Şimdi Ara

FFP Neden Feneri Sorgulamıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Gülmekten kendime yeni geliyorum lütfen sizde başlamayın. UEFA linki de, tabloların halinde resimde paylaştım açın bakın. UEFA'da falan yayın geliri falan çok düşük, sallamayın. Diyorum ya bilip bilmeden kulaktan dolma haberlerle kendinizi küçük düşürmeyin. Bizim gibi transfer döneminde 40 50 milyon euro harcayan takımlar için UEFA Kupasını almadığın sürece gelir melir yok. Attım tabloyu gir bak final oynayan takım 9 milyon euro alıyor, kazanan 15 milyon euro. UEFA kupası kazanan neredeyse ŞL'de gruplara kalan kadar para kazanıyor. Oyunculara maç başı 20-30 bin euro hatta bazılarına 40 bino euro veriliyor, bunun deplasman giderleri, gol primleri vs eklenince final oynadığında UEFA'dan 3-5 milyon cebine giriyorsa yarabbi şükür dersin.

Lütfen mesajıma cevap verme bu konu hakkında daha fazla yorum yapmıcam herşeyi linklerle fotoğraflarla gösterdim. Son olarakta o mesajda yazdığım rakam önceki senelere göreydi. Bu sene ile birlikte UEFA 2015-2018 arası UEFA ve ŞL gelirlerini biraz arttırdı. Eski rakamlara göre finale kalan 8 milyon euro ve küsüratı bir rakam kazanıyordu. Gidip yarı finale kaldığınız dönem başkanınızın konuşmalarına da bakabilirsiniz, UEFA para mara kazandırmıyor diyen de oydu. Bilip bilmeden kafadan sallama rakamlarla konuşmayın varsa kanıtınız kanıtla konuşun.

Hadiyin iyi geceler.

Hay hay kanitla konusalim 2.4 milyon katilim cepte 6 macida kazansak 6×360 bin 2.16 500 bin de grup 1. Ligi ödülü ettimi 5.06 son 32 500 bin son 16 750bin ceyrek final 1 milyon 7.31 milyon etti aaaaaaaa
    Fenerbahce van persie nani ve bu sezon katilan oyunculara mac basi ödemiyor yani 40 bin mac basi falan senin uydurman max mac basi ucreti mehmet topuz 25 bin ile aliyor o da oynamiyor seni daha fazla uzmek istemiyorum ama devam etmek zorundayim
    Uefa da final oynayan takim 12.5 aliyor 10 değil eski sistemde o kadar bile alamiyordu orda yanlisin yok
    Ve bu ödülün ne yapilacagina nasil kullanilacagina siz karar vermeyin bi zahmet nerden biliyorsun maas butcesinde kullanilacagini 3-5 kalıyormuş sıkışınca net kari hesaplamaya basladin ama biz brüt ü konusuyorduk

Al sana kanıtlı konuştum hadi sende kanitin varsa konuş cevap verme diyerek olmaz o işler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fener niye sorgulansın ki? Sıkıntıya girdiği anda sene sonu anlaşması bitecek oyunucuya 16 milyon euro verecek takımlar çıkar. Yersen tabi. Aziz yıldırım sıradan adam zannediyorsanız bu ortadoğuyu hiç bilmiyorsunuz demektir.
  • avrupa'da yoklar senelerdir. bu aralıkta ilk denetime girecekler. ama aziz yıldırım ona da güzel bi ayar çekti son dakikada sow'u satarak
  • arkadaşlar en çok borç fenerbahçede. tamı tamına 949 milyon lira. bakmayın siz borcu az çıktığına, dernek borcunu acıklıyorlar hep. bir de futbol a.ş borcu var ki ikisi birlikte 949 milyon lira yapıyor.
    buyrun bu da link:
    http://www.radikal.com.tr/spor/fenerin_borcu_949_milyon_lira-1279454
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackcurse

arkadaşlar en çok borç fenerbahçede. tamı tamına 949 milyon lira. bakmayın siz borcu az çıktığına, dernek borcunu acıklıyorlar hep. bir de futbol a.ş borcu var ki ikisi birlikte 949 milyon lira yapıyor.
    buyrun bu da link:
    http://www.radikal.com.tr/spor/fenerin_borcu_949_milyon_lira-1279454

Borcun çok olması önemli değil.Sen senelerdir şampiyonlar ligine gidiyorsun batmak üzeresin,biz senelerdir şampiyonlar liginde yokuz gelirlerimiz sayesinde ayaktayız.Ayrıca biz takıma destek oluyoruz.Onlarca kalemden gelir girdisi var,hepsini tek tek açıklattırmayın adama.Bizde sıkıntı olduğunda kulübe arka çıkan iş adamları var trink para koyuyorlar kulübün kasasına.Sizde var mı böyle bir şey tabi ki yok.O zaman boş yapmayın,kendi çöplüğünüze doğru yol alın.

