Şimdi Ara

FERENTUS ÇOK İDDİALI Bİ OYUN DEDİLER BENDE İNDİRİYOM :) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
176
Cevap
0
Favori
14.373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Görüldügü üzere alintidir.
     FERENTUS ÇOK İDDİALI Bİ OYUN DEDİLER BENDE İNDİRİYOM :)

• Bu ejderhayida townda cogu zaman görmeniz mümkün. Lvl'i yüksek sahsiyetler kizdirirlar takarlar peslerine townda kan gövdeyi götürür

Örnegin burasi 4 Towndan 1 tanesi. Oyunun en karizmatik yaratigi Hakkinda bilgi( Yawas ilerler cok uzaklardan bir üfürükle 20 kisiyi yere serebilir tabi onun seviyesindeki nadir kisiler haricinde hizli ve atik olunmassa onun size bakisini gördügünüz anda elinizi mouseden cekebilirsiniz cünkü ölmüssünüzdür. tek bir atagi vardir isirma, yalama, tekme atma gibi özellikleri yoktur. O tek özelligi ise sigara dumani ceker gibi gerilir ve üfürür )

Bir baska yaratik baskini daha. Oradaki hac neyin nesi demeyin Cleric class'inin en güclü skillidir. son seviyede acilir.

Buda Monarch Skeleton bir arkadasin bu konuda bahsettigi malice skeletona benzer ancak boy olarak en büyük skeleton oldugunu düsünüyorum zaten daha güclü skeleton cesidide görmedim oyun icersinde. Yakinda görünür ancak cok uzaktadir o derece

ve son resimde mage'in birbirinden güzel skillerinden biri.

Bu arada neden town bu kadar basi bos demeyin Townda sayisini aklimda tutamayacagim kadar guard bulunmakta sadece kesmeleri zaman aliyor ve resimlerde görüldügü gibi karakterler ufak boylu yüzleri agizleri itemleri belirsiz degil dragon yüzünden uzak cekim cekilmis gayet hos derim baska ss isteyen yoktur umarim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Internal Bleeding -- 6 Haziran 2006; 7:35:59 >

• Ferentus'un orjinal sayfası

İndirmek için tıklayın

Oyundan görüntüler için tıklayın

Oyunu yükleyip girdikten sonra ilk işiniz karakter yaratmak :

Karakterler hakkında bilgi :

High Elf

Tanrının hizmetkarları. Haklarında fazla bilgi yok.

Seçebileceği classlar :

Cleric : Diğer oyuncuları iyileştirmede ve koruma büyüleri atmakta iyilerdir.

Summoner : Eski çağlardan kalma büyü yetenekleri sayesinde savaşa savaşıp sizleri koruyacak yaratıklar çağırırlar.

Archer : Ok kullanarak menzilli silahlarda iyi savaşabilirler. Okun yanında dagger kullanmakta da iyidirler.

Wizard : Element güçlerini kullanarak büyüler yapabilirler.

Barbarian

Doğarken güç ve savaşma gücü ile ödüllendirilmiş olan bu insanlar yakın dövüşte çok iyidirler.

Classları :

Knight : Şovalyeler iyi savaşçılardır. Savaşarak iyi bir şovalye haline gelmek için kalede çaba harcarlar.

Archer : Ok kullanarak menzilli silahlarda iyi savaşabilirler. Okun yanında dagger kullanmakta da iyidirler.

Paladin : Paladinler güçlerini tanrıya inançlarından alırlar ve kutsal büyüleri kullanırlar.

Warrior : Bir savaşçı bir partynin gücüdür. Savaşçılar önlerde kalkan görevi görür.

Wood Elf

Wood elfler kendilerini ormanı ve doğayı korumak için adamışlardır. Kendilerini beğenmişlerdir ve kendilerini kuşlardan daha üstte görürler. (evet sevmiyorum bu ırkı )

Classları :

Warrior : Bir savaşçı bir partynin gücüdür. Savaşçılar önlerde kalkan görevi görür.

Summoner : Eski çağlardan kalma büyü yetenekleri sayesinde savaşa savaşıp sizleri koruyacak yaratıklar çağırırlar.

Wizard : Element güçlerini kullanarak büyüler yapabilirler.

Oyuna giriş

Oyuna girdiğinizde belki bilmediğiniz şeyler vardır diye en baştan anlatıcam.

1. Bind stone : bu taş sizin re-spawn yeriniz. yani ölünce burada başlıyorsunuz tekrar. Değiştirmek için chat ekranında /bind yazın.

2. Hareket etme vee Dirilme gibi bilgiler : hareket olayları ; mouse ve klavye yardımı ile.

Mouse nin sol tuşu ile saldırı gibi şeyleri yapıyoruz. Sağ tuşu ile kamerayı çevirme filan.

Bir yaratığa saldırmak için ilk önce onu seçiyoruz. Sol tuşa tıklıyarak yaratığı seçiyoruz. Daha sonra saldırmak için yanına gidip ya tekrar sol tuşa basıyoruz yada "q" tuşuna basarak otomatiğe bağlıyoruz

Oyunda öldüğünüzde "F" tuşuna basarak veya "/revive yazarak dirilebilirsiniz. Ama EXP kaybetmiş olucaksınız.

Party Yapmak :

Party bir çok oyunda önemlidir. Bu yolla daha hızlı exp kazanıp daha az ölürüsünüz. Party niz ile daha güçlü yaratıkları da kesebilirsiniz. Party yapmak için önce "P" tuşuna basın daha sonrada "make" e basıp partynizi kurun. Şimdi partynizin ismini girin.

Party e adam almak için önce adamı seçin daha sonra "/invite" yazıp partye alın. tabii adam partye girmeyi kabul etmezse yapıcak bişi yok ^^ .

