Şimdi Ara

Ferrino Lightent 2 Çadır - 168,90 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
6
Favori
3.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesaj gönderdim gittigidiyor üzerinden. Gönderecekmisiniz diye. Göndermiyoruz dediler. Hakem heyetine gitme konusunda kararsızım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Halihazırda siparişi iptal etmediklerine göre durum şöyle oluyor:
    Parasını ödediğimiz ürünü alamıyoruz. Bu nedenle hakem heyetine gitme hakkımız tabi ki var.
    Tamam para onların da eline geçmedi ama bu bizden kaynaklı bir durum değil.
  • Gittigidiyor.com'un alıcılar ve satıcılara yönelik sözleşmelerine bir gözatın, birkaç madde vardı alıcı lehine olan. Uğraşırsanız alırsınız.
  • Hangi durum gerçekleştiğinde hakem heyeti yolu açılıyor?

• Parasını ödediğin ürünün gönderilmemesi yeterli.
  • Parayi iade ederlerse iptal edip o zaman hakem heyetide cok sallamiyo parani aldiysan sorun yok diyo

• Az önce tekzen ürününü faturasını gönderdi e mail olarak.
    Sistemleri otomatik olarak mı kesti, yoksa gerçekten ürünü gönderecekler mi anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascalonur

Az önce tekzen ürününü faturasını gönderdi e mail olarak.
    Sistemleri otomatik olarak mı kesti, yoksa gerçekten ürünü gönderecekler mi anlamadım.

fatura kestilerse geliyor olabilir
  • pascalonur P kullanıcısına yanıt
    Keşke foruma girip öyle iptal etseydim. GG iptalin ardından yorum yapmaya izin vermedi.

• Başka alıp da faturası kesilen var mı bana gelen mail yok

• Banada fatura geldi. Ama gittigidiyorda daha herhangi bir hareket yok.

• ugur.2034 U kullanıcısına yanıt
    Fatura e-posta adresime gelmiş, gittigidiyor üzerinde gelişme yok. Herkese gönderdikleri siparişi iptal edin mesajlarına karşılık verdim, onlardan henüz bir geri dönüş olmadı. Bu yüzden bekliyorum iptal etmeyerek.
  • arkadaşlar mail adreslerimize gönderilen e-faturanın sağ üst köşesinde yurtiçi kargo ile 27 şubatta kargolandığı yazıyor ? heyecanlandım yemin ederim. gönderirlerse yılın sıcak fırsatı olur
  • zannetmiyorum gönderdiklerini. yarın tüketici hakem heyetine başvurmayı düşünüyorum.
  • Yurticinin telefon numarasından kendi cep telefonu numarasına kayıtlı gonderileri sorgulayabiliyorsunuz. Son bir haftadaki gönderi sayısını söylüyor

• yutiçi kargoyu arayıp sorgulattım. herhangi bi gönderi yok.
  • batini kullanıcısına yanıt
    Gönderilen faturada cep tlf yerinde sabit hat numarası yazıyor bende, sizde durum nedir? Belki de bu yüzden sorgulamada çıkmamıştır.
    Not: Ben sorgulama yapmadım henüz.

Ekleme: Hem cep numaramla hem de sabit hat numaramla sorguladım, bana da gelen bir kargo görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 2 Mart 2017; 9:31:55 >
  • Faturada ödeme şekli olarak ne yazıyor acaba? Kredi kartı ile ödeme yapılmasına rağmen havale/eft yazmışlar.
    Bunda bir ali-cengiz olabilir mi?
  • phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle yazıyor, fatura kesim tarihi 27 Şubat, 17.00. Gönderim tarihi de 27 Şubat. Belki de gittigidiyor sistemine bağlı olduğundan otomatik olarak kesilmiş de olabilir fatura.
  • Valla birşeyler oluyor ama bakalım sonuç ne olacak, 27 sinde kesildi 28 inde verseler bile kargoya illa ki birilerine gelirdi.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.