Şimdi Ara

Fiat 500L mi Nissan Juke Mu karar veremedik? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otomatik konusunda 500 L sıkıntılı biraz. 1248 cc multijet motor zaten hantal bir motor, ustune otomatik eklenince yorucu olacaktir. Fiat 1.6 dizele otomatik getirirse o zaman patlama yapar. Bu arada araci (yani 1248 cc otomatik olanini) kullanmadim ama dusuk km cok fazla ilan olmasinin sebebi bu bence. 1.6 dizeli guzel gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

İkisi de değil.

500 L manuel alınırsa alınır, otomatik vitesli modeli tam bir facia. Juke desen daracık araba,çoçuk koltuğunu bağlayıp çocuğu o koltuğa oturtmak işkence olur.

O dört yetişkini arkaya oturtan kişide gitsin kumdan kale yapsın, X-trail'de bile arkada 4 kişi oturmaz.

Bütçeni söylersen ona göre tavsiyede bulunuruz. İlla bir tavsiye istersen eğer, yeni Honda Jazz'ı bekle derim.

adam fikrini yazmış sende adam olda önce adam gibi konuş fikrini öyle belirt kumdan kale yapsın falan salak saçma konuşma adam olda ondan sonra senin yorumlarını ciddiye alsınlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

İkisi de değil.

500 L manuel alınırsa alınır, otomatik vitesli modeli tam bir facia. Juke desen daracık araba,çoçuk koltuğunu bağlayıp çocuğu o koltuğa oturtmak işkence olur.

O dört yetişkini arkaya oturtan kişide gitsin kumdan kale yapsın, X-trail'de bile arkada 4 kişi oturmaz.

Bütçeni söylersen ona göre tavsiyede bulunuruz. İlla bir tavsiye istersen eğer, yeni Honda Jazz'ı bekle derim.

adam fikrini yazmış sende adam olda önce adam gibi konuş fikrini öyle belirt kumdan kale yapsın falan salak saçma konuşma adam olda ondan sonra senin yorumlarını ciddiye alsınlar

Adam olacak ve adam gibi cevap verecek biri varsa oda sizsiniz.

Fikirini belirtmiş, öyle fikiri ancak kumdan kale yapan biri verir, yalan yanlış fikirler vereceğine hiç yazmasın daha iyi.

Juke B sınıfı crossover bir araçtır sittin sene 4 kişi arkaya oturup rahat rahat gezemez,ancak kumdan kale yaptığı arkadaşlarıyla oturur o koltuğa 4 kişi heralde o arkadaşlarından biri de
    sizsinizki avuklatık moduna girmişsiniz hemen.

Hayatında çocuk koltuğu görmemişsin,kullanmamışsın gelip artislik yapıyorsun klavye başında. Çocuk koltuğunu bağla bakalım o daracık arka kapıdan çocuğun kafasını vurmadan indirip
    bindire bilcekmisin.

• 500 L

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unforgattable

Bir haftadır juke kullanan biri olarak söylemlere kulak asmayın derim araba dar diyenler arkaya 4 yetişkin rahat oturuyoruz gayet keyifli sürüşü var ben tavsiye ederim kaçışı gayet güzel havasıda yerinde 500 yerine kesinlikle juke tarasımı yeter

4 yetiskin derken

Orta dünyanin neresinde acaba bu ? Hobbitlerde mi ? Dwarflarda mi ?

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Sizin aklınızda yetişkin insan statüsünde olan kişiler herhalde dev adamlar 24 26 yaş aralıgı hangi kategoriye giriyor söyler misin yetişkin insan kaç yaşında olur kaldı ki hepimiz yaşımızı taşıyan insanlarız hiç jukeye bindin mi yada dıştan bakıp yorum mu yapıyorsunuz ben aracı alırken sizin gibi düşünenlerdendim ama anladım ki kulaktan dolma bilgi bunlar bi ara denk gelirse binin o Zaman bakalım ne diyeceksiniz

