Şimdi Ara

FFP Neden Feneri Sorgulamıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
2
Favori
3.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wolfallen

Boşver hocam bunlara laf anlatmaya gelmiyor. Şuan 3-5 transfer yaptılar ya kendilerini bulutların üstünde görüyorlar.

2 senedir stada giremiyorlar (malum bazı tribünleri A.Y. kapatmıştı), geçen sene ne bir sponsor ne bir kombine ne de Fenerium geliri. Fenerium geçen sene son yılların en az gelirini yaşadı. Borsada Fenerbahçe hisseleri yerlere çakıldı. Kısacası 2 senedir cepten yiyiyorlar, bu sene de nerden gelir geldiyse hepsini bonservise harcadılar. Daha bir nerdeyse bonservis ücreti kadarda maaş, bonus ve prim ödeyecekler, hala seneye şampiyon olamazlarsa FFP'den kurtulacaklarını sanıyorlar.

Hadi ben Galatasaraylıyım, belki kızdırmak için söylüyorum. NTVSpor'daki Mehmet Demirkol'da mı Fenerbahçe mutlaka şampiyon olmalı diyor. Fenerbahçe kongre/kurul üyesi Kemal Belgin'de mi Fenerbahçe'nin borçları hakkında ve 2 yıldır mali genel kurulda yayınlanan raporların düzmece olduğunu, Fenerbahçe'nin gerçek borcunu Aziz Yıldırım dışında kimsenin bilmediğini söylerken yalan söylüyor. Hala Fenerbahçe'nin borcunun 300 milyon TL olduğunu sananlar var. Evet 300 milyon TL bir boç var ama dernek borcu. Kulüpler bilmem kaç senedir A.Ş. olarak yönetiliyor derneklerden ayrı olarak.

Bakın son kez söylüyorum FFP'ye göre son 3 senede -45 milyon euro'dan fazla borç yazdıramıyorsun. Bir şampiyon olmak demek zaten 30-40 milyon euro demek zaten. Şampiyonluk dışında FFP'yi amorti edebilecek hiçbir gelir malesef yok malesef. Yukardaki mesajımda o yüzden Fenerbahçe'nin tek şansı şampiyonluk dedim. Bu Galatasaray içinde geçerliydi. Bu sene şampiyon olamasaydık bizde gidemiyorduk belki. Bu sene bizde kıl payı ile kurtulduk. O yüzden bu yönetim seneye gidememe tehlikesi var diye 5 milyon euro verip oyuncu alamadılar.

Biz zamanında çok araştırdık az çok biliyoruz ama bunlar daha bilmiyor, öğrendiklerinde çok acı olacak.

• JessieJ J kullanıcısına yanıt
    Nerden bilsinler 8 senedir gittikleri mi var
  • Bizene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Tabi daha o seviyeye gelemediğiniz için bilmezsin Aziz başkanın 2 sene önceki açıklamalarına bakabilirsin yarı finale kalan Fenerbahçe o zaman kadar UEFA'dan kaç para almış

Boş yapma. Galibiyet ücreti 325B€ gruplara katılım 6M€, tur atlama (bundan emin değilim) 2-3-4 diye gidiyor.

Gir UEFA'nın sitesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Tabi daha o seviyeye gelemediğiniz için bilmezsin Aziz başkanın 2 sene önceki açıklamalarına bakabilirsin yarı finale kalan Fenerbahçe o zaman kadar UEFA'dan kaç para almış

Boş yapma. Galibiyet ücreti 325B€ gruplara katılım 6M€, tur atlama (bundan emin değilim) 2-3-4 diye gidiyor.

Gir UEFA'nın sitesine.

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..(Başka kimler bloklu?)

Merak edip bakayım dedim, neden blokladığım bir kez daha hatırladım

http://puu.sh/jWDUV/2a7b19b668.png

Bu attığım tablo birde bu sene artan fiyatlar üzerinden. Geçen senelerde daha da azdı Neyse tekrar blokluyorum seni, see you anotha life bratha. Hatta mümkünse görüşmeyelim ya boşver senin gibi bir trollü öteki hayatta da çekemem

• Vergini ödemezsin, vergisini son kuruşuna kadar ödeyen takıma FFP' den saldırırsın.. İlginç doğrusu..
  • yerel takımları ilgilendirmiyor ffp
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Desmond

quote:

Gir UEFA'nın sitesine.

