Arkadaşlar dün haberlere bakıyorum, günahlarıyla ve sevaplarıyla berzah alemine göçen Fethullah Gülen hakkında aşağılama, hakaret ve kin dolu öyle sözleri duydum ve akıl sır erdiremedim, bunları söyleyenlerde aklı selim hatta dindar diye tabir ettiğimiz AKP Trollleri < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fethullah Gülen ve AKP trollleri
-
-
Ben akp li değilim, ateşi bol harlı olsun din bezirganının. Yattığı yerde rahat edemesin bir yerlerine bir şeyler batsın.
Sımdi sıkıntı yok değil mi?
-
AKP'li değilsin ama aynı yolun yolcususun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vatan hainine güzellememi yapalım. Çok şükür bir şey kaşıklamadık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 22 Ekim 2024; 14:16:57 > -
Bu konuda CHP trollerinin eline kimse su dökemez! İspatı da konunun kendisi.
Fetö konusundan bağımsız olarak merak ettim, "din bezirganı" ne demek? Bir de Müslüman mısın?
Din bezirganı; din tüccarı, din manipilatörü, din suistmalcisi vs...
Evet müslümanın çok şükür, fetöşe lanet okudum diye bu mesajlardaki iğnelemeler neden?
Bende sormak isterim fetö yandaşımısınız ?
-
Fetö dediğime göre değilim demektir. Fetöye 15 Temmuz öncesinde de sürekli laf söyleyen biriyim. İğneleme değil asla gerçekten merak ettim. Çünkü Fetöye 15 Temmuz ya da siyasi, istihbari operasyonlardan kaynaklı değil de, sadece "din bağlantısı" üzerinden karşı olanlar var. Bunun da sebebi İslam düşmanı olmaları. Fetöyü bahane edip İslam'a saldıran tiplerden bahsediyorum. Sizinki de o sebepli bi sitem mi merak ettim "din bezirganı" yazınca. Değilse ne güzel.
"Biz fetöye eskiden de küfrediyorduk diyen" bi kitle var. O "eskiden" dedikleri zamanlarda laf söylemelerinin sebebi fetöyü bir dini, İslami cemaat olarak görmelerinden kaynaklıydı. Yani amaçları fetö bahanesiyle İslama ve Müslümanlara saldırmaktı.
Dini çıkarları için kim kullanıyorsa; şahis, cemaat, siyasi parti hepsine karşıyım. Buu din düşmanlığı olarak değerlendirip değerlendirmemek karşımdakinin sorunu beniz rahatsız etmez.
-
"Bu konuda CHP trollerinin eline kimse su dökemez! İspatı da konunun kendisi.".
Ne istediler de vermedik diyen uzaylılardı zaten.
Ulan bunlarda edebiyle utanma da yok. Kösele değil başka bir şey bu .
Tamam işte o zaman sorun yok zaten, aynı noktadayız. Hatta Müslümanların bu örgüte daha fazla tepki göstermeleri normal çünkü dini kirli, dünyalık işlerine alet edip lekeledikleri için. Bu açıdan fetö en büyük zararı Müslümanlara verdi. Dini kullanarak devşirdiği binlerce insanın başını da böyle yaktılar baktığında.
Bakmak ile görmenin farkını ortaya koydunuz, keşke her seçmen görebilse. Elinize sağlık.
Diğer "taraf"ın da trolleri gayret ediyor ama..
Ama bunlar yalan ve çarpıtmada bir numaralar.
Vatan hainlerinin ve sahte din adamlarının canı cehenneme,
Allah ******rını ***sin.
-
AKP tayfasına göre vatan haini olabilir ama işin gerçeği böyle değil
Evet kesinlikle öyle kardeşim bunların amacı İslam dinine saldırmak, AKP tayfasının ise menfaat kavgası ve her iki güruhta bu konuda birleşiyor
zaman gatesinde eylem yapanlar sizler değilmiydiniz.
-
Kimler bu eylemi niye yaptılar ?
Kelimenin aslı, “alışveriş yapan” anlamında Farsça bâzârgân veya bâzergândan gelmektedir. Bezirgân kelimesinin Türkçe’de ne zamandan beri kullanıldığı kesin olarak bilinmemektedir. Ancak Fâtih devrine ait kanunnâme ve yasaknâme metinlerinde bezirgân tabirine sıkça rastlanmakta, “başta ipek ve kumaş olmak üzere her türlü ticaret ve alım satım işleriyle uğraşan tüccar” anlamında kullanılmaktadır (Ḳānūnnāme-i Sulṭānī, s. 8, 41-45, 57). XVI. yüzyıla ait Osmanlı sancak kanunnâmelerinde ise “ticaret erbabı, ipek tüccarı, seyyar tüccar” mânalarında geçmektedir (Barkan, s. 196, 225, 301, 371). Gelibolulu Mustafa Âlî ise kelimeyi “zengin tüccar” anlamında kullanmaktadır (Mevâidü’n-nefâis, s. 100).
-
👍🏻
ağam bilir.
-
ne hocam peki, vatan ve islam dostu biri mi
Din bezirganı; din tüccarı, din manipilatörü, din suistmalcisi vs... Evet müslümanın çok şükür, fetöşe lanet okudum diye bu mesajlardaki iğnelemeler neden? Bende sormak isterim fetö yandaşımısınız ? |
Ben akp li değilim, ateşi bol harlı olsun din bezirganının. Yattığı yerde rahat edemesin bir yerlerine bir şeyler batsın. Sımdi sıkıntı yok değil mi? |
Vatan hainine güzellememi yapalım. Çok şükür bir şey kaşıklamadık. |
"Bu konuda CHP trollerinin eline kimse su dökemez! İspatı da konunun kendisi.".
Ne istediler de vermedik diyen uzaylılardı zaten. Ulan bunlarda edebiyle utanma da yok. Kösele değil başka bir şey bu . |
Benzer içerikler
- erlik gerçek adı
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- filistinin türkiyeye yaptıkları
- muhalif gazeteler hangileri
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- teslim alınmayan kimlik nereye gider
- kaliforniyum nedir
- türkiye"nin en büyük fabrikası
- togg 800 bin kredi
- kara kutu nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X