Fark ettiniz mi bilmiyorum ama hepsi aynı yerden emri almışlar, hepsi "aynı cümlelerle" bebek katili terörist elebaşını savunuyorlar |
Malum Trollerinin Öcalan Savunmalarına Başlaması
-
-
Zaferliler de bahçelinin öcalanı meclise çağırdı gün özgür özele terörist demekle meşgul. -
nereden nereye......ibretlik dönüş...
-
Dikkat ederseniz çabuk demlendiler -
hep yazıcam diyorum. yahu birader şu profil fotusunu koyuyorsun! ulan "malum" kişiyi "ben engellemedim mi ya" diye düşündürtüğ, elim blok ikonuna gidiyor istemsizce :D
-
Omurgasiz canlilar yapi itibariyle daha kivraklar ve her yone donebiliyorlar. -
kimmiş malum troll isim ver ? pek savunanı görmedim.
-
Kk bir doğru iki yanlış yapardı ama gider protesto falan ederdi bazı şeyleri. özgür özel ise hayaller aleminde yaşıyor, ülkede inanılmaz olaylar oluyor adam festivaldeyiz tweeti atıyor falan.
Zafer partisi ise maalesef herkesi aşağılamayı seven egoist çoluk çocuk yüzünden yükselemiyor. Muhaliflerin çoğu bunlar yüzünden Zafer partisine uzak duruyor.
Ben açıkçası desteklenecek bir parti göremiyorum, al birini vur ötekine. En son iyip' e verdim, o da balon çıktı. Belki düzgün bir aday çıkar en azından diye düşünüyorum ama o da zor gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redeemertr -- 22 Ekim 2024; 17:10:9 > -
ortaya atılan her lafa atlamak zorundalar mı? bir şey söyleyeceksen bekle bir her şey netleşsin. ne bu sidik yarışı mı?
-
Twit atıp bu sosyal medyadaki ahmak kalabalığa karışınca ne oluyor? 2 sevgilisi olan adamın cinayeti yüzünden ne alakaysa incel avına çıktılar. Narin cinayetiyle ne alakaysa baldız videosunu salıp Jahreini hapse attırdılar. Bebek katliamı ortaya çıktı tcnin en büyük rezaletinden kahraman savcı hikayesi çıkarıp konuyu kapadılar. Ülkede yaşanan trajedilerin ne olduğunu bile anlamayıp hepsini fırsata çeviren %90ı 23 yaşının altında beş para etmez ergenlerin kuklası mı olsaydı?
-
Neyse arkadaşlar konuyu saptırmayalım, konu malum trollerin öcalanı ölümüne savunması
-
Bunu söylemek istemezdim ama savunan kim varsa çoluk çocuğundan çıksın -
Şu anda hepsi süper siyaset diye savunmaya çalışıyor. -
malum parti trolleri omurgadan yoksunlar zaten, kendi düşünceleri ve görüşleri olmadığı için ne söylense onu savunacaklar.
milliyetçi kanzi takılan iha sihacı tayfa içinse buraya kadarmış malesef, kullanılmış peçete gibi atılacaklar. şimdi bile hala ayak yapıyorlar yok chp şunu dedi bunu dedi diye. ülkede 22 yıldır iktidar olup tüm güç elinde olan iktidar değil de chp bunların sorumlusu bu tayfaya göre, duvara konuş daha iyi.
en büyükleri sabahtan akşama kadar cexap falan fistan diyenin maçası yiyip mexap diyebilecek mi mesela? yoksa ben yeni içeri girdim ayağına apolitik numarası mı yapacak? ya da 10 yıl önceki haline mi dönecek hep beraber göreceğiz.
-
Mesela optimist ve özkan savunmak için yoğun çaba harcıyor. Ama senin dünyanda kim ne diyor onu bilmem. -
Bu güruh her olayı aklar diyordum ama bunu bence deneseler bile aklayamıyorlar. 100 cümle kurup koca metin oluşturuyorlar yine tam tutmuyor bence onlar bile çaresiz kaldı. Bu demlenme olayı onları bile zorladı... yüce milliyetçi bozkurt tebrik almış... -
özkan biraz ortada gidiyor optimist savunduğuna şahid olmadım hatta akp nin oyu dipledi bile dedi adam, sadece 1 kişi var oda ortada direk savunmuyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 22 Ekim 2024; 18:42:59 >
aktroller (temsili değil) |
nereden nereye......ibretlik dönüş... |
Dikkat ederseniz çabuk demlendiler
|
trolll @kerimcem @ozkank. @por favor @furandor @Novagate @YaşasınKötülük Şakacı bunlarmı ağabeyyyyy |
|
|
hep yazıcam diyorum. yahu birader şu profil fotusunu koyuyorsun! ulan "malum" kişiyi "ben engellemedim mi ya" diye düşündürtüğ, elim blok ikonuna gidiyor istemsizce :D |
Mesela optimist ve özkan savunmak için yoğun çaba harcıyor. Ama senin dünyanda kim ne diyor onu bilmem.
|
İşin garip tarafı ne biliyor musunuz, terörist elebaşı öcalanı savunmak terör propagandası yapmak demektir. Bu da forumda net şekilde yasaktır. Bunu yapanlar dümdüz uzaklaştırma alır. Ama nedense dünden beri hiç bir işlem yapılmıyor. Forum yönetimi, amacınız nedir? |
Benzer içerikler
- adnan menderes uçak fabrikasını neden kapattı
- semerşah hangi cemaatin
- yılmaz argüden mason
- gerçek atatürk fotoğrafları
- daire içinde duvar yıkmak cezası
- reeder nerede üretiliyor
- togg 800 bin kredi
- fiat 600 fiyat
- dijital slip bulunmamaktadır ne demek
- en zengin ülke
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X