• cenktun34 kullanıcısına yanıt
    Seni alıp kumda kale yapmamıza ne dersin ? Önce edepli olmayı öğren ben arkadaşa yaşadığım tecrübeyi anlatım kaldı ki b sınıfı diye arkaya 4 kişi oturamaz diye bsy mi var sizin gibi insanlar yüzünden akıllarda hep soru işareti kalıyor sonra keşkelere neden oluyorsunuz

• quote:

Sizin aklınızda yetişkin insan statüsünde olan kişiler herhalde dev adamlar 24 26 yaş aralıgı hangi kategoriye giriyor söyler misin yetişkin insan kaç yaşında olur kaldı ki hepimiz yaşımızı taşıyan insanlarız hiç jukeye bindin mi yada dıştan bakıp yorum mu yapıyorsunuz ben aracı alırken sizin gibi düşünenlerdendim ama anladım ki kulaktan dolma bilgi bunlar bi ara denk gelirse binin o Zaman bakalım ne diyeceksiniz

4 Yetişkin rahat rahat diyorsunuz oraya takıldı herkes .

Biz arkadaşlarla Palio'ya 10 kişi de bindik ancak Arabayı süren hariç " rahat " olan yoktu .
  • quote:

Seni alıp kumda kale yapmamıza ne dersin ? Önce edepli olmayı öğren ben arkadaşa yaşadığım tecrübeyi anlatım kaldı ki b sınıfı diye arkaya 4 kişi oturamaz diye bsy mi var sizin gibi insanlar yüzünden akıllarda hep soru işareti kalıyor sonra keşkelere neden oluyorsunuz

Tamam hocam 5 kişi binin arka koltuğa, hatta araç 7 koltuklu ancak biz bilmiyoruz kinder sürpriz gibi araç içinden ne çıkacağı belli değil .

Biz juke diye demek ki micra'ya felan bindik zamanında.
  • Hacim olarak 500 L tabiki ama juke niyeyse daha bi havali daha bi tarz geliyor bana 500L çin mali countryman gibi gozukuyo

• Zamanında 500L kiralamıştık. Babam da kullandı hala der " ya o arabayı hiç sevmedim, param olsa hayatta almam." 1.3 mjet güçsüz bir de tek kavrama olunca hantal kalıyor. Ama hızı alınca baya gidiyor. Bence yeni Jazz ı bekleyin derim. Ya da bulabilirseniz Yeti falan bakın onun da koltukları modülerdir.

• quote:

quote:

quote:

İkisi de değil.

Fikirini belirtmiş, öyle fikiri ancak kumdan kale yapan biri verir, yalan yanlış fikirler vereceğine hiç yazmasın daha iyi.

Juke B sınıfı crossover bir araçtır sittin sene 4 kişi arkaya oturup rahat rahat gezemez,ancak kumdan kale yaptığı arkadaşlarıyla oturur o koltuğa 4 kişi heralde o arkadaşlarından biri de

Hayatında çocuk koltuğu görmemişsin,kullanmamışsın gelip artislik yapıyorsun klavye başında. Çocuk koltuğunu bağla bakalım o daracık arka kapıdan çocuğun kafasını vurmadan indirip
    bindire bilcekmisin.

ulan cahil herif bilmeden konuşma 1,5 yaşında çocuğum var ve 1 seneye yakındır oto koltuğu kullanıyorum aracımda grande punto öyle sıkış tıkışta değil rahatlıkla 2 kişi daha oturabiliyor juke nin koltuklarının punto dan daha dar olacağını hiç sanmıyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

İkisi de değil.

bindire bilcekmisin.

ulan cahil herif bilmeden konuşma 1,5 yaşında çocuğum var ve 1 seneye yakındır oto koltuğu kullanıyorum aracımda grande punto öyle sıkış tıkışta değil rahatlıkla 2 kişi daha oturabiliyor juke nin koltuklarının punto dan daha dar olacağını hiç sanmıyorum

Adam gibi konuş ulan'lı felan kelimeler sarfetme adam ol iki dakika,senin kumdan kale yaptığın arkadaşın değilim ben.

