Şimdi Ara

Ferrino Lightent 2 Çadır - 168,90 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
6
Favori
3.140
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para kaldı gitti ;)

• Gittigidiyor a yazıyoruz onlarda robotik cevaplar veriyorlar. Hakem heyetine de gitmedik. Kaldı öyle para
  • Topu topu kaç kişiyiz ya. Paramız kaldı içerde adamların umrumda değil.

• Ben daha önceki mesajlarımda hakem heyeti dilekçe örneğini paylaşmıştım. Bence beklemenize gerek yok, verin dilekçenizi. Ayrıca hukuki anlamda kafasına birşey takılan olursa özelden bana ulaşsın cevaplarım.
  • Benim siparişim iptal edilmiş.

• phatron_23 kullanıcısına yanıt
    Hocam hakem heyetine şikayet etmiş miydiniz?

Ben az önce baktım sipariş hala kargo bekliyor.
  • pascalonur P kullanıcısına yanıt
    hakem heyetine henüz gitmedim. Gittigidiyora mesaj atmıştım satın aldığım ürünü neden göndermiyorsunuz diye. Onlarda iptal etmişler :)
    Şimdi gidersem kesin kazanırım gibi ancak işlerin yoğunluğundan ne zaman gidebilirim bilmiyorum.
  • Ben bugün gidebildim, dilekçemi ve destekleyici belgeleri sundum. Görevli memur 3 aydan önce sonuçlanmaz, haberin olsun dedi.
    Önceki sayfalarda paylaşılan dilekçeden yararlandım, fatura ve sipariş durumu ekran görüntüsünü, forumda farklı konularda paylaşılan iki ayrı emsal kararı da ekledim.

Ekleme: hekimoglu19 sen ne yaptın, hakem heyetine başvurdun mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızımercimek -- 10 Nisan 2017; 15:26:15 >
  • Ben başvurmadım hala. Mesaj attım tekzenle görüşüp dönecekti gg. Birşey çıkacağını düşünmüyorum hakem heyetine gidermiyim onuda bilmiyorum. İyi yapmışsınız hayırlı olsun çadırınız:)

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    GG bana satıcıyla görüşün dedi direkt, satıcı da mesajlarımı pek sallamadı açıkçası. Ben de nihayetinde başvurumu yaptım, bakalım sonuç ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırmızımercimek

GG bana satıcıyla görüşün dedi direkt, satıcı da mesajlarımı pek sallamadı açıkçası. Ben de nihayetinde başvurumu yaptım, bakalım sonuç ne olacak.

Gittigidiyor mesajıma talebiniz üzerine siparişiniz iptal edilmiştir diye mesaj attı. Şakamı ya bunlar?

• hekimoglu19 kullanıcısına yanıt
    İşte sırf bu yüzden başvurup uğraştırası geliyor insanın. Yukarıda bir kişiye de aynısını yapmışlar.
  • Çadırı gelen var mı beyler :(

• Hakem heyeti sonuçlanana kadar bir kıpırdama olacağını sanmıyorum Tekzen tarafında.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.