Şimdi Ara

FETHİYE'YE YERLEŞMEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
42
Cevap
1
Favori
7.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: chemexlove

hadi hepimiz göç edelim

Alıntıları Göster
    Aa merhaba aylin sende mi geleceksin antalya ya
    Desene bu sene baya cilgin gececek

Edit: kiz aylin sen konu sahibiymişin hicte demiyon vijdansiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanatlandırmayan_Redbull -- 16 Mayıs 2019; 14:15:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull

Aa merhaba aylin sende mi geleceksin antalya ya
    Desene bu sene baya cilgin gececek

Edit: kiz aylin sen konu sahibiymişin hicte demiyon vijdansiz

Alıntıları Göster
    fethiye antalya arsı ne var ki :)
    Ya evet konu sahibesiyim

• Türk ve yabancı emeklileri dolu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyro

Türk ve yabancı emeklileri dolu.
    Peki sorun oluyor mu ?
  • Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    hahaha, yalnız şuna açıklık getirmek istiyorum. beni forumda siz gibi birkaç kişi daha kadın zannediyor ama maalesef ben erkek bir bireyim. ismimi youtube kanalimdan aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tatil için gittiğim en berbat yerdi fethiye. Sahildeki çakıllara kum diyorlar ve halada diyorlar 😄

• Merkezde evlerin çoğu eski ama taşyaka tarafına bakarsan yeni evler bulabilirsin muhtemelen tuzlu olur. İşini önceden ayarlarsan Fethiye yaşanılabilir bir yer sadece kışın aktivite bulmakta zorlanırsın yok ben kafa dinleyeceğim diyorsan zaten sana göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrnick

Fetiye
    Ya icerikte dogru yazmisimda sadece klavye hizliligi 😍😍

• Ya sorry 😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Tatil için gittiğim en berbat yerdi fethiye. Sahildeki çakıllara kum diyorlar ve halada diyorlar 😄
    Ya sahili çakılmı gerçekten mi 🙄🙄🙄

• quote:

Orijinalden alıntı: whisper242

Merkezde evlerin çoğu eski ama taşyaka tarafına bakarsan yeni evler bulabilirsin muhtemelen tuzlu olur. İşini önceden ayarlarsan Fethiye yaşanılabilir bir yer sadece kışın aktivite bulmakta zorlanırsın yok ben kafa dinleyeceğim diyorsan zaten sana göre.
    Bi yerle konusmustum tatil.amacli gitcegimiz icin ilk 14 gun o ara gidicem tekrardan konusmaya oraya 😎
    Ama merkezle arasinda biraz var galiba dedigin yerin dimiiii

• Eğer avmnin yakınlarından bulursan merkeze ve sahile 10-15 dakika yürüyerek ve çok işlek dediğim yerler bir nevi 2. merkez diyebiliriz her şey var.
  • quote:

Eğer avmnin yakınlarından bulursan merkeze ve sahile 10-15 dakika yürüyerek ve çok işlek dediğim yerler bir nevi 2. merkez diyebiliriz her şey var.
    Yani hedeflerimde foca ve merkez var 😍 gitdigimde ne olur iama onu bilemiyorum belki koyluk yer bile olabilir yani begenmem onemli altimizda araba olucak çunku 😍😍

• Gidenler para verdik değersiz olmasın kafasındalar ve çakıla kum diyorlar! Açıkça yazıyorum ben bursada oturuyorum ve buradaki marmara denizi belki dünyanın en pis denizidir! Ama kumsallarında kum vardır çakıl değil. Yani bu berbat denizin kumsalı bile fethiyedeki kumsallardan kum, çakıl değil.

• Hayırlısı olsun bol şans
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ike

Gidenler para verdik değersiz olmasın kafasındalar ve çakıla kum diyorlar! Açıkça yazıyorum ben bursada oturuyorum ve buradaki marmara denizi belki dünyanın en pis denizidir! Ama kumsallarında kum vardır çakıl değil. Yani bu berbat denizin kumsalı bile fethiyedeki kumsallardan kum, çakıl değil.
    Yani denizdeki cakıl o kadar buyuk etken olmaz buyuk ihtimalle bende ben yasamaya gidiyorum tatile degil 😍😍 derim
    Ama gidip gordugumde karar vericem herseye 😍😍😍

• quote:

Hayırlısı olsun bol şans
    Tesekkurler 😍😍

• Bu tarz tatil beldeleri kışın ölüdür ha gördün mü dicen hayır ama herkes aynı şeyi söylüyor ve görenlere sorabilirsin.

• ustam sen niye yumoş gibi konuşuyon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Bu tarz tatil beldeleri kışın ölüdür ha gördün mü dicen hayır ama herkes aynı şeyi söylüyor ve görenlere sorabilirsin.
    Aynen kışın kendi halkı kalıyor sadece karasu ve cebeci tatil belgelerinden gordugum kadariyla

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.