Bu kişi blok listesinde "block" ve mesajı bloklandı.
    Bu kişinin mesajını görmek için bloğunu kaldır..(Başka kimler bloklu?)

Merak edip bakayım dedim, neden blokladığım bir kez daha hatırladım

http://puu.sh/jWDUV/2a7b19b668.png

Bu attığım tablo birde bu sene artan fiyatlar üzerinden. Geçen senelerde daha da azdı Neyse tekrar blokluyorum seni, see you anotha life bratha. Hatta mümkünse görüşmeyelim ya boşver senin gibi bir trollü öteki hayatta da çekemem

Oha kapağa gel

Cahil cahil araştırmadan boş yapanlara güzel kapak olmuş

Yukarıdada bir Beşiktaş Jimnastik Kulübü taraftarı kapak olmuş

• emre_virüs kullanıcısına yanıt
    Benim seni bloklayacağım gibi sende beni bloklarsın yorumlarımı görmezsin, onu da biz mi öğretelim kardeşim. Bu arada iyi uçuşlar dilerim artık nereye uçururlarsa
  • Ulan sen beni bloklasan ne olur bloklamasan ne olur.Tipe bak yaw kendilerini nimetten sayıyorlar.
  • quote:

Okuma yazman yoksa belediyelerin ücretsiz okuma yazma kursları var oraya gidebilirsin. Yada gözün körse gidip gözlük alabilirsin.

Çünkü ben kurul yazdım, sen kurum anladıysan o zaman sıkıntı büyük işte.

FFP, UEFA organizsyonlarına son 3 yılda en az 1 kere katılma şartıyla, son 3 yıldaki gelir/gider hesaplamalarının -45 milyon eurodan fazla olan kulüpleri teftiş eden ve gerek gördüğü takdirde organizyonda men etme yetkisi sahip UEFA kuruludur.

Bu cümlenin öznesi ne? "FFP".

FFP kurul değildir, senin dediğin kurul ffp'yi sağlamak üzerine kulüplerin mali durumunu denetleyen kuruldur.

Bilmiyorsan konuşmayacaksın. Boş yapma.

• Androalphus A kullanıcısına yanıt
    Arkadaş ne boş insanlarsınız birde gelmiş bana boş yapma diyorsunuz. Biriniz UEFA'da gruplara kalınca 6 milyon euro alıyoruz der, biriniz KURUL yazarım KURUM okur sonra da linkle kanıtladığım halde hala KURUL değil der.

Hayır anlamıyorsanız ne diye ısrar ediyorsunuz anlamıyorum ki. Ciddiyim sende anlama problemi olabilir, bir doktora görün bence.

1)http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-finansal-fair-play-kurallarini-genisletiyor_sto4412433/story.shtml
    2)http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27262011.asp

RİCA EDİYORUM AÇ OKU, hala anlamıyorsan gerçekten seni düşündüğüm için söylüyorum bir doktora görün. Erken teşhis önemli

• Androalphus A kullanıcısına yanıt
    Okumaya üşenirsen söyliyim, Eurosport haberinde 2. paragraf, Hürriyet haberinde 3. paragraf.

Bilmediğiniz şeyler hakkında da yorum yapmayın, hele ısrar hiç etmeyin komik oluyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ǤЅ

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

FFP birçoğunuz yanlış biliyorsunuz. FFP kulüplerin genel borçlarına vs bakmıyor. Kulüplerin genel borçlarını teftiş edecek kurum kendi ülke federasyonları.

FFP, UEFA organizsyonlarına son 3 yılda en az 1 kere katılma şartıyla, son 3 yıldaki gelir/gider hesaplamalarının -45 milyon eurodan fazla olan kulüpleri teftiş eden ve gerek gördüğü takdirde organizyonda men etme yetkisi sahip UEFA kuruludur.

Ama Fenerbahçe 3. sezon önce Avrupa Liginde mücadele etti bu nasıl oluyor onu bende bilmiyorum ama son 2 senedir hiçbir UEFA organizasyonunda olmadığı için sanırım bu sene FFP radarına girmedi. Fenerbahçe için FFP radarı seneye devreye girecek.

