715 bin lira çok değil mi? |
Fiat 500L Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (446. sayfa)

-
-
Merhaba,
2020 model 25 bin km'de hatasız değişensiz 500L Cross Plus (Otomatik) araç buldum almayı planlyıorum. Bu model ve paketlerin kronik bir hatası mevcut mu?
-
Arkadaşlar benim eşimin 2013 Fiat 500 Pop otomatik vites bir arabası var. Arabada şöyle bir sorun var, arabada hiç elektrik yok şu anda. Anahtarı çevirince dashboard’a da hiç ışık gelmiyor, bagaj bile açılmıyor, anahtar yerinden bile çıkmıyor. Akü eski değil ve doluluğu gayet iyi. Bu arabaların bu probleme neden olacak bir kronik arızası var mıdır?
Abd’de yaşıyorum ve burada ustalara götürsem yüzlerce dolar harcayacağım sonuç alamama ihtimalim de çok yüksek, başımdan geçtiği için biliyorum. Sorunu bilirsem bir şekilde ben çözebilirim. Yardımlarınız için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Akü yeni diyorsunuz, peki kutup başlarını da kontrol ettiniz mi? Kutup başlarından biri çıkmış gibi gözüküyor.
Bu arada araçta elektrik kaçağı olup da örneğin 1 hafta önce aldığınız akünüzü bitirebilir. Bunu da gözardı etmeyin.
Böyle bir kronik arızaya denk gelmedim.
Kutup başlarında sorun yok hocam. Aküyü de eksternal akü ölçerle ölçüyorum sıkıntı yok. Elektriksel bir problem var ama bir türlü çözemedim. Cevabınız için teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutlu234 -- 11 Mart 2025; 1:33:2 >
Alternatör değişimi sonrası aracında yazılım güncellemesine gerek duyan oldumu veya 1 ay sonra ekranın da akü hatası gören
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X