• Güzel bir block konusu olmuş.
  • Filmadamı kullanıcısına yanıt
    Uefa'da Final oynamak Şamp. çeyrek final oynamakla eşit finansal olarak.
    ---
    Burada Fenerbahçe'nin sadece Avrupa'dan, Ligden para kazandığını sanan saf arkadaşlar varsa bir olmayın. Fenerbahçe'nin zararına bir transferi yok, hepsi açıklandı ne yönetici parası ne başka bir şey.
    Maaşlar düşürüldü Bonservisi Maaşından düşük olan oyuncular gönderildi.
    Çıkıp milletvekilleri hakkında böyle konuşabilen bir yönetim elinin altında bu borcu kişiye yıkma imkanı olan tarafa bu kadar yüklenmez eğer finansal olarak güçlü olmasa.

Galatasaray taraftarının çoğu böyledir, Borsada kulübün yarısı satılmış bu paraya Drogba, Snejider alınmış gelip bunun hesabını sorar tabi UEFA.
    %50 ile işlem yapılan şirketle %20 ile işlem yapılan şirketin mali durumunu bir tutmayın.
  • Obsession kullanıcısına yanıt
    Hocam bence Yandexten alınacak para minimum 50 Milyon $ ı bulur diye düşünüyorum. Çünkü bazı sapık adamlar var günde 1000 kere belki daha fazla arama yapıyor. Senin hesabın kişi başı 36$ a göre.
    Bence kişi başı en az 100$ ortalama olacak. Bu durumda ortalama 750.000 kişi arama yapsa, ortalama kazanım da hadi diyelim 75 $ olsa 55-56 Milyon $ yapıyor.
  • Avrupa kupalarindan men yedikleri icin bu seneye kadar denetleme yoktu. Bu sene denetleme olacak ve takibe girecekler. Belki sembolik bir para cezasi alirlar 200bin euro gibi, seneye de maliyetli transfer yapmazlar.

Ayrica ne kadar gelirin olursa olsun onemli degil. Sponsorluk anlasmalarinin falan cok kisitli bir yuzdesi giriyor hesaba. Transfer geliri-gideri dengesi onemli. Sow biraz rahatlatti o konuda, yoksa cok sıkıntı cekerdi Fener.

• Dur bir soluklan. Kaç yıldır Avrupa'da yokuz seneye bizde denetlemelere gireriz. Hatta UEFA'nın keli ne yapıp edip bize ceza vermek için elinden geleni ardına koymaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 milyona sende futbolcu satarsan sende takılmazsın. Ama kiralık verdiğin futbolcunun parasını cebinden ödersen ffp de sana takar.

• quote:

Orijinalden alıntı: darkness12

16m euroya Sowu satıyoruz cash para ne FFP si

41m euro bonservis gideri
    20m euro bonservis geliri

20m euro giden oyuncuların maaşı
    26m euro gelen oyuncuların maaşı

RVP,Nani,Markovic,Kjaer,Fernandao,Ozanlar Souzalar

Böyle mükemmel bir transfer dönemi için Uefa bize plaket vermeli üstüne

souza ve kjaer e 16 m€ vermek mi mükemmel transfer dönemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al-Yeleli Arslan

16 milyona sende futbolcu satarsan sende takılmazsın. Ama kiralık verdiğin futbolcunun parasını cebinden ödersen ffp de sana takar.

10 ay sonra boş kalacak sow gibi bir adam 16 milyon eder mi? Yersen tabi.. Aslında sow değil Emenike gidecekti o fiyata herhalde karışıklık oldu. Bak azizimiz fenerbahçe divan toplasında 25 temmuzda neler demiş.http://www.milliyet.com.tr/aziz-yildirim-acikladi-transfer-fenerbahce-2092499-skorerhaber/

"Geride kalan sezonun ardından takımdan gönderilen futbolcuların kalmalarının kulübe 18 milyon euroya mal olacağını anlatan Aziz Yıldırım, şöyle devam etti:

"Emenike'nin gitmesiyle beraber bu para 22 milyon 900 bin euro olarak bize geri dönmüş oldu. Birkaç oyuncunun daha ayrılması durumunu düşünürsek 26 milyonluk bir bütçe düşüşü olacak. Yeni transferlere bu sene 24 milyon euro maaş ödeyeceğiz. Toplam 34,5 milyon euro da bonservis bedeli ödedik. Bonservisin 20 milyon eurosu bu sene ödenecek. Bütün paralar kulüp kasasından çıkmıştır, Sportif AŞ'den çıkmıştır. Başka bir yerden borç veya herhangi bir yerden, şahıs, kişi, Aziz Yıldırım da dahil olmak üzere kimseden para alınmamıştır. Geçen yıl 42 milyon euroya yakın futbolculara para ödedik. Bu yıl bütün futbol takımına 47 milyon 305 bin euro artı 2 milyon lira ödeyeceğiz." "

Zaten bunlar ayarlı anlaşmalı transferler. Zamanın emenikenin Rusya gidip gelmesi gibi. Aziz Yıldırım'ın yurt dışı işleri ile ayarladığı bir apara muhtemel aklama işleri. FFP gücü yetiyorsa böyle karanlık transferleri araştırsın.

• ExtrameBOY27 kullanıcısına yanıt
    Aynen hepsini ayarladik on ay sonra boş kalacağını nerden biliyorsun belki üç gün sonra 3 yıllık anlaşma yapicaz. Kafada olayı kurmuşsun zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ExtrameBOY27

Fener niye sorgulansın ki? Sıkıntıya girdiği anda sene sonu anlaşması bitecek oyunucuya 16 milyon euro verecek takımlar çıkar. Yersen tabi. Aziz yıldırım sıradan adam zannediyorsanız bu ortadoğuyu hiç bilmiyorsunuz demektir.

Kesinlikle kardeşim , emenikede aynı yolla bület uygun araya sokularak gönderilmek istendi fakat şikede bülentin başını yakan aziz için ondan asla transfer yapmam demişti bület uygun. Buda işin sadece normal bir transfer olmadığını kanıtlıyor
  • Hangi admin Mesajımı Siliyorsa Bana ulaşabilir mi lütfen Yeter artık gına geldim ya beni çizin bi daha buraya bir şey yazamayayım yada admin bana ulaşıp son derece saaygılı mesajımı neden sildiğini söylesin
  • Finansal Fair Play aslında ''Sen kontrol etmiyor olabilirsin ancak biz seni kontrol ediyoruz, bilgin olsun'' demektir.
    Kulüplerin bir mali dönem içerisinde elde etmiş oldukları gelirlerin (Oyuncu satışı-Bilet Satışı-Reklam ve Sponsor anlaşmaları)(reklamlardaki esas kıstas uçuk rakamlar olmamasıdır) kulüp giderlerine denk olması veya giderlerin, gelirlerden fazla olmamasıdır. Yani aslında bu kulübe dışarıdan mali oto kontrol yapılması gibi birşey.

Tabi bu yıl için 2.entry deki arkadaşımızın da yazdığı üzere, kulübümüz sadece oyuncu alış-satış ve oyuncu maaşlarından dolayı 27M €'luk bir +(artı) gider göstermektedir.
    Elbette bu rakama Reklam-Sponsorluk-Stad gelirleri gibi kalemler dahil değil.
    Aynı zamanda stad giderleri de dahil değil.

Reklam-Sponsor ve Bilet gelirlerini eklediğiniz zaman zaten Mali açıdan kulüp adına bir problem teşkil etmiyor.
    Araştırmaları biraz daha bilinçli yapmanızı tavsiye eder iyi günler dilerim.

• Markete gittiğinde iki parça şeyin fiyatını toplayıp kasada ne kadar para verecek ne kadar para üstü alacak hesaplamasını yapmaktan aciz insanlar Forma Kombine Yandex ile bu yapılan aşırı yatırımı anlamlı hale sokmaya çalışıyor.

Sow ve emenike transferleri kadar pis kokan başka bir süreç olamaz... Sow u getiren Nihat Özdemir, Ali Koç, Ferit Şahenk* yine aynı şekilde araplara 1 sene sözleşmesi kalan adamı 16m euro ya satmışlar yada sattıklarını söylüyorlar. Buna neden mibu kadar çok inanıyorum...

Bugün GSnin o berbar geçen devre arası transfer dönemindeki zararına yaklaşmasa bile 10m euro luk bi maaş/bonservis artıya çıktığı durumda Ferit Şahenk in sahibi olduğu Ntvspor daki bugün çıkan GS transfer takım yenileme haberine bi bakmalarını rica ediyorum.

Not: Bu kadar para harca 2 forvet ıle sezonu aç. Bu kadar para keşke harcasa da Buraksız sezona başlasak ...

ntvspor link:http://www.ntvspor.net/haber/haber-t/137865/galatasaray-kabuk-degistirdi

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.