Şimdi Ara

Fiat 500L Hakkında Düşünceler Öneriler Artılar Eksiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
6.733
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar...

@senbaris

Beats Audio Ses Sistemi'ni çok merak ediyorum müzik dinlemeyi çok seven biri olarak açıcaksın sesi baslar vurucak ama sesi açınca sesin bozulmaması lazım... Bu skydome, cam tavan falan hep karıştırmışımdır zaten bide sunroof vardı hangisi hangisi belli değil... Ama sanırım panaromik cam tavan 2 ayrı cam oluyor yani 2 camın arasından aracın gövdesi geçiyor skydomeda ise tamamen cam aradan gövde falan geçmiyor full cam diye biliyorum yanlış mıyım?

• eseszeus E kullanıcısına yanıt
    Ses bozulması kesinlikle yok, çok kaliteli. SKYDOME 2 parça açılabilen tavan, panoramik ise tek parça tamamen cam..
  • Bosa para verilmez once can guvenligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım cam tavan ve skydome için yaptınız o yorumu ama katılmıyorum... Sonuçta otomobil şirketleri bunları üretirken onlarca testten geçiriyolar güvenlik konusunda bi sıkıntı olsa üretilmezdi hiç bi şirket o riski almaz... Ayrıca tavanda bulunan camın arabanın diğer camlarından bir farkı yok ki eğer kaza sırasında bişey olacaksa ön cam ya da yan camlarda aynı seviyede tehlikelidir ya da şöyle söyliyim cam tavan diğer camlarla aynı seviyede tehlikelidir...
    Mpv olarak çok alternatif yok şu an zaten... Alım gücünüz neye yetiyorsa onu alacaksınız... Fiatın liste fiyatı uygun...

• Eğer ki mpv ihtiyacı çok fazla değilse, 55000 liraya pug 1.6 e-hdi 308 eat6 konfor paket metalik renk daha doğru seçim olacaktır. (engelli indirimli fiyatıdır)
  • Dizel & otomatik 500L'yibir (şehiriçi/dışı karma) hafta kullandım, iç mekan kalitesi Doblo ayarında, yol tutuş güven vermedi. Motor zayıf, 4 ileri otomatik şanjıman ile uyumsuz, sollamalarda hızlanması kötü, adamı mahcup ediyor, sollayamıyorsunuz .Tüketim değerleri beklentimin altında,daha cimri olmasını beklerdim. Şahsen aile arabası tercihimi 500L'den yana kullanmazsım.

size tek tavsiyem kia soul olacaktır. Dizel yeni nesil DCT şanzıman. Liste fiyatı 84900 tl. Tasarım olarak çok farklı ama göz bozan bir farklılık değil. Donanım olarak muazzam. Bütçeye uyarsa bence güzel seçenek.

• quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

size tek tavsiyem kia soul olacaktır. Dizel yeni nesil DCT şanzıman. Liste fiyatı 84900 tl. Tasarım olarak çok farklı ama göz bozan bir farklılık değil. Donanım olarak muazzam. Bütçeye uyarsa bence güzel seçenek.

Eski tip tam otomatik olanı 78 bin liraydı. Dct şanzıman yeni gelmiş, fiyatı da 85 bin olmuş. Bu fiyata alıcı bulamaz maalesef. Evet, araç gerçekten çok güzel, donanımı zengin, malzeme kalitesi üst seviyede ama 85 bin fiyat çok ama çok fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: sorrento

quote:

Orijinalden alıntı: auto_man

Eski tip tam otomatik olanı 78 bin liraydı. Dct şanzıman yeni gelmiş, fiyatı da 85 bin olmuş. Bu fiyata alıcı bulamaz maalesef. Evet, araç gerçekten çok güzel, donanımı zengin, malzeme kalitesi üst seviyede ama 85 bin fiyat çok ama çok fazla.

bu fiyatlada muhakkak alıcısı olacaktır. Ama ötv indirimi ile alım olacaksa çok cazip bir seçenek oluyor bana göre.

• bu aracın hedef kitlesi tek veya ufak çocuklu aileler diye düşünüyorum. RAkipleri ile kıyaslama yapacak olursam:

1- Citroen Cactus:
    Tasarımı güzeli boyut ufak , yerden yüksek filan değil, motor zayıf, malzeme zayıf, iç mekan dari bagaj ufak.

2- Peugeot 2008 :

Tasarım vasat, gerisi cactus ile aynı.

