Şimdi Ara

Fiat 500L Hakkında Düşünceler Öneriler Artılar Eksiler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tartışmak istemiyorum ama fiati ve araçlarını sanki bilmiyoruz gibi sacma sapan seylerle insanı aptal yerine koymalari zoruma gidiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dıştan göze hoş gelen bir araç fakat konsol ve direksiyon hiç yakışmıyor.
  • Citroën Picasso ya bakmadan karar vermeyin... Dizel otomatik, cam tavan güvenlik ve teknoloji paketleriyle gırtlak dolu bir donanıma sahip oluyor. Dış görünüş göreceli olarak değişir ama bence fiat 500 den daha iyi iç mekanı var...

• 10-EMRE kullanıcısına yanıt
    Önce bi sakin ol 2 kere aynı cevabı yazmana gerek yok.

Fiatın nesini biliyorsun anlat tüm forum aydınlansın ?
  • 500L hayallerimin arabasıdır ilerde banada nasip olur inşallah

• Bu formun YAŞ ortalaması kaçtır bi anlayamadım gıttı.çocuklarla konuşuyormuşum gibi hissediyorum,

• Öncelikle tekrar cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...

@Zeytinbey

Dediğinizde haklısınız Citroen Picasso her yönden daha iyi bir araç bende araştırırken dikkatimi çekmişti çok beğenmiştim çok karizmatik bi araç ayrıca benim isteklerimide karşılayan bir araç Fiat 500L ile kıyaslanamaz bile daha üst seviye olduğu kesin iç mekan olarak zaten çok farklı bir havası var tercih etme şansım olsa kesinlikle onu tercih ederdim... Yalnız çok çok minik bir ayrıntı var:

Citroen C4 Picasso başlangıç fiyatı : 91680 TL

Fiat 500L başlangıç fiyatı : 54400 TL

@VatandA.Ş.

Benimde 2 yıldır hayallerimdeki araç ama tereddütlerim var hala umarım sizinde hayalleriniz gerçekleşir hatta inşallah daha iyileri sizin olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Arkadaşım bu araba tutulmadı bir çok nedeni var tabiki,arabadan biraz anlayan Fiat'ın araba diye millete ne yutturmaya çalıştığını anlıyor ve uzak duruyor.farklılık ayrıntılarda gizlidir.bence bir araç üreticisinin Tüketiciye verdiği değerde bu ayrıntılardan belli oluyor.bu aracı farklılık arıyan ama araçtanda pek anlamayan genelde bayan sürücü kesimi biraz aldı hepsi o.tabıı istisnaları ayrı tutuyorum.hatta geçen aylarda bu Aracın üretiminin durdurulduğu Konuları vardı forumda sonra noldu 500 l gitti 500x geldi.ama sonuç aynı.cıddıye Alınacak bır araç değil.

dalgamı geçiyorsun arkadaşım ? sınıfının en çok satanı nereye baksam 500L çıkıyor açıkçası bende çok beğenmiyorum ama bence sınıfına göre başarılı bir araç ayrıca üretim durması gibi bir durumda söz konusu değil son olarak 500X mini suv platformunda crossrover dediğimiz 500L ise mpv yani alakası yok fiat a .ok atıcam diye iyice saçmalamışsın senin gibi vw nci fanboydan böyle saçma yorum çıkar zaten

• quote:

Boşver arkadaşım sen devam et.benim yaşım ne gördüğümü bilmeye yeterli,Fiat bu kafayla değil 500 l 500 xxxxx de yapsa hıkaye.

sen fiat a .ok atacağına gitte meksikalı dandik jetta larına bak alaman bozuntusu
  • Motor iyi. Şanzımanı bilmiyorum açıkcası. O paraya bu araba. Tavsiye ederim. Öyle bir ayda elinizde kalıp parçalanacak bir araba değil. Alternatif c4 picasso peugeot 2008 skoda yeti olur (dsgye dikkat) Bence vaktiniz varsa ve bayiler varsa şehrinizde gidin bir bakın. Hayırlısı neyse o olsun

