Şimdi Ara

ferrari almak çok imkansız bi olay degil bi bakar mısınız? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
110
Cevap
1
Favori
3.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Forumdaki trolleri uzaktan takip ederim. Trolleri sevmem ama yarı-trolleri severim ve desteklerim. Tuvnera favorimdi adam yok oldu mesela üzüldüm bile denebilir. Kısacası senin gibi değerleri korumamız lazım hocam..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onu bunu bırakda Symbol nasıl?Bİr yerlere gitmiyormusun?En ucuz lpg'yi aramıyormusun?Baban nasıl para veriyormu?Ecza tükkanı nasıl?

Ferrari felan bir yere kadar hayal kurarken gerçekten hayattanda kopmayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FursıonnMann -- 24 Ekim 2015; 0:04:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FursıonnMann

Onu bunu bırakda Symbol nasıl?Bİr yerlere gitmiyormusun?En ucuz lpg'yi aramıyormusun?Baban nasıl para veriyormu?Ezca tükkanı nasıl?

Ferrari felan bir yere kadar hayal kurarken gerçekten hayattanda kopmayalım

Hocam ferrari işi hayel mi?

• Gerçekmi?
  • Otomobil konusunu gereksiz yere abartıyorsunuz, Ferrari sahibi olsan ne olur olmasan ne olur? Çok isteyen verir parasını günlük kiralar, zaten İstanbul'da Ferrari ile hız yapacağın yer yok denecek kadar az. Kaldı ki konu sahibinin o arabaya ulaşmak için tercih ettiği yol saçmalık ötesi. Bunları alanlar ticaretle uğraşan, anadan babadan zengin, hayata 10-0 önde başlamış olan insanlardan oluşuyor, sokakta gördüğünüz arabalar alınır ama Ferrari gibi uçuk otomobiller için ulaşmak zannedildiği gibi işlemez. Sahip olmak da bence çok önemli değil, yolda gördüğünüz 70,000 TL'lik araba sahiplerinin çoğunun hobisi yok, tatile en son 5 sene önce çıkmıştır ama mala mülke yatırım yapar.

Milletin para harcama noktaları bile hata, az buçuk para sahibi olan araba alma peşine düşüyor, mal mülk insan hayatını kolaylaştırmak ve konforu arttırmak için var, senin hayatını zehre çeviriyor ya da seni köle ediyorsa sen zaten o malın alıcısı değilsindir. Bu yüzden 5,000 TL peşinat ile 55,000 TL kredi çekip 48 ay vade ile araba alan tipler için otomobil çok daha değerli, çizilse dünyaları yıkılıyor adamın.

• quote:

Orijinalden alıntı: otosarrafı

Forumdaki trolleri uzaktan takip ederim. Trolleri sevmem ama yarı-trolleri severim ve desteklerim. Tuvnera favorimdi adam yok oldu mesela üzüldüm bile denebilir. Kısacası senin gibi değerleri korumamız lazım hocam..

Tuvnera affedildi banli degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet ne yapsın Ferrariyi. Okadar para verecek üstüne birde vergisi benzini. Hem o arabayi istanbul yollarında kullanabilecek misin. Bütün bunlarda geçtim ev dukkan alana laf atmıştım. Bir evin sadece kırmasını gelir olarak düşünme 4 5 yılda değeri kat be kat artacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevindim, ama forumda rastlayamıyorum..
  • Millet ne yapsın Ferrariyi. Okadar para verecek üstüne birde vergisi benzini. Hem o arabayi istanbul yollarında kullanabilecek misin. Bütün bunlarda geçtim ev dukkan alana laf atmıştım. Bir evin sadece kırmasını gelir olarak düşünme 4 5 yılda değeri kat be kat artacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayet edin şunun eczanesini, akşamları kaçak çalışıyor sanırım.
  • Eczanenin satta bir sana bir bana al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yinede çok be

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

beyler sunu düşünüyorum
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-turker-motors-2005-ferrari-f430-f1-fer-mas-rosso-scuderia-237410836/detay
    mesela ortalama bir Ferrari f430 marka bir araç 387000tl den başlıyor
    biraz daha alt bir model
    modena diyelim. 310.000tl para veriyor
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ferrari-2004-ferrari-360-f1-modena-19.500-km-de-tertemiz-tubi-egzost-212655297/detay
    ----------------------------------------------------

bunları geçtim evet bura ağlama yeri deyil fakat şu var.
    bugün bizim ilçede en dusuk ev ve dukkan fiyatlarına bakıyorum. Doğu'da ücra bir yerde 40 mt2 bir dükkan 150.000tl ortalama bir evde 130.000tl lere satılıyor
    bu en kötü.
    İstanbul'da acıbadem de insanlar bir eve 500.000tl para veriyor

demem o ki insanlar Ferrari almıyor. yoksa insanların Ferrari alacak paraları var.
    Ferrari önceden bana imkansız gelirdi.
    ben aç olduğumdan dolayı alamıyorum.

zaten olay bu araçları almak değilki sürdürebilir bir şekilde binmek sen onu senin linean gibimi sandın be adam her zaman bakım yaptırcan kapalı otoparkta saklayacan bakım masrafları var ferarrinin sana imzalattıkları var o koşulları sağlayacan

• İmkansız diyen yokki.Sadece insanlar Ferrari ye binip öğle yemeğinde tavuk döner yemeyi tercih etmez çok dengesiz olur
  • bir evin kırması KIRDIRMAK NE A.G ?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up

• Evet alabilir bende okulumu bitirdiğimde iyi paralar kazanırsam f430 düşünüyorum herkes ev alıyor şunu yapıyor ben herkes değilim hatta daha da kazancım olursa üstü açık spider modelinden düşünüyorum

• Turbo nasılsın forumda gözlerim seni aradı.

Ferrari alınca iş bitmiyorki yıllık vergi+benzin parası gibi masrafları var ve bu kalemler azda tutmuyor.

Ev alıp evlilik hayatını oturtana kadar millet borç içinde zarzor geziniyor. Zaten bu aşamaları aşanlar mercedes yada bmw alarak bitiriyorlar araba işini.

Ferrari normal yolda günlük kullanılıcak bir araç olmadığından dolayı alma opsiyonu olanlar bile almıyorlar. Sümbül gibi heryere çıkaramazsın tümsekler olan mahalle yada bölgelerde sıkıntı çekersin. Masraf çıkarırsa inan bana lanet edersin o masraflara :D
  • Ferrari hava atmaktan başka ne işe yarar ülkemizde.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.