Şimdi Ara

Fernandes ile sözleşme yenilemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Maçın bütün sorumlusu fernandes değil tabi ki ama sonuç olarak bir derbide de oyna kazandır. Takım 10 kişi kaldıktan sonra ne bir pası ne bir oyunu açması ne de bir çalım veya şutu oldu. Sözleşme için de çok para istiyor. Fernandes 4 milyonluk filan bir adam değil. Onun yerine 2 tane atiba gibi biri ileri orta saha biri de defans alalım yeterli.

• Katiliyorum Fernandes kotu degil ama o parayi hakedecek biri de degil. Kalirsa iyi olur gerekirse gonderilsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitsin bir derbide iyi oynasa sasarim

• Fernandese 2 milyon€ önersinler 1 kuruş fazla isterse anlaşmasınlar. Ayıptır ya bu adamın nesine hayransınız?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük maçların büyük oyuncusu.Gitsin başka yerde oynasın.
  • 4 milyonluk adam kesinlikle değil resmen hayal kırıklığına uğrattı bu maç ve sahada gezdi maçın başından sonuna kadar.
  • Ona verecekleri parayi almeida ya versinler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip kira sözleşmesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2.yarıyı izledim sahada yoktu bumu fernandes.
  • Fernandes büyük maçlarda etkisiz kalıyor artık, bu istediği paralar çok fazla. Herhalde başka bir kulüple anlaştı, fazla umursamıyor.
  • Fernandes orj ofansif orta saha değil , + ön libero özelliklerinide unuttu onun yerine orj ofansif orta saha alınsa Fernandesi 5 e katlar Örn: Diego 2014 de sözleşmeside bitiyor aslında Wolfsburg ile Diego Fernandes takası 10 no olur
  • Kulüp her şeyi deneyip Ronaldinho için çabalamalı. Yemişim Fernandesi'i.
  • Adıni ilk defa 15. dakikada duydum. Mücadele etmiyor gerektiği kadar. Gitmeli.
  • Bu macla iki seyi iyi benimsedim.

1- Veli'ye bundan sonra laf etmeyecegim.
    2- Necip guvenimi zedeledi.
    3- Fernandes ile ilgili 2m euro fikrine katiliyorum.

• fernandes ve töre sahada yoktu. fener 10, biz 9 kişi oynadık.
    dikkat ederseniz necip kırmızı görünce, gökhan töre çıktı ve top daha çok ayağımızda kaldı.

ben olsam ferdiye 500 bin eur öneririm, beğenmiyorsan da get the hell out derim.
  • Saymayi unutmusum anaokulu terkim arkadaslar su an kusura bakmayin :)

• biz bi adamı 1maçla göklere çikarir 1 maçta yerin dibine sokariz . şimdi şaban hugo ligin en iyi st si oldu ferdi kötü .uln geçen yıl ki maçta TEK BAŞİNA yendi fb yi ayip .bide bu adam ligin için iyi bi oyuncu ligde bu adamin değerinde bi oyuncu söyleyin bana ?**beşiktaşin sartlarini kabul ederse neden sözleşme imzalanmasin ki ???
  • Yine tek maçla oyuncuyu yollama. Tamam bu maçta bende hiç beğenmedim ama tek maçla nasıl yorumlar yapıyosunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Yine tek maçla oyuncuyu yollama. Tamam bu maçta bende hiç beğenmedim ama tek maçla nasıl yorumlar yapıyosunuz.

Fernandes efendi hangi derbiyi tek başına kazandı?
    Karabük, Rize'ye gol atıyor diye laf etmeyeceksek ohoooo
  • Fernandes için, Quaresma gittiğinde umarım sonu onun gibi olmaz demiştim ve bu günleri görmüştüm, Quaresma v2 hiçbir işe yaradığı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1881

quote:

Orijinalden alıntı: -SaLiH

Yine tek maçla oyuncuyu yollama. Tamam bu maçta bende hiç beğenmedim ama tek maçla nasıl yorumlar yapıyosunuz.

Fernandes efendi hangi derbiyi tek başına kazandı?
    Karabük, Rize'ye gol atıyor diye laf etmeyeceksek ohoooo

Geçen sene Fener maçında oldukça iyiydi. Tamam derbilerde kötü oynayabilir ama maçı tek başına aldırmasını beklememiz yanlış. Biz Fernandesin Alex gibi olmasını istiyoruz ama oyun stilleri çok farklı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.