Hocam sen bu 500L yi ne kada kullandında ne kadar yorum yapıyorsun ? Ben 3-4 aydır neredeyse her gün kullanıyorum, uzun yola çıktım bilhassa şehir içindede kullandım. 1.6 dizel bizim aracımız ve sonn derece memnunuz , yakıtı, çekişi, konforu, yol tutuşu kliması sesi osu busu herşeyi fiyatına göre gayet kaliteli ve düzgün. İç hacmini ve kullanışlılığını söylemiyorum bile. Bir arkadaş ticari araç gibi oturma pozisyonu var demiş , haklı ama bel desteği girince işin içine, yüksekliğinde etkisiyle acayip rahat bir oturma pozisyonu sağlayabiliyorum. Neyse sizin yaşınız sanırım bizden büyük fakat böyle bilmeden denemeden yazmalar, sinir bozucu konuşmalar çok gereksiz. Herkes için söylüyorum , dışarıdan soylenenlerı bosverın , test sürüşüymüş oymus buymus onlarıda bosverın , alın 1 hafta kullanın sonra yorum yapın, gerçekten bildikten sonra yorum yapın yani . Fanatikliğe falanda hiç gerek yok şirketler bize para vermiyor reklam yapınca.... Fiatmış kuşmuş diyip almam dediğiniz arabayı dediğim gibi uzun soluklu deneyimleseniz vazgeçemeyeceğiniz bi araç olur. Tutulmadı falan diyenlere hiçbirşey demiyorum zaten , kendi segmentinde gayet tutulan bir araç ve tutulmasında boşverin , bilen sevsin, binsin bilmeyen kuş desin, gidip poloya binsin bu fiyatlara .. Tilyon tane olacagına tek tük olsun daha iyi. Konu sahibine önerim. Otomobil genelde sanırım 500L ana konusu var orayı bol bol okuyun çok yararlı bilgiler edinirsiniz. Bir solukta yazdım sürç-ü lisanım varsa affola . Sağlıcakla.

• Kullanım bir araç alma aşamalarında belkide en sonuncusudur. Hele hele de 5 dklik deneme sürüşleri hiç ölçü değildir.bundan önce aracın dış sonra iç tasarımı vardır.tipi vardır. Malzeme kalitesi vardır. Teknik özellikleri vardır. Donanım ı vardır. Fiyatı.ederi vardır.vardirda vardır. Bütün bunların hepsinden geçerse deneme sürüşüne çıkılır. Ben bu aracı Fiat bayisinde inceledim.gerekli bilgileri aldım. Içinede baktım dışınada ve bu araç benden deneme sürüsü yapılabilir seviyesinde geçer not alamadı.burda bir şey yazarken merak etmeyin kafadan atmiyorum.iyiyi kötülemiyorum.ne gördüysem onu yazıyorum.

• quote:

Kullanım bir araç alma aşamalarında belkide en sonuncusudur. Hele hele de 5 dklik deneme sürüşleri hiç ölçü değildir.bundan önce aracın dış sonra iç tasarımı vardır.tipi vardır. Malzeme kalitesi vardır. Teknik özellikleri vardır. Donanım ı vardır. Fiyatı.ederi vardır.vardirda vardır. Bütün bunların hepsinden geçerse deneme sürüşüne çıkılır. Ben bu aracı Fiat bayisinde inceledim.gerekli bilgileri aldım. Içinede baktım dışınada ve bu araç benden deneme sürüsü yapılabilir seviyesinde geçer not alamadı.burda bir şey yazarken merak etmeyin kafadan atmiyorum.iyiyi kötülemiyorum.ne gördüysem onu yazıyorum.

Hocam benim de gidip inceleyip beğenmediğim onlarca araç olmuştur ama hiç bir zaman da gelip forumlarda onlarca mesaj atıp kötülemedim o araçları.

Sizdeki marka takıntısı öyle boyutlara ulaşmışki böyle hınçla yazıyorsunuz. Sahi sizin oralarda otomotiv konularında görüş beyan ederken "cool" görünmenin birinci şartı Fiat'ı b.klamak mı?

• Ne ilgisi var ben bir sürü araç hakkında yorum yazmisimdir.iyiyse iyi kötüyse kötü. araç alacaklar fikir soruyor ne biliyorsun onu yazacaksın.sonucta bir sürü para verilip araç alınacak.bir tuhafsiniz siz.gordugunu bildiğini yazmak ne zamandan beri araç kötülemek oldu marka takıntısı oldu?

Sadece bayi de gidip göz ucuyla bakmakla olmuyor bu işler.. Ben 2 aydır 500L Rockstar kullanıyorum. Motoru, yalıtımı, konforu, donanımı ile tam bir f/p aracı. İç hacim inanılmaz geniş ve cam tavanla birlikte gayet ferah..
  • Cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...

