Merhabalar, yazıldı ise bulamadım.Aracım Fiat 500L 2014 1.3 multijet bendeki sorun ön camlar arka camlar şoför yanındaki tuşlardan iniyor.ama arkadaki tuşlardan inmiyor.bu konu hakkında yardımlarınızı rica ederim.çocuk kilidi ile alakası yok bilmenizi isterim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmir_cicegi -- 23 Mart 2024; 8:50:26 > |
Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (444. sayfa)

-
-
Merhabalar, ben de şöyle bir durum var.
2018 model Fiat 500l sahibiyim. Araçta carplay & Android auto fonksiyonlu kendi orijinal teybi var ek olarak geri görüş kamerası da var. Ancak kamera tutukluk yaptığı için yetkili servise götürdüm (zincirlikuyu birmot) yaptıkları işlemler sonucu telefonu kabloyla bağladığımda Android auto veya carplay çalışmamaya başladı. Nedenini Sorduğumda teybin beyninin arızalandığını yeni teyp almam gerektiğini söylediler. Zamanla usb soket de de temassızlık baş gösterdi. Kabloyla bağladığımda sürekli olarak android auto veya apple carplay açılıp kapanıyor. Bu durumu çözebilecek bir yer öneriniz var mıdır ? Bu arada yetkili servis yeni teyp getirebileceğini ancak 22 bin tl tutacağını , indirimle vs son fiyatın 18 bin tl olacağını söyledi hiç düşünmedim bile çıktım direk servisten. Aracın garantisi de bitmişti.
-
Merhaba , aynı sorun benimde başıma gelmişti. Servis çok yüksek rakam istemişti . Bende servisten cihazın gönderileceği anlaşmalı oldukları yerin adresini alıp orada çok daha uyguna yaptırmıştım .Yaklaşık 6 sene kadar önce . İstanbul Levent de bir yerdi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android ekran al daha hayırlı
-
Merhabalar Anadolu yakası iyi bir yetkili servis öneriniz var mı aracın balataları falan değiştirtcem yağ bakımı içinde götürcem
Selamlar, ben hep küçükyalı servisine götürürüm ancak genellikle çok yoğundur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
YouTube video vardı. Tesadüfen bulduğum. Ön camın önünde ki ızgaraların altında. Tahliye deliği var Yanlışım yok ise sağ taraf a 1yada2 karış mesafede yaparken ölçmedim. Diğer tarafta varmıydı onuda hatırlamıyorum. Videoda genel de yıkamacılar bilir diyordu. Ben bir tel bulup yapmıştım. Yazın bende baksam iyi olur.
Karar verip, aldınız mı bilemiyorum ama bagaj hareketli koltuklar sayesinde hacim dert olmuyor. Bazendr yüksek olmasının avantajları oluyor. Bisiklet koymak gibi. Clio hiç bilmiyorum.
Merhaba, 1.3 manuel araçımda ayağımı frenden çekince bir ses geliyor ben guuuk diye. Şu an Sadece çekerken geliyor. Bir tavsiye iniz var mı? Sanayi den anlamam. Burada ki ustaları, usta(!) larda tavsiye etmiyor. Kayseri ye gideceğim süre kısıtlı olacağından ön bilgi oldukça işime yarar. Şimdiden teşekkürler.
Uzun yol, eşim evet eleştirirdi ön koltukların alt minderi kısa ve yumuşak olduğu için görece konforsuz diye 125.000 km yaptık, büyük bir sorun degil bence.
Cocuklu aileler için 500L bence iyi bir secenek, her türlü cocuk kotugu rahatca monte olir, arka kapının açılma açısı nedeniyle gayet rahat cocuk yerlestirilir.
Tavan yüksek bu cok ferah bir ortam saglar. Clio.yerine 500L öneririm. Bizim araçta manuel, hem yakıt hem de arıza potansiyeli acısından daha stabill.
Selamlar, bence basit bir yay problemi dir. En önce fren pedalı yayını degistirmeyi denemek lazım.
Bu gün sanayiye gittim. Sıknıtı fren westinghouse servosunda denildi. Sorun servo piyasa da yok. Soru ben bu westinghouse servo yu nereden bulabilirim
Kontak anahtarı takılı değil iken aracın teybi bir müddet sonra kapanıyor. Bunu iptal etmenin yolu var mı arkadaşlar?
Yok
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yetkili servis. Yoksa bile yurtdışından sipariş eder.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Muvidek miydi firmanın hocam hatırlıyor musunuz ?
-
Merhaba , evet orasıydı
2013 model Fiat 500L 1.3 Multijet otomatik Rockstar aracımı satıyorum. 70000km de ilgilenenler mesaj atabilir
Arkadaşlar selamlar, forumda da daha önce yayınladığım aracımı yeni bir araç aldığımdan satmak istiyorum. Siz forumdaki arkadaşlardan ilgilenen olursa ufak bir ikram da yapabilirim.https://www.sahibinden.com/s/KetTOJTy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X