Şimdi Ara

FERRARİ MARKASI SİZE GÖRE DÜŞÜYORMU? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
0
Favori
2.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TSMC

quote:

Orjinalden alıntı: SagittariuS

ya abicim işim gücüm yok burda gelip yalanmı sölicem yaa dedem enzonun halasının kızının torununun dünürünün kızıymış. ordn bi akrabalıkları var

Ebesinin nikahıda buna uzanır herhalde;

"Around the 1960s, tractor manufacturer Ferruccio Lamborghini began to gain interest in developing a high-performance car"

Sagi, moralini düzeltmek için yazıyorum. Bak o lambo varya, traktör üreticisi Ferruco Lambo tarafından kurulmuş. Yani senin Sonata'da umut var. Hoş lambo vw tarafından satın alınmış, ve o traktör genleri bu gün Vw'e zerk edilmiştir. ( Diyorlar )

Ulan keşke, Anadolu'da R12 ile haşır neşir, tarlada traktör niyetine kullanan biride çıkıp böyle firma kursa, ne güzel olurdu. Nirdeeen, nireye. Sagi'de engürünün karlı, kışlı günlerinde, bir tarafına ettiği Feel Hörikeyn 40 cm fanlı kasasında ( Eet yanlış duymadınız tam 40cm, kolunuzu kopartacak kadarda güçlü 10.000 rpm, S2000 motoru mübarek ) yanında , titrek, korkak bir şekilde otururken, aklına spor araba yapma fikri gelsede gözümüz gönlümüz açılsa keşke diyor, ve programı kapatıyorum efenim.

:D:D:D:D:D:Deet tam 40 cm fn var 20 derece düsürüo sıcaklıgı naberr??? .. sen çerokene bak bikere ..?? hıh??

Hoş lambo vw tarafından satın alınmış, ve o traktör genleri bu gün Vw'e zerk edilmiştir.

Hörikeyn

kardeşim bukadarda kıskanılmazki yaw . seni kınıyorum ban

• Komodor 64 ( O 64kb cache idi sanırım ) adlı arkadaş ise seyirci kalıyor olaylar karşısında sanırım. Bizim Ferrari bilgi birikimimiz yok en nihayetinde.

Bizi biraz bilgilendiri ise seviniriz.

Sögü:

Bendeki fan daha böyük. Zaten senin fanlara karşı bir zaafın var. Yarın bir gün karşına fan kanatlarına benzer eğri böğrü bir hatun çıkarsa sen direk atlarsın, mapushanerlere düşersin. Sonrası malum senin gibi adamlara neler yapıyorlar orda...Allahtan eskisi gibi foseptik sistemi az. Olsa olsa kanalizasyona atarlar. Full+Full foseptikten iyidir bence.

Ayrıca "hörikeyn" lafındada bir tuhafı yok. Hurry'den türemiştir, muhtemelen, o ön kısımda dönen, ruhsuz uyuz fana takılan bir isimdir "hadi dön" manasında.

Hakkatande tam bir zırvalık. Arkadaki hava akımıyla dönen şık paçavra, esasen hurriyet gazatesinin 2003 yazında verdiği tek kalem pille çalışan sözde mobil vantilatörlerinin pervanesi gibi naylondur ( En azından hörrikeyn1 de böle idi )

Bu arada 14,5 anlamını hala çözemedim??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSMC -- 5 Şubat 2007; 4:27:37 >

• Komodor bizi diskoya götürr. yaw belki gücü yetmiodur msj yazmayaa

edit : neyim varmıs lem benim . terbiyeli ahlaklı gnc bi delikanlıyım. sonatam var ayrıca. golf de varda bi işe yaramıo ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SagittariuS -- 5 Şubat 2007; 4:27:23 >
  • quote:

Komodor bizi diskoya götürr. yaw belki gücü yetmiodur msj yazmayaa

edit : neyim varmıs lem benim . terbiyeli ahlaklı gnc bi delikanlıyım. sonatam var ayrıca. golf de varda bi işe yaramıo ...

Ne discosu, iyice yozlaştınız Bizi pavyona götür!

Sagö:

Ahlaklımı? Senin bu imla hatalarından bıktım.

"Alak" diyecektin sanırım. Doğru her erkek alaklıdır, ahlaklı değildir. Alak'ın başka bir anlamı var, şimdi yazmayayım

Bu arada, Golf bence Hurda sonatadan daha hızlı. Aslına bakarsan ben bile daha hızlıyımdır ondan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSMC -- 5 Şubat 2007; 4:31:05 >

• quote:

quote:

Ne discosu, iyice yozlaştınız Bizi pavyona götür!