@Yigit48

Zaten engelli indiriminden dolayı aracın full hali 75000 civarından yaklaşık olarak 50000 civarına gelicek umarım dediğiniz gibi bu paraya bu araba alınır... Dediğiniz alternatifleride araştırdım Peugeot 2008 dikkatimden kaçmış şimdi baktımda fena bi seçenek değil kişiselleştirilebilme benim için çok önemli donanım ve aksesuar seçenekleri çok olmalı biraz araştırayım... Picasso konusunda düşüncelerimi yazmıştım evet çok çok güzel bir araç ama fiyatıda çok çok güzel : Başlangıç fiyatı 91680 TL

@-net-

Aracınızda Beats Audio Ses Sistemi var mı? Varsa yorumlarınızı duymak isterim... :) Birde sürücü koltuğu çok mu yüksekte konumlandırılmış? Ya da en azından isteğe göre aşağıya indirme imkanımız var mı? Çok yüksekse engelli sürücüler için zor olabilir... Ana konuyuda okumaya başlıyorum teşekkürler...

@senbaris

Sizinde Beats Audio Ses Sistemi ile ilgili görüşlerinizi almak isterim sonuçta müzik önemli... Birde panaromik cam tavanla skydome u hep karıştırıyorum ben ya arasında ne fark var ki? Cahillik mode on!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseszeus -- 6 Temmuz 2015; 12:05:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

Boşver arkadaşım sen devam et.benim yaşım ne gördüğümü bilmeye yeterli,Fiat bu kafayla değil 500 l 500 xxxxx de yapsa hıkaye.

sen fiat a .ok atacağına gitte meksikalı dandik jetta larına bak alaman bozuntusu

50 yaşına gelmiş trollüyor milleti cevap yazmayada değmez kullanmış 90 lı yıllarda doğanL burada Fiata çamur atan garip bir zat.

Ben şaşıyorum kuşa kızan Fiata yükleniyor, İtalyanlar tofaşa demedi ki kuşu çıkarıp millete dayayın.

• eseszeus E kullanıcısına yanıt
    Beats audio tek kelime ile mükemmel.. Panoramik cam tavan açılmıyor, skydome ise açılabiliyor..
  • 2008 de avrupanın en iyi arabası ödülünü alan, satış rakamları milyonları geçen bir araç. avrupa'da her sokakta 3-5 tane görebilirsiniz. volkswagen fanboylarına pabuç bırakmayın. volkswagen'in herhangi bir aracı şu an fiatın ürettiği herhangi bir araçtan daha iyi ve ben olsam ben de volkswagen tercih ederim ama fiyatlar ortada. fiat tercih edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Arkadaşım bu araba tutulmadı bir çok nedeni var tabiki,arabadan biraz anlayan Fiat'ın araba diye millete ne yutturmaya çalıştığını anlıyor ve uzak duruyor.farklılık ayrıntılarda gizlidir.bence bir araç üreticisinin Tüketiciye verdiği değerde bu ayrıntılardan belli oluyor.bu aracı farklılık arıyan ama araçtanda pek anlamayan genelde bayan sürücü kesimi biraz aldı hepsi o.tabıı istisnaları ayrı tutuyorum.hatta geçen aylarda bu Aracın üretiminin durdurulduğu Konuları vardı forumda sonra noldu 500 l gitti 500x geldi.ama sonuç aynı.cıddıye Alınacak bır araç değil.

Tutulmadı mı? Şaka yapıyor olmalısınız:) Avrupa da en çok satan MPV modelidir kendisi. Üretimi durdu diye birşey yok. 2013 de lansmanı yapılan araç 2015'de üretimi durdurur mu? Kulaktan dolma laflarla insanları yanlış yönlendirmeyin. Takır takır satan hatta Fiat'ın beklentilerinin üzerinde satış grafiği çizen bir modelden bahsediyoruz.

O 500L ki, pekçok Avrupa modelinin giremediği ABD pazarında 500 ile beraber satılan iki Fiat modelinden birisidir.

Siz hala ciddiye almamaya devam edin..

Hocam böylelerine cevap bile vermeniz yazık.. Adam binmediği tecrübe etmediği araba hakkında atıp tutuyor. Salla gitsin. Konu sahibi arkadaşım. 500L konumuza bekleriz. Hem detaylı bilgi alırsınız hem de konu sapıp abuk subuk yerlere gitmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gorkemchem -- 6 Temmuz 2015; 13:32:36 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.