Şimdi Ara

Fethiye/Kabak Koyu nasıldır?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlarla kabak koyuna gidelim diyoruz ama ben yüzme bilmediğim için açıkçası biraz çekiniyorum. Kabak Koyu'nun kıyısı nasıldır çok derin midir? Kıyıda takılabilecek gibi mi yoksa başka bir yer mi seçmeliyiz sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fighting Falcon. -- 2 Temmuz 2017; 20:21:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben gitmiştim, denizi pek güzel değildi orada ki işletmelerin lağımları denize akıyordu sanırım deniz sürekli köpüklüydü.Orada bulunan tipler hippi denilen tiplerden o yüzden ortam onlara göre. İnternet ve elektrik sıkıntı olabiliyor ve telefon çekmeyebiliyor.Kısacası ben keyif almamıştım başka yerler bakın derim
  • Gittim geldim. Gidecek arkadaşlara yardımcı olmak için yazıyorum. Gittiğim için pişman değilim ama beklentimin biraz altındaydı. Arkadaşın dediği gibi sahil kısmı pek güzel değil, dalgalı ve taşlı yüzme bilmiyorsanız tehlikeli olabilir. Koyun olduğu yerde bir mağara var cidden mükemmel suyu da biraz daha soğuk ve çok temiz. Koyda genelde hippi tarzı kişiler var, aileler için uygun bir yer değil. Genciz, kamp yaparız, doğayla bütünleşiriz diyorsanız gidip 2-3 gün kalabileceğiniz bir yer ama fazlası sıkar diye düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fighting Falcon. -- 16 Ağustos 2017; 13:45:3 >
  • gitme veya beklentilerini düşük tut
  • Insan profili olarak güzel bir yer. Çiçek çocuklar filan var ama deniz olarak (sahil+ deniz) iyi değil. Kelebekler vadiside ayni. Orasininda deniz kismi sorunlu yani.

Ama gormekte fayda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denizi pislik içinde ve betonlaşmanın başladığı bir yer. hippi kampları var diye 1 günlük gittim. ortalık batakhane. fiyatlar tuttuğunu öpme modunda. yakında havası söner.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.