Şimdi Ara

Fernando:'Galatasaray benim için kötü tercih'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaray'ın yolunu merakla gözlediği Manchester City'nin Brezilyalı orta saha oyuncusu Fernando, Türkiye'ye gelmek konusunda Sarı-Kırmızılılar kadar istekli görünmüyor.

Yarın sağlık kontrolü için İstanbul'a gelmesi beklenen 30 yaşındaki futbolcu, Portekiz'de yayın yapan Diário de Notícias gazetesine çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kiralık gitmek için birkaç alternatifi bulunduğunu ifade eden Fernando, "Manchester City kiralık gitmeme yanaşmıyor, çünkü bir senelik kontratım kaldı. Galatasaray bonservisimi satın almak için City'ye teklifte bulundu, onlar da beni satmak istiyorlar. Bu transfer elbette kulübüm için iyi olacaktır ancak onlar için iyi olan, benim için o kadar da iyi olmayabilir. Bu konuyu 31 Ağustos'a kadar çözüme ulaştırmak oldukça zor gözüküyor." diyerek aslında Galatasaray'a imza atmak konusunda o kadar da istekli olmadığını ortaya koydu.

Galatasaray Sportif Direktörü Fernando bugün Avusturya'da gazetecilerle yaptığı sohbet toplantısında Fernando ve Feghouli'nin kampa katılmasını beklediklerini iletmişti. Fernando'nun bu sözlerinin ardından Galatasaray'ın takınacağı tavır merak konusu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beşiktaş için söylemiştir bunu. Muhtemelen takımları karıştırdılar haberi yazarken.
  • Doğrusu transfer konusunda.. Çeviri hatalı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Beşiktaş için söylemiştir bunu. Muhtemelen takımları karıştırdılar haberi yazarken.

Hocam gerçekçi olalım lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhafız.

quote:

Orijinalden alıntı: Machan

Beşiktaş için söylemiştir bunu. Muhtemelen takımları karıştırdılar haberi yazarken.

Hocam gerçekçi olalım lütfen

Yanlış çevirmişler.

• Silah mi dayamisiz ? Bu nasil haber

• I love Turkish kebab demiş, yanlış çevirmişsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Manchester City den, kendi liginden disari cikamayan ufak capta hedeflerle ugrasan kucuk bir takima dusmek. Niye istekli olsun zaten

• Adam kapali toplumda yasamiyor sonuçta. Koy kasaba takimini elenen, yeteneksiz futbolcularla bezeli bir takima gelmek istememesi kadar dogal ne olabilir. Cok daha az maasa zevk alip, basari icin kosturabilecegi bircok takim bulabilir, herkes parayi sececek diye birsey yok. Ayrica ha cine gitmis ha turkiyeye,futbol kalitesi adina ne fark var. Düştü bikere dursunun ağına iste

• quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

Manchester City den, kendi liginden disari cikamayan ufak capta hedeflerle ugrasan kucuk bir takima dusmek. Niye istekli olsun zaten

Sekizinci olup ertesi sene kesenin agzini acip Turkiye'de baska takimin yapamayacagi.basarilari yaptik ust uste. Senin gibi tiplerde oturur ancak burada o olmaz bu. olmaz diyerek anca kuru laf yaparsiniz. Zamaninda Muslera'ya laflar edildi Melo'ya Mustafa Sarp muamalesi yapildi simdi bu adamlari kulubun efsanesi yaptiniz. Bos yorum yapmaktan baska bir sey yapmiyprsunuz. Merak etme sen, her buyuk takimin kotu gecirecegi sezonlar olmustur ve hep olacaktir bu buyuklukten hicbir sey kaybettirmez ve tekrar geri donuyoruz, bu dususlerin cok guzel de bir faydasi var senin gibi bos beles yorum yapanlari gorup bloklayabiliyoruz. Su ssni artilayan 3 kisiyi de gorup bloklasaydim iyi olurdu.

• sende bunu yedin?

adam orada m.city benim için yüksek bedel istiyor, bu m.city için iyi olabilir ama benim için kötü diyor. yani bu kadar para isterlerse beni almazlar burada kalmak zorunda olurum diyor. çeviri özürlü arkadaş yanlış çevirince size de malzeme oldu tabi
  • Bu herif gelmeyecek zaten. Hatta feghouli bile şüpheli. Felliani ve N'diaye lig başlayana kadar taraftarı oyalama taktiği. Bundan sonra transfer olursa bile iyice çöpleri bulurlar son gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mybo37

Bu herif gelmeyecek zaten. Hatta feghouli bile şüpheli. Felliani ve N'diaye lig başlayana kadar taraftarı oyalama taktiği. Bundan sonra transfer olursa bile iyice çöpleri bulurlar son gün.

Atem totem ben seni

• Atemi totemi görürsün lig başladığı zaman.

• quote:

Atemi totemi görürsün lig başladığı zaman.

Geliyo adam. Havalimanında oğlu ile yeni macera diye resmini koydu imza bugün.
  • Söyledi veya söylemedi orasını bilemem, daha önce hiç gitmediği bir ülke ve/veya takım için bu şekilde düşünmesi gayet normal. Biz Galatasaray taraftarıyız kısa sürede Hem Türkiyeyi hemde Galatasarayı sevdiririz.
  • La hani feghouli dün fernando bugün geliyor Du aman yatmasın şu transferler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi misafir sevmeyen adam -- 31 Temmuz 2017; 16:23:1 >
  • Galatasaray yazarlari haberin yanlis cevrildigini soyluyor inanmayin bu tip haberlere

• quote:

Bu herif gelmeyecek zaten. Hatta feghouli bile şüpheli. Felliani ve N'diaye lig başlayana kadar taraftarı oyalama taktiği. Bundan sonra transfer olursa bile iyice çöpleri bulurlar son gün.
    bi yazdığında tutsun arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

bi yazdığında tutsun arkadaş

Alıntıları Göster
    Ben bu arkadaşı yıllardır biliyorum forumda. Daha herhangi bir şeyden memnun olduğunu beğendiğini görmedim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.