Ki Fenerbahçe bu yaptığı transfer harcamalarıyla eğer bu sene şampiyon olamaz ise, seneye bizim düştüğümüz duruma düşebilir çünkü bu sene gelir sağlayabileceği tek şey şampiyonluk. UEFA'da finale bile kalsan, 7-8 milyon € gibi bir rakam kazanabiliyorsun. ŞL ayak bastı parasından bile az. O yüzden Fenerbahçe bu sene mutlak şampiyon olmalı yoksa seneye UEFA ile bir anlaşma da Fenerbahçe yapmak zorunda kalacak. UEFA'nın da bu konuda yaptığı tek anlaşma, oyuncu almak istiyorsan aynı fiyatta oyuncu satman gerekiyor.

Fenerbahçe'nin gelirleri nasıl sadece şampiyonluktan geliyor? Yahu bilmeden etmeden konuşuyorsunuz sonra da eleştirince biz kötü oluyoruz.

Bilmiyorlar hocam işte 25 milyon FB linin günde 40 kez Yandex e tıklamasını. Sene sonu 900 Milyon Dolar FB nin kasasına girince Messi+Ronaldo yu alınca bu mesajımı uplarlar artık FB ye para nerden geliyor diyenler.

Qanqa hashtag yaptım hadi twitter dan getiriyoruz ibrayı.

FFP Neden Feneri Sorgulamıyor

• quote:

Arkadaş ne boş insanlarsınız birde gelmiş bana boş yapma diyorsunuz. Biriniz UEFA'da gruplara kalınca 6 milyon euro alıyoruz der, biriniz KURUL yazarım KURUM okur sonra da linkle kanıtladığım halde hala KURUL değil der.

Hayır anlamıyorsanız ne diye ısrar ediyorsunuz anlamıyorum ki. Ciddiyim sende anlama problemi olabilir, bir doktora görün bence.

1)http://tr.eurosport.com/futbol/uefa-finansal-fair-play-kurallarini-genisletiyor_sto4412433/story.shtml

RİCA EDİYORUM AÇ OKU, hala anlamıyorsan gerçekten seni düşündüğüm için söylüyorum bir doktora görün. Erken teşhis önemli

Mevcut UEFA Disiplin Komitesi ve Finansal Fair Play Kurulu

FFP Kurulu bir kurul, FFP değil. Ne kadar boş adamsın ya. Daha takla atacak mısın acaba? FFP bir kavram. FFP Kurulu finansal meselelerin ffp kuralları dahilinde yapılmasını gözetiyor.

Dediğim gibi, inadına uzatmaya devam edeceksen uzat da rezil et kendini.

Yukarıda bal gibi FFP kurumdur demişsin. Senin dediğine göre mesela Türk Futbol Federasyonu demeye de gerek yok, Türk Futbolu desek federasyon zaten. Ya da mesela satranç federasyonu demeye gerek yok direkt satranç diyelim biz o federasyona.

İnsan hakları deyince de mahkeme anlayalım mesela. Evet evet, insan hakları mahkemedir, kavram filan değil.

Bir git işine ya. Boş yapıyorsun hala, niye bloklandığın o kadar belli ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Androalphus

quote:

Mevcut UEFA Disiplin Komitesi ve Finansal Fair Play Kurulu

FFP Kurulu bir kurul, FFP değil. Ne kadar boş adamsın ya. Daha takla atacak mısın acaba? FFP bir kavram. FFP Kurulu finansal meselelerin ffp kuralları dahilinde yapılmasını gözetiyor.

Dediğim gibi, inadına uzatmaya devam edeceksen uzat da rezil et kendini.

Yukarıda bal gibi FFP kurumdur demişsin. Senin dediğine göre mesela Türk Futbol Federasyonu demeye de gerek yok, Türk Futbolu desek federasyon zaten. Ya da mesela satranç federasyonu demeye gerek yok direkt satranç diyelim biz o federasyona.

İnsan hakları deyince de mahkeme anlayalım mesela. Evet evet, insan hakları mahkemedir, kavram filan değil.

