|
Bildirim
Editor gecen seneki haberini duzenlemis o yuzden bir ton eski yorum var okuyanlarin dikkatine.
|
4x4 900cc araba mı olur?
|
En boşuna biniyorum 1.5 sene önce sıfır km olarak 155’e aldım, aldığım her gün şükrediyorum. bindiğim yanıma kar arabanın ikinci elde piyasası 400 bin tlyi aştı… tabi asla satmayı düşünmüyorum satsam yerine ne alırım bu fiyatlarla. Ne beni bir kere yolda koydu, ne bir kere arıza çıkardı (ki hoyrat kullanıyorum) ne başka bir şey. Arabadan beklentisi düşük olanlar için gayet ideal. At yakıtı götürsün seni. |
Varlar ülkesi Yoklar Ülkesi oldu Karaborsacılar Fırsatçılar Kan emiciler sayesinde..Az Sat Yok Sat Pahalı Sat Sahtekarlık düzeni ile Halkı Vatandaşı Soymaya Sömürmeye Devam..Elinde olan yükselsin devalüasyon enflasyon olsun istiyor Empati yoksunu oldu ülkem insanı,Kar ettigini sanarak Ülkenin düştüğü bu duruma sevinenler var.
Bulgaristanda 1000 euro luk araç burada 12.000 euro Avrupada geri dönüşüme giden araçlar burada 200.000 TL den başlıyor. Acınacak halimize Sevinenler var Yazık çok Yazık |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Mantıklı araç insaflı davranmışlar. Ülke şartlarını düşününce en boşunu alıp geçmek lazım işi görür. |
Egea Cross Wagon 818 bin mi yazıyor? Alın garajınıza sokun. Koyunun olmadığı yerde keçiye Abdurrahman Çelebi derlermiş, derlerse de işte kıçı kırık Egea da kendini nimetten sanır da, milyon fiyat çeker kendine. |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
1.0 motor çoğu modelde kalkmış. |
En boşuna biniyorum 1.5 sene önce sıfır km olarak 155’e aldım, aldığım her gün şükrediyorum. bindiğim yanıma kar arabanın ikinci elde piyasası 400 bin tlyi aştı… tabi asla satmayı düşünmüyorum satsam yerine ne alırım bu fiyatlarla. Ne beni bir kere yolda koydu, ne bir kere arıza çıkardı (ki hoyrat kullanıyorum) ne başka bir şey. Arabadan beklentisi düşük olanlar için gayet ideal. At yakıtı götürsün seni. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
1.4 fire easy modelinin sıfırı 376 bin. Sarı sitede 2022 model en düşük egea 450 binden başlıyor. Mükemmel gerçekten. |
Araç yok ki. bayiden 376 bine egea alma ihtimali sıfır. türkiyedeki her fiat bayisini gezin 1.4 fire easy araç yok diyecekler. tofaş bu aracın üretimini kıstı 2021 sonundan itibaren. easy plus getiriliyor. easy bulma ihtimali yok... Şöyle bir şey de duydum, araç olmasına karşın, liste fiyatı düşük kaldığından dolayı bayiler bu fiyattan da satmak istemiyorlar. Örneğin en son matrah düzenlemesi gelmeden önce 1.4. fire easy 400 binleri geçmişti (liste fiyatı), matrah düzenlemesi gelince 350 bin tlye düştü ama o fiyattan satış yapmadılar asla. Her gelene araç yok çektiler. gerçekten olmayadabilir tabi bu arada, dediğim gibi üretim kısılmıştı öyle okumuştum easy'de. zaten matrah düzenlemesi gelmeseydi 1.4. easy bile 500 olmuştu çok rahat. sarı sitedeki fiyatlar ne yazık ki piyasa gerçekleri. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 10 Ocak 2023; 12:56:42 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profes124 -- 10 Ocak 2023; 15:8:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam son dediğiniz bence doğru. Çünkü şöyle bir şeyle karşılaştım. 2022nin ağustom ekim ayları gibi 1.4 easy egea almıştım. Sonradan bu modelin teyp kısmının değiştiğini gördüm ve biraz araştırınca bu teyo kısmının 6.aydan sonra değiştirildiğini öğrendim. 8. Ayda almama rağmen muhtemelen beklettikleri arabayı sattılar. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
panda 4x4'ü severim ama bu video daha çok lastikle ilgili gibi |
|