Şimdi Ara

Fernando-Ndiaye-Belhanda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son yıllarda ligde genel olarak herhangi bir takımda bu 3 lü kadar birbiriyle uyumlu ve rakip ortasahasını darmadağın eden bir ortasaha üçlüsü izlemişmiydiniz? Ben en son fenerbahçe aurelio-appiah-alex üçlüsü zamanında rakibi bu kadar domine eden ortasaha üçlüsü görmüştüm.

• Melo-Selçuk-Sneijder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dartanyan96

Melo-Selçuk-Sneijder

Melo dışında rakibi boğan adam yoktu bu üçlüde. Selçuk arapaslarıyla,sneijder de klasıyla işi bitiriyordu. Şimdiki 3 lünün 3 üde rakibi resmen boğuyor. Hele ndiaye resmen ciğersiz.
  • Rakibi boğuyoruz tamam ama kontralara yine yavaş çıkan bir takım var. Hatta çıkamıyoruz. Osmanlı maçında topla oyalanmayıp sağlam Kontralara çıksaydık 5-6 tane rahat atardık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belhanda'yı çok beğenmedim ben açıkçası, oyunun bazı anlarında çok lakayıt oynuyor ama Fernando ve Ndiaye süper, tam uyumlular.

• atiba oguzhan sosa

• quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Melo-Selçuk-Sneijder

Melo dışında rakibi boğan adam yoktu bu üçlüde. Selçuk arapaslarıyla,sneijder de klasıyla işi bitiriyordu. Şimdiki 3 lünün 3 üde rakibi resmen boğuyor. Hele ndiaye resmen ciğersiz.

Sakin ol kardeş o kadar da abartılacak bir olay yok ligin vasat takımlarını boğduk.Sneijder-Melo-Selçuk daha iyidir tabi eski performansları.
    Dün Osmanlı'da 1-2 sağlam bitirici adam olsa berabere biterdi kaçırdılar golleri.

Hatta Osmanlı biraz daha dişliydi rakip ortasahada biraz daha kapalıydı dün Kayseri'ye göre Ndiaye performansı direk düştü.

Ancak genede Asamoah ve Feghouli'nin de katılmıyla lig için en iyi kadro olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dartanyan96 -- 20 Ağustos 2017; 17:46:51 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Donk !
    9 yıl önce açıldı
    Modric > xavi + iniesta
    3 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: HunterDare

quote:

Melo-Selçuk-Sneijder

Fernando>Melo
    O zamanki Selçuk=Ndiaye
    Şino>Beloş

fark santrafor ve kanatlarda olacak..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.