Şimdi Ara

Ferrari sürüş deneyimi hakkında eleştiri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Arkadaşlar geçen hafta bir fırsat sitesinden aldığım Ferrari Sürüşüne katıldım. Ferrari kullanmak güzel ama bir o kadar da kötüydü. Eğer bu sürüşe katılacak arkadaşlar varsa birkaç izlenimimi paylaşmak isterim ve bu hizmet tekrar verilirse de benim önerim almayın uzak durun şeklinde olacaktır:

- Bana önceden verdikleri randevuyu araçlar bakım olacak diye değiştirdiler ve yine benim uygun gördüğüm bir tarihe aldılar. Halbuki ilk aldığım randevuya göre tüm planlarımı yapmıştım ve tekrar bir gün belirlemek kolay olmadı.
    - Randevu saati 11 ken oraya gittiğim vakit randevu saatimin 11:40 olarak yazıldığı belirtildi. İşin ilginci 11:40 geldiğinde ben hala daha beklemekteydim.Lakin 2 ferrari var ve bunlardan sadece birinde kamera olduğundan kamera çekimi hizmeti alanları bu araca yönlendiriyorlar ve sırada yığılmalar yaşanıyor. Bu nedenlerden ötürü araca 12:15 itibari ile binebildim. Tüm pazarımı hiç ettiler.
    - Tam bana sıra gelecekken aracı biraz bekletelim dinlensin muhabbeti yapıyorlardı ki ben hemen tepki ile bunu yapmalarına izin vermedim.Yoksa bir ekstra 15 dakika daha orada bekleyecektim.
    - Dışarıda sebil , alabildiğine geniş bir park var ve bu parkta 10 tl sizden ücret alıyorlar... Bunu da anlayabilmiş değilim.
    - Verilen adrese gelirken bir yol ayrımında aklım karışınca, Pazar günü, kupondaki mevcut telefonu aradım ve ne göreyim hafta içi hizmet veriyoruz gibilerinden bir anons çıktı.Bu durumda kendimle başbaşa adresi bulmaya çalıştım ... Saat 11 de sürüşüm olacağını bildiğimden ve saat 10:45 olduğundan panik bir şekilde hareket ediyordum ki vardığımda öncede belirttiğim gibi bir baktım randevu 11:40 olmuş... Üstüne üstlük bizim tanımadığımız bir arkadaşa daha bu kuponu vermiştik bir arkadaşımız aracılığı ile dedik görevliye bizim saat değiştiyse onların da değişmiştir bir bakar mısınız dedik ve görevli başka kişinin adının olduğu kupona bakamayacağımız belirtti.Halbuki o kupon nosunu görevliye de veren bizdik :) Çok enteresan bir durum ve Görevliye dedikki biz onları cepten arayalım onlar da sizi arasın ama görevli demez mi pazar günü kendilerine telefondan ulaşılamıyormuş... Peki bu arkadaş nasıl öğrenecek ertelenen randevusunu!!!
    - Diyorlarki 20 dakika brifing vereceğiz ama 20 dakika brifing felan verdikleri yok.Hemen sizi araca alıp daha siz aracı inceleyemeden tura başlıyorsunuz. Araba ile ilgili aklımda kalan tek şey önümde camdan gördüğüm pist.Ne arabayı inceleyebildim ne de soru sorabildim...3 tur sonunda herşey çabucak bitti ve akabinde hemen indik araçtan.
    - DVD kayıt dedikleri şey bence saçma birşey. Bir tane kamera var ama sadece sizin suratınızı çekiyor. Ben suratımın çekildiği görüntüyü ne yapayım???Bu bir roller coaster felan değil ki lunepark değil ki suratımdaki tepkiyi göreyim... Saçma sapan birşey... İnsan arabanın dışından içinden birkaç poz resim alır koyar..

Kısacası kesinlikle bu fırsat bir daha verilirse ALMAYIN UZAK DURUN. Çeşitli sitelere şikayetimi yazacağım. Verilen hizmetin karşılığı tam alınamamış ve oradaki herkesin farkında ya da farkında olmadan bundan muzdarip olduğunu söyleyebilirim.