Sagö:

Ahlaklımı? Senin bu imla hatalarından bıktım.

"Alak" diyecektin sanırım. Doğru her erkek alaklıdır, ahlaklı değildir. Alak'ın başka bir anlamı var, şimdi yazmayayım

Bu arada, Golf bence Hurda sonatadan daha hızlı. Aslına bakarsan ben bile daha hızlıyımdır ondan.

bn seni baska yere götürüyüm
    edit : sen anca uzaktan kumandalı arabamı geçersin hatta geçemessin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SagittariuS -- 5 Şubat 2007; 4:33:35 >

• Bu yazdıklarımdan sonra beni kesin Ekşisözlüğe alırlar. Onlara taş çıkartırım bu konularda. Ama sögü, senden umudum yok. Sen cep sözlüğü bile olamazsın

Senin uzaktan kumandalı araban uzaktan çekmezki...Sen onuda hurdaya çevirmişsinir yakından çeker. Bu teoriye görede onu takip ederken yere kapaklanır geberir gidersin abdestsiz abdetsiz..Töbe esrafurullah...

Neyse, senin yakından kumandalı "Remote control" aracın Lpg'yemi sahip? Bilion ingiliz kraliet aileside Lpg kullanıyor. Çok soylu, asil bir araban olur. Tabi arkasında bıraktığı kokuyuda artık İngiliz dükü 16.yy dan kalma bilmem kimin osuruğu diye nitelendirir, öyle geçiştiriveririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TSMC -- 5 Şubat 2007; 4:36:47 >

• quote:

Bu yazdıklarımdan sonra beni kesin Ekşisözlüğe alırlar. Onlara taş çıkartırım bu konularda. Ama sögü, senden umudum yok. Sen cep sözlüğü bile olamazsın

hocam lütfen ayıp oluyor . seni sonatamın sesiyle sagır ederim

• quote:

quote:

Bu yazdıklarımdan sonra beni kesin Ekşisözlüğe alırlar. Onlara taş çıkartırım bu konularda. Ama sögü, senden umudum yok. Sen cep sözlüğü bile olamazsın

hocam lütfen ayıp oluyor . seni sonatamın sesiyle sagır ederim

Evet o iğrenç sesiyle beni hayata küstürebilirsin. Beyin zedelenmesi, kronik hastalıklar. Zaten senin hastalığının başlıca sebebi o araç.

Sen bana 7000 devir yaptım dedin, aman yarabbi 2 gün kabuslarıma girdi. 100.000 devir yapan Döşavoo yada Lokomotif motoru tercih edilir ona.

• quote:

Senin uzaktan kumandalı araban uzaktan çekmezki...Sen onuda hurdaya çevirmişsinir yakından çeker. Bu teoriye görede onu takip ederken yere kapaklanır geberir gidersin abdestsiz abdetsiz..Töbe esrafurullah...

Neyse, senin yakından kumandalı "Remote control" aracın Lpg'yemi sahip? Bilion ingiliz kraliet aileside Lpg kullanıyor. Çok soylu, asil bir araban olur. Tabi arkasında bıraktığı kokuyuda artık İngiliz dükü 16.yy dan kalma bilmem kimin osuruğu diye nitelendirir, öyle geçiştiriveririz.

sen kendi arabana bak bikere marş basıyomu o ????? .

gece gece

• lastik tekerlekleri olan bir kara taşıtıyla 0 dan 100 km ye 1 saniyede çıkmak mümknmü yaw? 15 bin beygir değil 15milyon beygirde olsa mümkünmdür bu? mümkünse bir video linki falan alaiblirmiyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

lastik tekerlekleri olan bir kara taşıtıyla 0 dan 100 km ye 1 saniyede çıkmak mümknmü yaw? 15 bin beygir değil 15milyon beygirde olsa mümkünmdür bu? mümkünse bir video linki falan alaiblirmiyim?

edit :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SagittariuS -- 5 Şubat 2007; 4:53:50 >
  • iyice sohbete dökülmüş bu topic yaw
  • quote:

lastik tekerlekleri olan bir kara taşıtıyla 0 dan 100 km ye 1 saniyede çıkmak mümknmü yaw? 15 bin beygir değil 15milyon beygirde olsa mümkünmdür bu? mümkünse bir video linki falan alaiblirmiyim?

usa dakı top fuel car lar(nıtrojenle calısıyor ve 7bın hp gucunde)0-100 1sn ve yaklasık 7sn de 510km hızla ulasıyorlar