3- Renault Captur

tasarım şık, yrden yükseliği iyi, bagaj eh işte, iç mekan eh işte, donanım iyi, motor çok iyi, malzeme kalitesi orta, Sürüş dinamikleri fena değil

4- Fiat 500 L:

tasarım şık, yerden yüksekliği iyi, boyut büyük ( rakiplerine göre) iç mekan geniş, bagaj iyi, motor iyi ama kasaya yetersiz ( hız istemeyenler için sorun değil) , sürüş dinamikleri eh işte, malzeme kalitesi vasat.

bizim gibi ortalama tüketici için ulaşılabilecek B sınıfı SUV 'lardan öne çıkanlar bunlar. Belirttiğim üzere , hedef kitle olan ufak aileler kapsamında bulunduğum için önceliklerim GENİŞ BAGAJ ve İÇ HACİM olduğu için ben de bunlar arasından FIAT 500 L alırdım, zira almak istediğim araçların başında geliyor. Buna param yetmezse Captur alırım, esasen Captur genel anlamda 500 L 'den bana göre daha iyi ama biraz hacim olarak dar. Zevkler ve renkler tartışılmaz elbette..

• Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar konu yeniden canlanmış o zaman devam edelim... :D

@auto_man

Kia Soul benimde çok hoşuma gitti araştırırken dikkatimi çekmişti benim beğendiğim tarzda farklı tasarımlı bi araç... Yalnız bu farklı tasarımları niye bukadar pahalı yaparlar anlamam... 85000 nedir ya! Ben 2 sene önce Fiat 500L yi gördüğüm gün engelli indirimsiz fiyat sınırımı zar zor 50000 olarak belirlemiştim zaman içinde 75000 e kadar çıktık bakalım 2 yılda... Valla o yüzden daha da çıkmak istemiyorum sonuçta ben bi memurum sadece nerde bende bu paralar... Özetle Kia Soul fiyattan kaybediyo üzgünüm bizimla deyılsın Kia Soul...

Birde bişey sorucam Birmotla ilgili düşünceleriniz neler acaba pazarlık ve indirim konusunda esnekler mi ne kadar indirime yanaşıyolar falan filan? Ayrıca mesela Fiat 500L için söyliyim Fiatın sitesindeki fiyatla Birmotun sitesindeki fiyat arasında 1500 lira fark var Birmotun sitesinde daha ucuz... Aracı almaya gittiğimde hangi fiyattan hesaplama yapıcaklar acaba çok merak ediyorum... Kazıklamaya kalkarlarsa kendi sitende böyle yazıyo (kendi adamın gol diyo) derim direk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eseszeus -- 13 Temmuz 2015; 4:07:07 >

Hocam Fiat sitesine güvenin. Birmot belki güncellememiştir.

Siz hangi şehirdeydiniz? Birmot'lar Satışta fena değildir ama serviste biraz daha yüksek fiyatlı oluyorlar.

• @Integrale

Fiatın sitesine güvenirsem 1500 TL fazla ödemem gerekir o yüzden hiç güvenesim gelmiyo ya... Ben Eskişehirde yaşıyorum Eskişehir, Kütahya ve Bilecik Birmotlara telefon edip fiyat sormayı düşünüyorum...
  • En gıcık arabalardan biri araba dediğin bi duruşu olacak karakteri olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-EMRE

Ha bu arada cıddıye almadığım sadece 500 l değil.fıatın hıç bir modelını cıddıye almıyorum.

Laf anlatamazsın hocam onlar fiat la mutlular
  • quote:

Orijinalden alıntı: PNOUMA

Dizel & otomatik 500L'yibir (şehiriçi/dışı karma) hafta kullandım, iç mekan kalitesi Doblo ayarında, yol tutuş güven vermedi. Motor zayıf, 4 ileri otomatik şanjıman ile uyumsuz, sollamalarda hızlanması kötü, adamı mahcup ediyor, sollayamıyorsunuz .Tüketim değerleri beklentimin altında,daha cimri olmasını beklerdim. Şahsen aile arabası tercihimi 500L'den yana kullanmazsım.

Araç 5 ileri vitesli. Mükemmel (!) bir inceleme örneği olmuş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subserooo -- 14 Temmuz 2015; 9:12:05 >
    Hocam dizel otomatik olarak bu fiyatlardaki en f/p araçtır 500L. Gönül rahatlığıyla alın aracınızı. Zaten o fiyat aralığındaki alternatiflerden hacim ve ferahlık olarak çok daha iyi bir araba. Biz de çok araştırdık ve en son 500L rockstarda karar kıldık ama son saniye bi arabaya bu kadar yüksek meblağlar vermek mantıklı gelmedi ve vazgeçtik.
  • beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Allahtan kork be adam.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.