Şimdi Ara

Fethullah Gülen ve AKP trollleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
880
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dün haberlere bakıyorum, günahlarıyla ve sevaplarıyla berzah alemine göçen Fethullah Gülen hakkında aşağılama, hakaret ve kin dolu öyle sözleri duydum ve akıl sır erdiremedim, bunları söyleyenlerde aklı selim hatta dindar diye tabir ettiğimiz AKP Trollleri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben akp li değilim, ateşi bol harlı olsun din bezirganının. Yattığı yerde rahat edemesin bir yerlerine bir şeyler batsın.

Sımdi sıkıntı yok değil mi?

• coolman06 C kullanıcısına yanıt

AKP'li değilsin ama aynı yolun yolcususun

• Yotundaşi kullanıcısına yanıt

Vatan hainine güzellememi yapalım. Çok şükür bir şey kaşıklamadık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 22 Ekim 2024; 14:16:57 >
  • Bu konuda CHP trollerinin eline kimse su dökemez! İspatı da konunun kendisi.

Fetö konusundan bağımsız olarak merak ettim, "din bezirganı" ne demek? Bir de Müslüman mısın?

• Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Din bezirganı; din tüccarı, din manipilatörü, din suistmalcisi vs...

Evet müslümanın çok şükür, fetöşe lanet okudum diye bu mesajlardaki iğnelemeler neden?

Bende sormak isterim fetö yandaşımısınız ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Fetö dediğime göre değilim demektir. Fetöye 15 Temmuz öncesinde de sürekli laf söyleyen biriyim. İğneleme değil asla gerçekten merak ettim. Çünkü Fetöye 15 Temmuz ya da siyasi, istihbari operasyonlardan kaynaklı değil de, sadece "din bağlantısı" üzerinden karşı olanlar var. Bunun da sebebi İslam düşmanı olmaları. Fetöyü bahane edip İslam'a saldıran tiplerden bahsediyorum. Sizinki de o sebepli bi sitem mi merak ettim "din bezirganı" yazınca. Değilse ne güzel.

"Biz fetöye eskiden de küfrediyorduk diyen" bi kitle var. O "eskiden" dedikleri zamanlarda laf söylemelerinin sebebi fetöyü bir dini, İslami cemaat olarak görmelerinden kaynaklıydı. Yani amaçları fetö bahanesiyle İslama ve Müslümanlara saldırmaktı.

Dini çıkarları için kim kullanıyorsa; şahis, cemaat, siyasi parti hepsine karşıyım. Buu din düşmanlığı olarak değerlendirip değerlendirmemek karşımdakinin sorunu beniz rahatsız etmez.

• "Bu konuda CHP trollerinin eline kimse su dökemez! İspatı da konunun kendisi.".

Ne istediler de vermedik diyen uzaylılardı zaten.
    Ulan bunlarda edebiyle utanma da yok. Kösele değil başka bir şey bu .

Tamam işte o zaman sorun yok zaten, aynı noktadayız. Hatta Müslümanların bu örgüte daha fazla tepki göstermeleri normal çünkü dini kirli, dünyalık işlerine alet edip lekeledikleri için. Bu açıdan fetö en büyük zararı Müslümanlara verdi. Dini kullanarak devşirdiği binlerce insanın başını da böyle yaktılar baktığında.

• asau kullanıcısına yanıt

Bakmak ile görmenin farkını ortaya koydunuz, keşke her seçmen görebilse. Elinize sağlık.

Diğer "taraf"ın da trolleri gayret ediyor ama..

Ama bunlar yalan ve çarpıtmada bir numaralar.

Vatan hainlerinin ve sahte din adamlarının canı cehenneme,

Allah ******rını ***sin.

AKP tayfasına göre vatan haini olabilir ama işin gerçeği böyle değil

Evet kesinlikle öyle kardeşim bunların amacı İslam dinine saldırmak, AKP tayfasının ise menfaat kavgası ve her iki güruhta bu konuda birleşiyor

• zaman gatesinde eylem yapanlar sizler değilmiydiniz. 

• babus0606 kullanıcısına yanıt

Kimler bu eylemi niye yaptılar ?

Kelimenin aslı, “alışveriş yapan” anlamında Farsça bâzârgân veya bâzergândan gelmektedir. Bezirgân kelimesinin Türkçe’de ne zamandan beri kullanıldığı kesin olarak bilinmemektedir. Ancak Fâtih devrine ait kanunnâme ve yasaknâme metinlerinde bezirgân tabirine sıkça rastlanmakta, “başta ipek ve kumaş olmak üzere her türlü ticaret ve alım satım işleriyle uğraşan tüccar” anlamında kullanılmaktadır (Ḳānūnnāme-i Sulṭānī, s. 8, 41-45, 57). XVI. yüzyıla ait Osmanlı sancak kanunnâmelerinde ise “ticaret erbabı, ipek tüccarı, seyyar tüccar” mânalarında geçmektedir (Barkan, s. 196, 225, 301, 371). Gelibolulu Mustafa Âlî ise kelimeyi “zengin tüccar” anlamında kullanmaktadır (Mevâidü’n-nefâis, s. 100).

• tosuntosun T kullanıcısına yanıt

👍🏻

ağam bilir. 

ne hocam peki, vatan ve islam dostu biri mi 

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.