Şimdi Ara

Fiat 500L mi Nissan Juke Mu karar veremedik? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 si arasında dizel otomatik olması bile 500l yi seçtirir ancak bunun dışında b mpv 1.3 motorla pek te akıllı bi seçim olmaz bence de..

2 araçta dış görünüş olarak ya sevdirir ya nefret ettirir cinsten.. c4 cactus bencede daha mantıklı ama eşiniz beğenmemiş.. (inceledi mi peki)

bunun dışında 2. olsa c4 picasso derdim.. (bütçenize uygun)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenktun34

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

İkisi de değil.

500 L manuel alınırsa alınır, otomatik vitesli modeli tam bir facia. Juke desen daracık araba,çoçuk koltuğunu bağlayıp çocuğu o koltuğa oturtmak işkence olur.

O dört yetişkini arkaya oturtan kişide gitsin kumdan kale yapsın, X-trail'de bile arkada 4 kişi oturmaz.

Bütçeni söylersen ona göre tavsiyede bulunuruz. İlla bir tavsiye istersen eğer, yeni Honda Jazz'ı bekle derim.

adam fikrini yazmış sende adam olda önce adam gibi konuş fikrini öyle belirt kumdan kale yapsın falan salak saçma konuşma adam olda ondan sonra senin yorumlarını ciddiye alsınlar

Adam olacak ve adam gibi cevap verecek biri varsa oda sizsiniz.

Fikirini belirtmiş, öyle fikiri ancak kumdan kale yapan biri verir, yalan yanlış fikirler vereceğine hiç yazmasın daha iyi.

Juke B sınıfı crossover bir araçtır sittin sene 4 kişi arkaya oturup rahat rahat gezemez,ancak kumdan kale yaptığı arkadaşlarıyla oturur o koltuğa 4 kişi heralde o arkadaşlarından biri de
    sizsinizki avuklatık moduna girmişsiniz hemen.

Hayatında çocuk koltuğu görmemişsin,kullanmamışsın gelip artislik yapıyorsun klavye başında. Çocuk koltuğunu bağla bakalım o daracık arka kapıdan çocuğun kafasını vurmadan indirip
    bindire bilcekmisin.

ulan cahil herif bilmeden konuşma 1,5 yaşında çocuğum var ve 1 seneye yakındır oto koltuğu kullanıyorum aracımda grande punto öyle sıkış tıkışta değil rahatlıkla 2 kişi daha oturabiliyor juke nin koltuklarının punto dan daha dar olacağını hiç sanmıyorum

Adam gibi konuş ulan'lı felan kelimeler sarfetme adam ol iki dakika,senin kumdan kale yaptığın arkadaşın değilim ben.

Daha juke'nin içine binmemişsin artislik yapıyorsun klavye başında. Çocuk koltugunu al git bir nissan bayisine tak da dene bakalım genişmi degilmi.

Zaten şu bilip bilmeden atıp tutmanız yüzünden forum çöplük oldu cahiller,madem punto kullanıyorsun ne yorum yapıyorsun.

Adam gibi cevap veremiyceksen de alıntı yapıp durma.

Ben bir düğüm atayım;

Arkadaşım çocuk 1 yaşına geldiğinde jule aldı. Çocuk 5 yaşına geldi hala söylenip duruyor "arkası çok dar, çocuk koltuğundan sonra 1kişi rahat 2 kişi sıkış tepiş oturuyor".