Skilleri öğrenmek :

Oyunda lvl atladıkça yeni yetenekler kazanıyorsunuz. ama bunları kullanmak için önce aktif etmeniz gerekli bunun için ; klavyeden "K" tuşuna basıp istediğniz yeni skilleri aktif edin ve savaşta bunları kullanın ^^

Harita ve npc shop lar :

Oyunda mini map ı aktif etmek için "m" tuşuna basıyoruz. Şehre girince haritada npc ler belli oluyor. Bir şey satın almak için satan npc ye çift tıklıyoruz ve satış ekranı karşımıza geliyor oradan alabilirsiniz.

Diğer karakterlerle alışveriş :

Diğer karakterlerle alışveriş yapmak istediğinizde ilk önce istediğiniz adamı seçin daha sonra "/trade" yazın adam kabul edince karşınıza bir trade ekranı çıkıcak ve işinizi rahatlıkla yapabileceksiniz.

Class Seçmek :

Her karakter lvl 5 e geldiğinde kendine bir class seçmek zorunda bu classları yukarda belirtmiştim. onlardan birini seçiyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Haziran 2006; 2:47:20 >

• burdakı yorumları okuyunca bende oynamaya karar verdım ve ındırmeye basladım. hayırlısı olsun bakalım
  • Orginal sitenin ss bölümü güncellendiginden dolayi bahsi gecen dragon yerine baska yaratiklar görülmekte
    Ayrica oyun 18 haziranda yeni patch ile sifirdan baslayacakdir yani bütün charlar 15 haziranda silinip oyun 18'inde tekrar acilacakdir yeni patch sayesinde orda gördügünüz sslerde yeni yaratiklar yeni harita yeni itemler olacagi söyleniyor bekleyip görücez. Oyun tam sürüme yakinda gecilecegini bildirdi pay to play sistemi uygulanacakmis mis mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unSterbLich -- 15 Haziran 2006; 0:28:19 >
  • ya ben oyuna gırdım ama skıll nasıl kasacam bılmıyomkı. wız. sectım arkadaslar neyı, nasıl, nerede kasıcagımı soylıyebılecek bırı varmı?
  • S tusu ile skill pencersini acip ordaki bufflari kullandikca gelistirebilirsin yada atak skillerini kullandikca vurus gücü artar. Her 5 lvl da yeni 2 skill acilir ve lvl 50 ye kadar yolu vardir =) wizard isen wad ile ice skillerini kasmaya bak derim ben yeri felan farketmez kendi lvlinda yaratik bulmaya bak wad ile ice dan sonra etkili 1 yada 2 skilli kasabilirsin öyle hepsini kasmak gibi bir zorunluluk yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unSterbLich -- 15 Haziran 2006; 1:34:57 >
  •  FERENTUS ÇOK İDDİALI Bİ OYUN DEDİLER BENDE İNDİRİYOM :)

Arkadaşlar oyunun orjinal sitesinden indirdim oyunu.Ama yukarda da gördüğünüz gibi kalkan,kılıç vs'nin açıklamaları yazmıyor.Acaba bu normal mi?Neden böyle olabilir?
  • arkaaslar ben bu oyunu biliyom güzeldir oynayana göre güzeldir(bana göre güzel)grafik biraz kötü ama oyun süper öldükten sora chat de bişe yazıyoduk canlanıyoduk unuttum şimdi türklere sorarsınız ordaki

İyi Oyunlar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: candemir2005

Arkadaşlar oyunun orjinal sitesinden indirdim oyunu.Ama yukarda da gördüğünüz gibi kalkan,kılıç vs'nin açıklamaları yazmıyor.Acaba bu normal mi?Neden böyle olabilir?

Ayin 18inde yeni patch ile oyunun sifirdan baslayacagi yaziyor o yüzden olabilecegini düsünüyorum.
  • oyunu oynayanlar buraya ısımlerını yazsında karsılastıgımızda konusalım. once ben baslıyayım barı ısmım:HireBird arkadasımda oynuyor bu oyunu onunda ısmı: Demity
  • ferentusun nasıl bir oyun bana kısaca açıklana bilirnir mi? birde indirme yaklaşık ne kadar sürer?
  • knıght mi bu mu?daha iyidir
  • Arkadaşlar Ben Ferentus u eskiden oynardım şimdi yeniden arkadaşlarla oynıcaz bn indirdim ama bi sorun çıktı oyunda ki bütün yazılar yok gözükmüo lütfen yardım edin tam 3 kez indirdim yeniden ormadı lütfen yardım edin.Şimdiden tekşekkürler
  • Knightdan daha iyi oyunun basinda birseye benzemiyor ama yüksek lvlli itemler kiyafetler oldukca göz alici suan icin beta sürecinde tam sürümde neler olacak görücez
  • yaaa arkadaşlar ssleri boşverinde paralı mı diii mi onu söyleyin
  • bende yei indiriyorum hoşuma gitti ss ler ama hangi server a gfelirsem birlikte oluruz bilmiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: shaman1

benim adamin serveri kapandi ipnelik yaptilar 72 lvl lik wizard 52 lvl lik necr gitti
    ama sen bana msn ni e posta yoluyla gönderirsen ben ilerde bu oyunu oynarsam sana sölerim ayrıca e posta adresim
    uralsaluk@hotmail.com

Güzel arkadasim gelişi güzel attın necro hiç açılmamıştı nasıl kasdın + 70 lvl yok
  • yaw oyun çok kasıyo en düşük ayarlada bile takıldın mı oyun hata veriyo gerekn özellilerden daha yüksek performansım olmasına rağmen çaıştıramadım uyuz oldum :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.