Şimdi Ara

fettUllah ın yeğeninden darbe itirafları, oyun olabilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    yok hayır, öldüğünü iddia etmedim. sadece şunu diyorum: ne zaman ölecek olursa olsun öldüğü hemen açılanmayacak. üst yönetim önce kendi gücü teslim alma için gerekli adımları atar, o arada CIA gibi yerlerle görüşülür açıklama nasıl yapılacak diye. en son açıklarlar. belki mezarının yerini bile saklı tutarlar. herşey beklenir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    quote:

David rockkefeller gibi 120ye kadar gider bu omg kötüye birşey olmaz

hayır imkansız. rakıfelır bir aileye sahip olmasaydı o da gitmezdi o kadar. Gülen'in ailesi yok (çocuğu yok zira hiç evlenmedi) Gülen'in kimle görüşeceği ve hangi ilaçların hangi yemeklerin verileceği gibi şeylere karar veren kişi para için onun yanında olan birisi, ailesinden birisi değil (o herif gayrimenkul zenginiymiş bu arada) hatta Gülen'in ölmesi için bağışıklık sistemini yavaşça tahrip eden ilaçlar verildiği iddiası var.

dolayısıyla gerekli ortam sağlandığı an Gülen öldürülür. yaşaması ölmesinden daha zararlı görüldüğü an öldürülür.

zaten uzun zamandır tarikatı Gülen yönetmiyor. belki yönettiğini zannediyor ama aslında kurmayları olan malikane tayfası yönetiyor. Gülen ise yaşayan ölü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 10 Haziran 2024; 2:4:19 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    Oha omg kim ki bunlar bu kadar üst düzey? Hakan şükür ve enes kanter dolar multi milyoneri adamlar bunlardan güçlüsü varsa hakikaten çüş. Örgütün içinde baya mi milyoner adam mi var o zaman? Güç=para çünkü kimse kimsenin sümüklü mendilini boşa kutsal kabul etmez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Hocam cia derken bunlar siyasal olarak da şam şeytanı illüminatici demokratlara yakın değil mi?

Obama ve hillaryyi kopek gibi destekliyorlardi omg

Trump secilirse belki bunları gözden çıkarıp paketler verir Türkiyeye belirli bir karşılık icin? Sonucta artik ne halta yarar ki bu bos tipler?

bunlar her sene Türkiye'de haraç topluyolardı. o paralar kimleri zengin etti sanıyorsun?

Afrika'da kurban keseceğiz diye topladıkları kurban paralarını bile kesmemiş, indirigandi yapmışlar.

gerçi diğerleri de aynıdır. Arabistan'dan bi kadınla evlenip orada yaşayan Türk söylemişti, hacılardan toplanan kurban paralarıyla bile kurban kesilmiyormuş, yani tezgah. Arabistan'da bile indirigandi yapıyolarmış.

Hocam aklima geldi bak

Ben gecen sene babam hastanedeyken ahdetmistim kurban kesecegim iyilesirse diye yav kime guvenilir bu konuda? Yurt dışına yollamayi düşünüyordum sonra senin bu dediğin olayi bir cok farklı yer için gördüm kime güvenilir?

ateiste sorduğun soruya bak. ne bileyim ben hocam. biz köyde kendi akrabalarımızla kesiyoz. adak falan yapacaksak gene aynı şekilde kendimiz akraba ile hallediyoz köyde.

Hocam icimden babam.kurtulursa kurban kesecegim yada afrikaya kurban kesecegim gibi bir sey dedim omg

Tam ne dedigimi de hatirlamiyom

Her gün 5 saat ders çalışıyorum aşırı yogunum bir de bunu dusunuyom

İhh vakfi saglam mi yada kizilay yada diyanet bunları buldum cok bilinenlerden yarin amcama da sorcam o bilir bu işleri

Kızılay mı? hocam uyku vakti gelmiş uyuyalım bence.

Omg en mantıklısı diyanet ama onlar afrikaya yollamiyor

Ben icimden afrika dedim galiba omg oyle hatırlıyorum

Diyanete verirsem kafam şöyle rahat olur ulan bunlar yapmiyorsa ben daha ne yapayim yani değil mi? Gidip somaliye kendim mi keseyim baba?

Afrika'yı bilmem ama Türkiye içinde keserler bence çünkü burda kesince et zaten değerli olduğu için kâr getiren bi iş oluyo.

dini derneklere falan adak adayanlar var mesela, dernek kesse daha kârlı çünkü mesela kendi öğrenci yurdu var ve orada yemek çıkartıyor dernek. şimdi adam parayı cebe atsa zaten günde 2 öğün düzenli yemek çıkartmak için et satın almaya para harcayacak. onun yerine hiç maceraya girmeden hayvanı kesse daha kârlı.

• @Surpentor gel hele burada yine fetö metö diyenler var.

Arşivi aç bir bakalım bıdı bıdı edenlere "Duruuuuuun siz beraber yürüdünüz bu yollarda" demek lazım...

• Alıntı

metni:
    "oyun değil"

@01001101 sırf oyun üretebilmek için şebeke kurmuşlardan bahsediyoruz. Ne çirkeflikler var yaşadığımız dünyada!!! Acaba ?

@astegon; yol geniş olduğundan herkes yan yana. Varsa kabahatli savunan yok zati. Ama darbe anında havai fişek fırlatanlar ve daha önceki darbeleri de kucak açıp beklemekten utanmayanların konu edilmediği müddetçe zaten hak yerini bulmaz!

• Arkadaşlar S.Gökçen’ de direnişe giderken jetler tepemde sorti yaptığı halde farklı davranış sergilemiştim…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Boşuna kurban adak falan deyip bi koyunu da sen halletme, kurbanda zaten kesilecekler.

Bütçeni ayır, 3 ay içinde gördüğün fakir çocuklarına, sanayi de çıraklara, çikolata, dürüm, benzeri yiyeceklerle garibanları sevindir, o parayla kaç çocuk sevindirirsin, önümüz yaz, herkes dışarda.

• devletin baba şefkatını ya tadacaklar yada sarı torbaya razı olacaklar. 

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.