Şimdi Ara

feysten mesaj bekliyceğine git ders çalış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben hiç bi erkeğe veya kıza değdiğini görmedim. Sen gördüysen tamam. Değenlerde var. Çok tatlılar var. Yerim onları. Ama adamlar havada uçuyor hala gelmiş tipim nasıl ssli. yakışıklılık bitirdi seniahaha. Herşey tamamdı bi tipin eksikti. Hatta dur, kızın umurunda bile değilsin. Başka maçlara bakıyor şuan. tarihteki en büyük bilim adamları, filozoflar, matematikçiler vs bütün gününü mesaj bekleyerek geçirmedi. adamlar gitmiş atomu bulmuş babalar gibi. Sen askerde çok dayak yersin canım benim. Hayır bu yozlaşma, tozlaşmayla çoğalıyor sanırım yoksa 10 sene önce okulda silgi yiyen çocukların şimdi grup halinde, sevgililerine ağlama olaylarının başka bir açıklaması olamaz. bi kız olarak kızlara tapma olayını anlamıyorum. hala facebookta mevlanadan alıntılar yap kıza laf sokmak için. ulan hakkaten çok sinirlendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananmd -- 30 Temmuz 2012; 1:06:09 >

• Baya dolmuşsun canım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipalensis

Baya dolmuşsun canım
    ablam sen ne anlattın ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beel

ablam sen ne anlattın ya

Alıntıları Göster
    Bu kişi blok listesinde "block" Ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nancy Ajram

Bu mesaj silindi.
    Çıktığı yere tekrar girmeye çalışan varlığa erkek denir.

Az önce bir forumda okudum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

"Çıktığı yere girdirten varlığada kız denir."bu mantıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekleGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: umut_baris

"Çıktığı yere girdirten varlığada kız denir."bu mantıkla

Teorik olarak evet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    uyan ders çalış uyu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sen kızmısınız ananmd güzel konuşmuşsunuz afferin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhenoMachinal

sen kızmısınız ananmd güzel konuşmuşsunuz afferin.
    başlığı okuyunca, annen veya baban sana böyle bir cümle kurdu diye gelip bize çemkiriyorsun sanmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

başlığı okuyunca, annen veya baban sana böyle bir cümle kurdu diye gelip bize çemkiriyorsun sanmıştım.

Alıntıları Göster
    Kardeş madem Facebook'dan laf yedin cevabını oradan ver hadi. Sabah sabah kafasını bulandırma milletin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettunc

Kardeş madem Facebook'dan laf yedin cevabını oradan ver hadi. Sabah sabah kafasını bulandırma milletin.

Alıntıları Göster
    Bende onu düşünüyordum da ya senin ne işin var sende git ders çalış?
  • Konuda mesaj bekleme o zaman. Git parçalanan atomu toplamaya çalış. Zaten yazıdan da bişey anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paradeida

Bende onu düşünüyordum da ya senin ne işin var sende git ders çalış?

Alıntıları Göster
    Ne dersi lan yaz tatilindeyiz, hepiniz mi kafayı yediniz?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

Ne bileceksin kız olduğunu. Bayanmısın denir ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: cürükelma

quote:

Alıntıları Göster
    ilk defa bu kadar doğru konuşan kız gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: ananmd

Ben hiç bi erkeğe veya kıza değdiğini görmedim. Sen gördüysen tamam. Değenlerde var. Çok tatlılar var. Yerim onları. Ama adamlar havada uçuyor hala gelmiş tipim nasıl ssli. yakışıklılık bitirdi seniahaha. Herşey tamamdı bi tipin eksikti. Hatta dur, kızın umurunda bile değilsin. Başka maçlara bakıyor şuan. tarihteki en büyük bilim adamları, filozoflar, matematikçiler vs bütün gününü mesaj bekleyerek geçirmedi. adamlar gitmiş atomu bulmuş babalar gibi. Sen askerde çok dayak yersin canım benim. Hayır bu yozlaşma, tozlaşmayla çoğalıyor sanırım yoksa 10 sene önce okulda silgi yiyen çocukların şimdi grup halinde, sevgililerine ağlama olaylarının başka bir açıklaması olamaz. bi kız olarak kızlara tapma olayını anlamıyorum. hala facebookta mevlanadan alıntılar yap kıza laf sokmak için. ulan hakkaten çok sinirlendim.

sen burada kimsenin düşüncelerini yargılayamassın yok biz burda tipim nasıl ssli konularla uğraşalım bilim adamları olacak kişiler gece gündüz ders çalışıyo öylemi. allah bizi bu dünyaya ders çalışmaya göndermedi kızım biz ne yaparsak yaparız allah bize akıl verdi irade verdi nasıl kullanırsak kullanırız senin gibi ergenleri biz çok gördük bu foruma üye olarak zaten sen hayatının yanlışını yaptın ki üye olduysan kendini ifşa etmemen gerekirdi kendini ifşa etmenin tek nedeni kendini bu forumda herkesten farklı görünmekti bunuda biiliyorum .. ha bu arada bi erkeğe veya kıza değip değmeyeceğinede sen karar veremezsin ..belliki birileri sana değer vermiyor sende onu buraya yansıtmaya karar verdin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahtsız35 -- 30 Temmuz 2012; 9:09:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

+1
  • quote:

quote:

Zaten bilmediği için sormuş sen kız mısın diye.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEHET

quote:

quote:

Zaten bilmediği için sormuş sen kız mısın diye.

Alıntıları Göster
    Türk kızları aklının standardı üzerinde zekisin, tebrik ederim. (dalga geçmek amaçlı söylemedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: ananmd

Ben hiç bi erkeğe veya kıza değdiğini görmedim. Sen gördüysen tamam. Değenlerde var. Çok tatlılar var. Yerim onları. .Ama adamlar havada uçuyor hala gelmiş tipim nasıl ssli. yakışıklılık bitirdi seniahaha. Herşey tamamdı bi tipin eksikti. Hatta dur, kızın umurunda bile değilsin. Başka maçlara bakıyor şuan. tarihteki en büyük bilim adamları, filozoflar, matematikçiler vs bütün gününü mesaj bekleyerek geçirmedi. adamlar gitmiş atomu bulmuş babalar gibi. Sen askerde çok dayak yersin canım benim. Hayır bu yozlaşma, tozlaşmayla çoğalıyor sanırım yoksa 10 sene önce okulda silgi yiyen çocukların şimdi grup halinde, sevgililerine ağlama olaylarının başka bir açıklaması olamaz. bi kız olarak kızlara tapma olayını anlamıyorum. hala facebookta mevlanadan alıntılar yap kıza laf sokmak için. ulan hakkaten çok sinirlendim.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.