Şimdi Ara

***Ferrari 488 GTB Canlı Fotoğraflar***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ferrari özel parti ile 488 gtb'yi tanıtıklara tanıtmış.Bize de fotoğraflardan bakmak düşer.

Dostlar arasında tanıtılan Ferrari 488 gtb

• Canli?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyide bu bildiğin 458 değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TrMhMt

Canli?

• Ferrari. Sadece egzos çıkışlarını beğenmedim Ferrari'ye bile eleştiri getirebiliyorum Ama sanırım sadece görsellik değil, bir de 3.9 lt'lik motorun da bu işte bir girdisi olabilir. Son bir kaç gündür kendi aracımda 4'lü çıkışa geçmek istediğim için, direk dikkatimi çekti Ekleyebilirsem, kendi aracımda düşündüğüm çıkışların bir fotosunu da eklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

iyide bu bildiğin 458 değil mi?

Kesinlikle katılıyorum, ana hatlara fazlasıyla sadık kalınmış
  • Önden ve arkadan 458 benzeri olmuş sadece yandan 458'e göre daha kaslı duruyor. Güncel hiçbir model bu modelin yarattıgı etkiyi yaratamıyor bende. Belkide o zamanlar lüks araç daha ulaşılması zor birşey oldugundandı. Yolda bu kadar sık porsche,ferrari,bentley vs. göremezdik.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet-UA

Önden ve arkadan 458 benzeri olmuş sadece yandan 458'e göre daha kaslı duruyor. Güncel hiçbir model bu modelin yarattıgı etkiyi yaratamıyor bende. Belkide o zamanlar lüks araç daha ulaşılması zor birşey oldugundandı. Yolda bu kadar sık porsche,ferrari,bentley vs. göremezdik.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 458'n ayrıntılardan arındırılmış hali olmuş tam. kesinlikle 458 çok çok daha güzel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.