Bende tecrübe ettim. Aynı fikirdeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhaba hocam. Ben iki senedir fiat500l kullanmaktadır. Çok da memnunum. Ferahlığı olsun yakıtı olsun beni hiç uzmedi. Donanım olarak ta bir hayli dolu sayılır. Bu aracı almadan juke baktım bir sure. Benim boyum 1.80 koltuğu kendime ayarladı. Arkası sıkıs tepiş oldu. Aile için ideal değil kesinlikle. Çocuk olmasa kurtarır ama çocukla eziyete döner. Bir kere FIAT 500 l nin baş ve diz mesafesi juke u ona katlar. İkincisi yakıt olarak 500l den fazla yakar. Sunuda eklemeden geçemeyeceğim fiat'in marka algısı yerli araç olarak karşınızda duruyor olabilir. Ancak bu aracın üretiminin hiçbir aşamasının Türkiye ile alakası yok. Araç tam bir avrupalı. Kullanmadan tecrübe etmeden atıp tutanlara itibar etmeyiniz. Kullandığım süreçte hiçbir zaman kalitesiz hissettirmesi ve hicbir trim sesi olmadı. Yüksek konumu ve konforuyla her zaman iyikide almisim dedirtti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tugra1983 T kullanıcısına yanıt
    Suzuki s crossa gücünüz yetiyorsa mutlaka onu alın. Bu ikisi arasında ise kesinlikle 500 L alınır.
  • ikisi arasından 500l alınır
  • 500L
  • Kesinlikle 500L

• 500L ile 1000km tecrübem oldu.kalitesine göre çok pahalı bir araç.yol tutuş ve frenler kötü çünkü ağır bir kasaya sahip.işçilik kötü,kabin tıkırtısı çok.otomatik vitesini hiç önermem.yarı otomatik dedikleri uyduruk bir sistem ve deli gibi fiyat farkı alıyorlar.kalkışlarda geri kaydırıyor ve vites geçişleri o kadar kötüki her kalkışta vites büyütürken araç fren yapıyor gibi öne eğiliyor.tabi bu sallantı performans ve konforu çok kötü etkiliyor.kliması zayıf.güneşli yaz günlerinden sıkıntı oluyor.iç hacmi bir astra,golf kadar geniş.tavan yüksek olduğundan daha geniş hissi veriyor.
  • Captur da listenize ekleyin bence.

• iki çocuklu bir ailenin juke ile ne işi var Allah aşkına.. Eşiniz için ikinci bir araç alıyosanız ona birşey diyemem.
    Juke resmen micranın dışarıdan şişirilmiş hali, içerisi çok basık ve dar. Cam tavanlı bir 500L inanılmaz ferah ve geniş. Tercih sizin.
  • aycibin A kullanıcısına yanıt
    Bizim de 500L de aklımıza takılan yarı otomatik oluşu ve yokuşlarda kaydırma sistemi. Bunu sizden duymam iyi oldu çünkü ciddi bir şüphe duyuyorduk. Teşekkürler.
  • senbaris kullanıcısına yanıt
    Eşim için 2. bir araba olarak alacağız. Şuan corsada çocuklar rahat. Juke için cam tavan düşündük ferahlık açısından. Bagaj hacmi bizim için yeterli. Corsa, astra, golf , polo gibi araçlar da düşünebilirdik ancak eşim yüksek bir araba istiyor. Daha önce koca kamyon aracı göremeyip arkadan vurmuştu. Özellikle otoban gişelerde bu tip kazaları sıklıkla görüyoruz. Kendisi yüksek, yolda görünebilen bir araç istiyor.
  • Captura bir türlü ısınamadı. O alternatifi ben de önermiştim.
  • 500l ve ya 500x 9 ileri otomatik al.derim

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    Yanlız konuyla alakası yok ama palio nun en azından ilk kasalarının arkası juke'dan daha geniş,ama hiç bagaj yok. Bizde üniversite çıkışı 8 kişi kucak kucağa gitmiştik. Araba basık olmuştu resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: bedaesoldier

Yanlız konuyla alakası yok ama palio nun en azından ilk kasalarının arkası juke'dan daha geniş,ama hiç bagaj yok. Bizde üniversite çıkışı 8 kişi kucak kucağa gitmiştik. Araba basık olmuştu resmen

Bizim bindigimiz palio tek kapi van diye geciyor galiba .

Arkada koltuk yok ama coupe tarzi

• fiat 500l nin otomatiğini yokuş aşşağı ve yokuş yukarı bi kullanın derim sonrasında karar sizin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.