• Geçmiş olsun da, ne bekliyordunuz? Top Gear'a filan çıkmayı mı? Böylesine bir şey bile fırsat kategorisine giriyorsa, talebin fazla olacağı ve baştan savma yapılabileceği de düşünülmeli.
  • böyle olacağı gün gibi ortadaydı zaten
  • kime verirler ağız tadıyla ferrariyi
  • Lunaparktaki çarpışan arabalar tadında, indi bindi şeklinde de olmamalıydı.
    Arkadaşa hak veriyorum.
  • Şimdi konu az tur çok tur olayı değil ya da to gear davası değil. :) Yurtdışında Ferrari ayarında birçok aracı kullandım bu tarz fırsatlarla. Buradaki konu bu kadar satılan bir fırsattan bir o kadar da para kazanmışlarken verilen hizmetin yetersizliği insanı rahatsız ediyor. yoksa bırakın 3 turu bir tur olsa ben zaten o araca binerdim :) Zevk meselesi. Ama bir kampanya yapacaksan ve bundan bir ferrarı alacak parayı da çıkarıyorsan orada 3 ün 5 in hesabını yapıp insanları da parasıyla rezil etmeyeceksin. Bu arada bu fırsatın kaliteli hizmetlisinin tutarı zaten 100 tl yi geçmemelidir :) Yani bana verilen hizmetin bedeli anca 50 tl eder. Bu durumda ben zaten hizmetin bedelini kat be kat vermiş oluyorum.
  • NEYSE SAYENİZDE ÖĞRENMİŞ OLDUK AMA BEN YİNEDE TERCİH EDERDİM, NİHAYETİNDE FERRARİYE BİNMEK VAR..ŞU DÜNYADAN GÖÇMEDEN...
  • Önce ferrariye binceksin ve sonra inip, 120 bg güçte ki (o kadar gücü varsa tabii ) aracına bineceksin. Üstelik de para vereceksin!

Bana böyle şeyler,çok ters. O konforu,gücü ve ivmeleynmeyi gördükten sonra, kişinin orta sınıfta ki aracı ''At'tan inip eşşeğe binmek gibi'' olacaktır.
  • @peugeot-406 : Zaten berlittiğim gibi bu bir tercih meselesi. O araba gerçekten güzel bir araba.Yakından bakınca daha big güzel :)

@_kılıç_ : Bakın bu çok doğru :D Ondan indim benim arabaya bindim biraz gaza bastım sonra en saf masum halimle kendi kendime çok benzin yakmayayım avıntusu ve bahanesi ile evime geldim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: _kılıç_

Önce ferrariye binceksin ve sonra inip, 120 bg güçte ki (o kadar gücü varsa tabii ) aracına bineceksin. Üstelik de para vereceksin!

Bana böyle şeyler,çok ters. O konforu,gücü ve ivmeleynmeyi gördükten sonra, kişinin orta sınıfta ki aracı ''At'tan inip eşşeğe binmek gibi'' olacaktır.

anlayamadığın nokta o zaten, sen aracın full gücünü zaten hissedemiyorsun ki, dolayısıyla ondan inip 120 hp'lik araca binince bir fark hissetmiyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: maestro_34

quote:

Orijinalden alıntı: _kılıç_

Önce ferrariye binceksin ve sonra inip, 120 bg güçte ki (o kadar gücü varsa tabii ) aracına bineceksin. Üstelik de para vereceksin!

anlayamadığın nokta o zaten, sen aracın full gücünü zaten hissedemiyorsun ki, dolayısıyla ondan inip 120 hp'lik araca binince bir fark hissetmiyorsun

Cümle, galiba farklı anlaşılmış. Arada çoook fark var diyorum! O farklar altınızda ki arabadan sizi soğutabilir,üstelikte bunun için para veriliyor diyorum.

Ferrari'nin sürcü koltuğunda bile olmaya gerek yok,eğer yolcu tarafında seyhat ediyorsaızda 570 bg gücü,kaliteyi ve kabindeki sportiflği hissetmemenin imkanı var mı?!

• Yok şimdi Allah için gaza dokunduğunuzda hissediyorsunuz o kalkış anındaki ivmeyi. Ama tabii antipatinaj açık olduğundan araç patinajla kalkmayıp biranda sınırlandığınızı hissediyorsunuz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.