Şimdi Ara

Megane 2.0 rxt nasıl bir araba?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Megane 1 2.0 rxt nasıl araç alınır mı ? Çok yakar mı ne düşünüyorsunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Döneminin en az yakan araclarindan birisi. 1.6 motor seri ve konforludur. Ozellikleri koltuklari asiri rahat. Klimali ve dusuk km duzgun kullanilmis bulabilirseniz degerlendirin. Ben 6ay kadar kullandim keske satmasaydim dedigim nadir araclardan birisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım da 2.0 modeli var hocam 2000 model. Açıkçası ben çok beğeniyorum, hem donanım olarak güzel, konfor olarak Renault konforunun üzerinde bence ve ses yalıtımı güzel özellikle o yaşta bir arabaya göre yalıtım ve yol tutuşunu beğendim. 1.6 lar daha çok tutuluyor ama biraz bütçeyi aşıyor fiyatları. 2.0 motor olanı düşünüyorum' yakıt olarak ta arkadaşım 45 50 kuruş arası yakıyor diyor bakalım.

• nightblueist kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım da 2.0 modeli var hocam 2000 model. Açıkçası ben çok beğeniyorum, hem donanım olarak güzel, konfor olarak Renault konforunun üzerinde bence ve ses yalıtımı güzel özellikle o yaşta bir arabaya göre yalıtım ve yol tutuşunu beğendim. 1.6 lar daha çok tutuluyor ama biraz bütçeyi aşıyor fiyatları. 2.0 motor olanı düşünüyorum' yakıt olarak ta arkadaşım 45 50 kuruş arası yakıyor diyor bakalım.

• ben aldim 115 beygir konforlu cok rahat bir arac cok memnunum vs lpg iptal artik benzinle kullanicam yol bilgisayarim calisiyor ya kac km gitcem kac km kalmis hepsi yazıyor lpg hammallik

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.