Ince uzun drag arabalarını kastedıyorum
  • ben yattıktan sonra işin cılkını çıkarmışsınız....yani yatmasaydım da sohbetinize katılmazmışım yine karşılıklı yılışmalarınıza bakılırsa....gerekli açıklamaları uygun yerlerde tarafsızca yaptığıma inanıyorum.söylenecek çok bişey yok sizi kendinize has tuhaf düşüncelerinizle başbaşa bırakıyorum...
    quote:

Komodor 64 ( O 64kb cache idi sanırım ) adlı arkadaş ise seyirci kalıyor olaylar karşısında sanırım. Bizim Ferrari bilgi birikimimiz yok en nihayetinde.

Bizi biraz bilgilendiri ise seviniriz.

Sögü:

Bendeki fan daha böyük. Zaten senin fanlara karşı bir zaafın var. Yarın bir gün karşına fan kanatlarına benzer eğri böğrü bir hatun çıkarsa sen direk atlarsın, mapushanerlere düşersin. Sonrası malum senin gibi adamlara neler yapıyorlar orda...Allahtan eskisi gibi foseptik sistemi az. Olsa olsa kanalizasyona atarlar. Full+Full foseptikten iyidir bence.

Ayrıca "hörikeyn" lafındada bir tuhafı yok. Hurry'den türemiştir, muhtemelen, o ön kısımda dönen, ruhsuz uyuz fana takılan bir isimdir "hadi dön" manasında.

Hakkatande tam bir zırvalık. Arkadaki hava akımıyla dönen şık paçavra, esasen hurriyet gazatesinin 2003 yazında verdiği tek kalem pille çalışan sözde mobil vantilatörlerinin pervanesi gibi naylondur ( En azından hörrikeyn1 de böle idi )

Bu arada 14,5 anlamını hala çözemedim??

• quote:

Orjinalden alıntı: kommodor

senin söylediğin şey varsayım(yoksa taraflı gözlem mi desek)üzerine yapılmış bir haksız bir "genelleme" sevgili kardeşim...ayrıca sen herhangi birşeyin,bir markanın yahut bir düşüncenin sempatizanı olabilirsin.ben hiçbirşeyin sempatizanı değilim olmamda..ben kör noktaların aydınlatılması babında entellektüel anlamda objektif yorum getirdim.yani olay senin düşündüğün gibi "zevkler ve renkler" olayı değil..özetle "TERCİH" değil "TESPİT"
    quote:

Orjinalden alıntı: Whisper911

Bu işte marka sempatizanlığı çok önemli....Ben porsche severim sizde ferrari....

Sizinde belirtiğiniz gibi arada o kadar fiyat farkı olmasına rağmen porsche nin daha kaliteli iç mekan daha kusursuz otomobil ürettiğini düşünüyorum ( şimdiki ferrari modellerini bilmiyorum yakın zaman önceye kadar öyleydi)....Ben o kdr parayı bi araca yatıracaksam daha 50.000 kilometrede manuel klima butonlarının üstündeki kaplamanın çıkmasına tahammül edemem...aracın sağına soluna baktığımda kusur görmek istemem donanım olsun olmasın.....
    Belirttiğim gibi tamamen markaya bakış açısı o yüzden boşuna konuşuyoruz......

http://www.porsche.com.tr/Modeller/911/Turbo/Filmler.aspx

özellikle 3. videoyu izlemenizi öneririm....Teknoloji bir spor otomobile bu kadar yakışabilir.....

Tamam öyle olsun ozmn benim tespitim yakın zaman önceye kadar porsche ferrariden daha kaliteli iç mekan üretiyordu....(Belki hala da öledir)..

• quote:

Mömkün. Chyrslerin, 521 Kübik İnç motorlara sahip, benzin yerine başka materyallar kullanan ( Alkolmüydü neydi hatırlayamayacam şimdi ) 7000 beygir güç, 3000 nm civarı tork üreten aşırı beslemeli motorlara sahip araçlarla mömkün.

• Sendede her araç var nedense
    Bendede Golf var araçımdan çok menunum
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihSultan -- 5 Şubat 2007; 20:40:18 >

• bende de veyron var ama bi işe yaramıyo
  • Hem golf, hem 91 sonatası olamazmı? Golf sanki ulaşılamaz bir araba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GMsnG

Kral budur

FERRARİ MARKASI SİZE GÖRE DÜŞÜYORMU?

Porsche'yi ferrariye değişmem.Boxerine kurban

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.