Daha juke'nin içine binmemişsin artislik yapıyorsun klavye başında. Çocuk koltugunu al git bir nissan bayisine tak da dene bakalım genişmi degilmi.

Zaten şu bilip bilmeden atıp tutmanız yüzünden forum çöplük oldu cahiller,madem punto kullanıyorsun ne yorum yapıyorsun.

Adam gibi cevap veremiyceksen de alıntı yapıp durma.

• Arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok.Lütfen.

Eşim hafta sonu fiat bayii de arabayı incelemiş. Evet arka taraf juke'tan daha rahat ama bagaj, düzen ve kalite bakımından juke'u daha çok sevdim dedi. Vites konusunda da tereddüt yaşadı. Fiat 500L nin aklımızda kalan tek yanı içinin genişliği oldu.
    Fiat 500x ise için Juke'tan daha da basık sanki dedi.

Arabayı o kullanacağı için içine sinen birşey olsun istiyorum. Hem fiat araçları ben de hiç sevmiyorum. Tabi ki onu beğeniyorsa onu tercih edicektim ama sanıyorum ki fiat konusunda isteksiz.

En fazla çıkabileceğimiz miktar 60 bin. Yüksek önden çekişli bir araç istiyor.

Bu arada daha önce suzuki cross kullandı ve onu çok sevmişti. Ama malesef ülkemizde pek tutulmadığından tercih etmiyoruz.
  • Ford B Max e baktınız mı?

• kkvan kullanıcısına yanıt
    Baktık ancak, sevemedi.
  • Çocuklu aileler için 500L biçilmiş kaftandır. Zaten mpv kategorisinde olması bu yüzdendir.

Juke ise mini suv kategorisinde olup, şehrin haylazı sloganıyla lanse edilmiş, dışarıdan şişik ve kaslı görünmesine rağmen içi de dışının aksine daracıktır.

İki çocuklu bir ailesiniz. Juke'den uzak durun derim. Kötü araç olmasından değil, size uygun olmamasından bunu salık veriyorum.

• Juke çöptür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheCaliph_

quote:

Bir haftadır juke kullanan biri olarak söylemlere kulak asmayın derim araba dar diyenler arkaya 4 yetişkin rahat oturuyoruz gayet keyifli sürüşü var ben tavsiye ederim kaçışı gayet güzel havasıda yerinde 500 yerine kesinlikle juke tarasımı yeter

4 yetiskin derken

Orta dünyanin neresinde acaba bu ? Hobbitlerde mi ? Dwarflarda mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tugra1983

Arkadaşlar tartışmaya hiç gerek yok.Lütfen.

Eşim hafta sonu fiat bayii de arabayı incelemiş. Evet arka taraf juke'tan daha rahat ama bagaj, düzen ve kalite bakımından juke'u daha çok sevdim dedi. Vites konusunda da tereddüt yaşadı. Fiat 500L nin aklımızda kalan tek yanı içinin genişliği oldu.
    Fiat 500x ise için Juke'tan daha da basık sanki dedi.

Arabayı o kullanacağı için içine sinen birşey olsun istiyorum. Hem fiat araçları ben de hiç sevmiyorum. Tabi ki onu beğeniyorsa onu tercih edicektim ama sanıyorum ki fiat konusunda isteksiz.

En fazla çıkabileceğimiz miktar 60 bin. Yüksek önden çekişli bir araç istiyor.

Bu arada daha önce suzuki cross kullandı ve onu çok sevmişti. Ama malesef ülkemizde pek tutulmadığından tercih etmiyoruz.

Dostum eğer sadece eşiniz kullanacaksa sakın 500L filan almayın ancak yok çoluk çocuk felan olacaksa o zaman juke almayın derim.

Bu arada 500x inceledim. Yani juke benzetmek için aynalar konsol felan herşeyi kopyalamışlar. 2 aracı sürün juke dersiniz. Özellikle dizeli iyi ancak otomatiği yok.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.