Şimdi Ara

Fernandes ile sözleşme yenilemeyin (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: -SaLiH

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Yine tek maçla oyuncuyu yollama. Tamam bu maçta bende hiç beğenmedim ama tek maçla nasıl yorumlar yapıyosunuz.

Fernandes efendi hangi derbiyi tek başına kazandı?
    Karabük, Rize'ye gol atıyor diye laf etmeyeceksek ohoooo

Geçen sene Fener maçında oldukça iyiydi. Tamam derbilerde kötü oynayabilir ama maçı tek başına aldırmasını beklememiz yanlış. Biz Fernandesin Alex gibi olmasını istiyoruz ama oyun stilleri çok farklı.

Bir Alex değilse o kadar para isteme hakkı yok, bu kadar basit. Umarım ilk yarı bitince Quaresma'ya yapılanlar buna da yapılır. Basit ve net: defolsun gitsin.

• isterseniz -30 oyla yerin dibine sokun bu yazacagimi :

Fernandes bize güzel günler yaşattı.sevdik,koruduk,kolladik. Ama artık bizdeki misyonunu kendi kafasında tamamlamış. Kadro dışı birakilsa bile üzülmem.hiç olmazsa Muhammedi kazanırız bu sezon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Yine tek maçla oyuncuyu yollama. Tamam bu maçta bende hiç beğenmedim ama tek maçla nasıl yorumlar yapıyosunuz.

Fernandes efendi hangi derbiyi tek başına kazandı?
    Karabük, Rize'ye gol atıyor diye laf etmeyeceksek ohoooo

Geçen sene Fener maçında oldukça iyiydi. Tamam derbilerde kötü oynayabilir ama maçı tek başına aldırmasını beklememiz yanlış. Biz Fernandesin Alex gibi olmasını istiyoruz ama oyun stilleri çok farklı.

şutu var mı diye merak etmiyor değilim. Daha doğrusu ikini yarı topla hiç oynamış mı ? Ben bu konuyu açarken amacım fernandes'e topçu değil demek istemedim. Sadece o parayı hak edecek nitelikte bir oyuncu demek istedim. Eğer 2ucuk-3 arası bir bedeli kabul ederse imzalasın kabul etmezse de bir daha görüşülmesine bile gerek yok.

• 4 milyon çok fazla bunu kabul ediyorum zaten. Önceki konularda 2.5-3 alacaksa kalsın demiştim. Hem oyuncular arasındaki dengeyi korumak lazım.

@1881
    Quaresmaya yapılanlar yapılırsa yönetimin en büyük hatası olur. Para kazanmadan bu adamı yollamayız umarım.

@Karaoğlan
    Fernandes genel olarak şut çekmeyen bi oyuncu. Arada denese iyi olur ama denemiyor nedense. Bu maç çok kötüydü kabul ediyorum.
  • Fernandes sadece bu mac mi kötü ? Yapmayın allah aşkına. Adam resmen bizi bitirmiş kafasında.ona mi boyun eğecek 110 yıllık kulüp? Gitsin.arabistan ligi ve fenerbahce hariç ona 4 milyon veren takım çıkarsa ben daha da yorum yapmam bjk bölümünde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.