Hala okumuş kesimden bile tipler 50 sene daha mı savaşalım ne yapalım diyor Ulan 2 sene önce bile Süleyman soylu Türkiye'de 50 tane terörist kaldı demiyormuydu? Kaç tane terörist var şuan Türkiye'de? Türkiye bırak şuan Suriye'de bile sıkışmış durumda pkk ypg örgütü bitik , yeni Suriye ordusu da temizliyor ve istemiyor zaten Zaten bitik , İsrail bize saldıracak diyende iktidar tayfası ve vatandaş değil miydi geçen aylarda? Sürekli bir korku ve biz olmazsak dış güçler Türkiye'yi işgal edecek korku siyaseti mi yapmaya çalışıyorlar nedir |
Terör bitmişken ne müzakeresi?
-
-
Devlet aklı, üst akıl, plan milan falan filan işte...
2. açılım demleniyor.. Ocakta bahçeli var.
-
Ak Parti terörü bitirdi mi demek istiyorsun? -
Akp ve bir konuda başarı!
buna kim inanır?
kadir inanır!
-
Adam konu açmış terör bitti diye bana ne soruyon?
-
Hani bizim yeni yıla girme ile sorunumız yoktu
Kutlamayla var dı? -
cambaza bak oyunlarından sıkıldık artık, şu ekonominin derhal düzeltilmesi lazım. kan emici sülük tayfanın artık yok edilmesi lazım... milleti uyutmak için her türlü dansözlüğü yapıyorlar işte.
-
Anayasa değişikliği destek müzakeresi.
-
@Novagate adlı kullanıcının, yanıtlanan mesajı:
Ak Parti terörü bitirdi mi demek istiyorsun?
Devir teknoloji devri malesef hava üstünlüğün yok ise tavşan gibi avlarlar adamı
Bundan 40 sene önce dünyada cep telefonu yoktu düşün teknolojik durumu elde G3 asker çatışıyordu
Ama AKP mi bitirdi dersen evet bitirdi derim
Apo ve pkk 25 sene Suriye bekaa vadisinde kaldı eski hükümetler ne tepki gösterdi?
-
emperyalizim ne istiyorsa o yapılıyor
-
Başlık o, ama içerikte
"demiyormuydu?" yazmış!
yani
madem bitti diyorsunuz, neden anlaşma yapıyorsunuz?
diye sorgulamış!
-
Üflesen yıkılacak Esad'a niye el uzattılar hatırladın mı ? hah işte o sebepten : )
-
Terörü bitiren AKP'dir yazmış zaten kendisi, ülkenin en büyük belası 50 yıllık PKK belasını bitiren AKP'dir. PKK henüz lav edilmedi üstüne beton atmak gerekiyor.
-
Başlığı atan yazar Sorguluyor!
siz yazanı anlamamışsınız.
anlamadığınız şeyden, sonuç çıkarmışsınız.
aaa olurmu sen yanlış anlıyorsun, diyorsanız,
yazar bağlansın, açıklasın. Kim yanlış anlıyor!
-
Yukarıda yazdım okuman mı yok anlaman mı yok? PKK henüz lav edilmedi yazdım üstüne beton dökmek gerekiyor dedim, sebep bu anladın mı şimdi?
Ayrıca konuyu açan kişi terörü AKP bitirdi yazmış, hani sen AKP'nin bir başarısı var mı diye soruyordun ya? Hah senin muhatabın ben değilim konuyu açanla tartış .
-
Bir anayasa maddesi için yapılanları halk elbet unutur . Omurga bizde ne arar -
Zamanında asılmasını da engel olmuşlardı o yüzden şaşırmadım.
-
Konu Suriye'nin dizaynı aslında ... Irak'ta birşey yapamadık Suriye'yi boş bırakmayalım düşüncesi..
çünkü bu durumda k.suriye ile k.ırak ile güneyden İsrail birleşebiliyor ( doğu Suriye'deki çöl bölgesiyle beraber) -
Geçmiş yıllardaki şehit sayılarına bakarsan AKP iktidara geldiğinde zaten terör bitmişti. Tekrar hortlatan kendileri oldu zaten.
Devlet aklı, üst akıl, plan milan falan filan işte... 2. açılım demleniyor.. Ocakta bahçeli var. |
Anayasa değişikliği destek müzakeresi. |
Geçmiş yıllardaki şehit sayılarına bakarsan AKP iktidara geldiğinde zaten terör bitmişti. Tekrar hortlatan kendileri oldu zaten. |
Akp ve bir konuda başarı! buna kim inanır? kadir inanır! |
cambaza bak oyunlarından sıkıldık artık, şu ekonominin derhal düzeltilmesi lazım. kan emici sülük tayfanın artık yok edilmesi lazım... milleti uyutmak için her türlü dansözlüğü yapıyorlar işte. |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- b ehliyet 125 cc eğitimi ücreti
- israil asgari ücret
- cumhurbaşkanı resmi nerelere asılır
- başkent inşaat dolandırıcılığı
- disney plus üyelik iptali
- 112. kanal aktif etme iphone
- atatürk filmi
- e devlet kimlik kısıtlama
- yurtdışından telefon getirmek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X