diyorsunuz kaldiki knight'in bir kac ss'ini gördüm spawn'in yüzü birbirine girmis grafik 0'in altinda -100000000 iken o sekilde bir karsilastirma yapiyorsunuz anlamiyorum kesinlikle tafsiye ediyorum her acidan güzel ve zevkli bir oyun sadece lvl atladikca biraz zorlasan bir oyun bir dezavantajida oyun icersinde cogu zaman basarili olamiyorsunuz gercekten bu oyunu ancak bu tarz oyunlara ilgisi yüksek kisiler altini ciziyorum bu kötü bisi anlamadim begenmedim diyenler degil bu tarz oyunlarda meraki ve ilgisi üst düzeyde oyuncular yüksek yerlere variyor ve tadini aliyor bana göre hos bir oyun
  • peki karakterlerin özelliklerinden bahseder misiniz mesela hangi statlara verilmelidir nabılmalıdır neyle oynarsak daha başarılı oluruz gibi vsvs konularda şimdiden saolun
  • walla bana göre statlar en dogru sekilde verilse bile biryerden sonra party olmadan cok zorlaniyorsun mesla arhcerin wizard'a ihtiyaci war wizardin cleric'e gibi aslinda bütün classlar birbirini tamamliyor bir yerden sonra kararsizlik basliyor ne acsam diye tabi benim lvl 31 wizard lvl 38 cleric lvl 22 paladin lvl 17 summonerim war hepsini denedim mükemmel denecek karakter yok tabi necromancer daha bekleniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 18 Mayıs 2006; 19:01:51 >
  • wizard ile paladin arasında kalsan kimi alırdın
  • hehe wizard diyorum ben ama paladinde oldukca iyi hele büyüyle havadan cekic indirişi war yaratigin kafayi yariyor 9 saniye hareket edemiyor yaratik dezavantaji bazen iskaliyor vurus gücü öyle şaşali degil ama defansi saglam bazi skilleride defans kazandiriyor zaten hem wizard daki gibi vurursa ölürüm korkusuda yok direk girisiyorsun ama wizardin awantaji ise kendisinden 5 kat mislisini dondurup kesebilio tabi herzaman degil bazen donmuyor ozaman tabanlari yagliyorsun ataklari saglam mesela paladin 1 taneyle ugrasirken sen 5inci yaratiga gecebilirsin ayrica daha basit gibi geldi kasmasi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 18 Mayıs 2006; 21:18:02 >

• Bu arada hala oyuna giremiyorum girebilen war mi
  • Girilmiyo
  • arkadaşlar bnde bu oyunu oynamak istiyorum ancak bi kaç sorum olcak oyunda ırklar ne party kurma var mı clan var mı okçu savaşcı gibi meslekler var mı cevap verirseniz sevinirim konu birz eski ama
  • ark ya özel msj nasil atılıo birine veya guilde_?
  • slm Byler herşy tamm ama oyun a baglnmıo belli bi sati mi war acaba bilen warsa bişiler yazabilrmi çok teşkkürleer !!
  • bilen warmı indirdime deysn
  • notice gecti oyun icersinde 2 saat kapali dediler sanirim bu haftada 1 kere oluyor.
    Özel mesaj " /tell Nick mesaj " seklinde.
    guilde mesaj "/guild mesaj "
    Party kurmak var kendinden 5 lvl yüksek yada düsük herkezle party kurabilirsin daha yüksek karakterle party yaparsan exp 0 gelir yada düşük gelir
    meslekler elbette var archer, wizard, summoner, warior, paladin ve knight classlari war ayrica yeni patch ile necromancer acilmasi planlaniyor suan 3 irk war wood elf, high elf ve barbar yeni patch ile 3 tane daha irk acılıcak bunlardan birinin adi aklimda human

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 27 Mayıs 2006; 17:24:10 >
  • kardş saol ne zmn açılr peki çok merak ediorm bide sizn takldgnz bi server warsa orada başlayalm.......tşkrler
  • Acildi. baslayacak olanlari east serverina bekleriz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.