Bir git işine ya. Boş yapıyorsun hala, niye bloklandığın o kadar belli ki.

quote:

Bonzainin bünyeye etkisi

• Fenerbahce su an zor durumda degil ki ffp ile ilgili bir sikinti olsun sow emenike gitti bir sürü oyuncu serbest kaldı kombine loca satildi stadin isim hakki var forma sponsorlari ve satışları stad ici reklamlar uefa avrupa liginden gelen para 1 milyon üye projesi ve yandex. Siz niye bu kadar sıkıntı ediyorsunuz fenerbahceyi ya 3 temmuzdan çıkmış kulübüz ffp kac yazar bize

• quote:

FFP birçoğunuz yanlış biliyorsunuz. FFP kulüplerin genel borçlarına vs bakmıyor. Kulüplerin genel borçlarını teftiş edecek kurum kendi ülke federasyonları.

Ama Fenerbahçe 3. sezon önce Avrupa Liginde mücadele etti bu nasıl oluyor onu bende bilmiyorum ama son 2 senedir hiçbir UEFA organizasyonunda olmadığı için sanırım bu sene FFP radarına girmedi. Fenerbahçe için FFP radarı seneye devreye girecek.

Ki Fenerbahçe bu yaptığı transfer harcamalarıyla eğer bu sene şampiyon olamaz ise, seneye bizim düştüğümüz duruma düşebilir çünkü bu sene gelir sağlayabileceği tek şey şampiyonluk. UEFA'da finale bile kalsan, 7-8 milyon € gibi bir rakam kazanabiliyorsun. ŞL ayak bastı parasından bile az. O yüzden Fenerbahçe bu sene mutlak şampiyon olmalı yoksa seneye UEFA ile bir anlaşma da Fenerbahçe yapmak zorunda kalacak. UEFA'nın da bu konuda yaptığı tek anlaşma, oyuncu almak istiyorsan aynı fiyatta oyuncu satman gerekiyor.

Uefa avrupa liginde ceyrek final oynayan takim 7.5 aliyor ve fenerbahcenin ceyrek finalden yukarisini gorme potansiyeli fazlasiyla mevcut sampiyon olan takim ise yayin gelirleriyle 20 aliyor lutfen mesaja yanlış biliyorsunuzla başlayıp yanlis bildigin seyleri anlatma

• Birisi şu 3 yıldızlılara futbol gelirlerinin (kupa, üst tur, şampiyonluk, stad gelirleri vb.) %100'ü, sponsor gelirlerinin %30'unun kabul edildiğini söylesin..
  • Filmadamı kullanıcısına yanıt
    Gülmekten kendime yeni geliyorum lütfen sizde başlamayın. UEFA linki de, tabloların halinde resimde paylaştım açın bakın. UEFA'da falan yayın geliri falan çok düşük, sallamayın. Diyorum ya bilip bilmeden kulaktan dolma haberlerle kendinizi küçük düşürmeyin. Bizim gibi transfer döneminde 40 50 milyon euro harcayan takımlar için UEFA Kupasını almadığın sürece gelir melir yok. Attım tabloyu gir bak final oynayan takım 9 milyon euro alıyor, kazanan 15 milyon euro. UEFA kupası kazanan neredeyse ŞL'de gruplara kalan kadar para kazanıyor. Oyunculara maç başı 20-30 bin euro hatta bazılarına 40 bino euro veriliyor, bunun deplasman giderleri, gol primleri vs eklenince final oynadığında UEFA'dan 3-5 milyon cebine giriyorsa yarabbi şükür dersin.

Lütfen mesajıma cevap verme bu konu hakkında daha fazla yorum yapmıcam herşeyi linklerle fotoğraflarla gösterdim. Son olarakta o mesajda yazdığım rakam önceki senelere göreydi. Bu sene ile birlikte UEFA 2015-2018 arası UEFA ve ŞL gelirlerini biraz arttırdı. Eski rakamlara göre finale kalan 8 milyon euro ve küsüratı bir rakam kazanıyordu. Gidip yarı finale kaldığınız dönem başkanınızın konuşmalarına da bakabilirsiniz, UEFA para mara kazandırmıyor diyen de oydu. Bilip bilmeden kafadan sallama rakamlarla konuşmayın varsa kanıtınız kanıtla konuşun.

Hadiyin iyi geceler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.