Şimdi Ara

Fiat 500L mi Nissan Juke Mu karar veremedik?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Corsa aracımızı satıp yeni otomatik vites bir araç almak istiyoruz. Aracı çoğunlukla eşim kullanacak. Çocuklar olduğu için bagaj da önemli.

Fiat 500L ve Nissan Juke arasında kaldık hangisini tavsiye edersiniz?

BU ARADA FİAT 500L ARAÇLARIN HEPSİ YARI OTOMATİK Mİ? YOKSA YANLIŞ BİLGİ SAHİBİ MİYİM?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tugra1983 -- 23 Ekim 2015; 16:23:48 >

• 500 L

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç öyle düşünmemiştik. Bayan arabası olacağı için biraz yuvarlak hatlı, şık, konsolu işlevsel istiyor çünkü. :)
  • 500 l

• hocam 500 l yi alın bence,nissan servisine her giitğinizde juk oturur bakımları parçası çok pahalı aracın içid çok dar ve basık.

• Juke ile 500L arasında bahsettiğiniz kullanım koşullarında bence de 500L öne çıkıyor. Fiyat da önemliyse bir de Citroen C4 Cactus'a da bir bakın derim, 500L'nin otomatiğine göre 8000TL fiyat avantajı bulunmakta.
  • Bagaj ihtiyacı elzemse ve aile aracı olacaksa juke tercih edilmemelidir.

Ancak 2.arac olacaksa çok idealdir. Yanliz arabanin ici cok dar felan diil. Tasarımı herkezi yanıltiyor.

Ancak juke tan aldigin keyfin yarisini fiattan alamazsınız. Malzeme kalitesi ve sorunsuzlugu hiç saymiyorum.servisleri pahali ama cok pahali değil.

Muadili bu arada 500 l değil 500 x crossoverdur. 500 l ideal aile arabasidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 500l
  • 500L

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arka oturma alanını tabi ki düşündük. 3 çocuğumuz var ve ikisi oto koltukta oturuyor. Kendi bayiide incelemiş, beğenmiş. Fiat ise yenilerde düştü aklına ve daha önce kullanmadığı için kararsız kaldı. Tabi ki arka tarafın daha rahat olduğunun o da farkında. Fiat bayii den onu da inceleyip daha çok fikir sahibi olur mutlaka. Sadece birini seçerken diğerinde aklı kalsın istemiyoruz.
  • Father Torque kullanıcısına yanıt
    Cactus'ü dış görüntüsü nedeniyle hiç istemiyor malesef.
  • Hocam 500l idealdir. 2si çocuk koltugunda 3 çocuktan bahsediyorsunuz,bayanlarin bu konularda öngörüsüz istekleri olabiliyor gidip de tipini sevdi diye juke almayın. Sadece esinize hitaben degil,ben de kaç bayanı yapacagi mantiksiz tercihten döndürmeye calistigim için biliyorum almak onlar için kolay,anca isterler bi düşüneyim mantikli mi bu tercih demek yok. Valla eksileyen eksilesin ama bu iş erkek işidir,bayana birakilmaz. Yardim isterler,ama aslinda çok dogru bir tercih yapmissin demeni istiyorlardir yardim degil. Madem o kadar hevesli ve dedigim dedikler verin anahtari bi lastigi sök tak diyin madem hoşuna gidecek mi,bu da arabayla ilgili bir iş neticede. Dedigim gibi genelleme yapıyorum özel almayın. Niye bu kadar sinir yaptım onu da bilmiyorum,kaç kez degmeyecek bayanlara yanlış tercih yapmasın diye insanlık edip yardım ettiysem hepsi de yanlış tercihe döndüler. Ondan muhtemelen. Ben daha fazla sinirlenip konuyu saptirmadan.. Hayirli işler

• 500 L
  • 3 çocuklu bir aile asla Juke almamalı. 500L kocaman araba. Kesinlikle 500L veya ille de Nissan ise QQ.

• haislip_13 kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Peki 500 L 'lerin hepsi yarı otomatik mi?
  • Bir haftadır juke kullanan biri olarak söylemlere kulak asmayın derim araba dar diyenler arkaya 4 yetişkin rahat oturuyoruz gayet keyifli sürüşü var ben tavsiye ederim kaçışı gayet güzel havasıda yerinde 500 yerine kesinlikle juke tarasımı yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: Unforgattable

Bir haftadır juke kullanan biri olarak söylemlere kulak asmayın derim araba dar diyenler arkaya 4 yetişkin rahat oturuyoruz gayet keyifli sürüşü var ben tavsiye ederim kaçışı gayet güzel havasıda yerinde 500 yerine kesinlikle juke tarasımı yeter

"Arkaya 4 yetişkin rahat oturuyoruz" derken? Buna kimse inanmaz. Aracınızı seviyor olmanız normal ama juke un hacmi belli. Kötü araç demiyorum, beğenirim ama iç hacmi benim yaris den daha dar.

• İkisi de değil.

500 L manuel alınırsa alınır, otomatik vitesli modeli tam bir facia. Juke desen daracık araba,çoçuk koltuğunu bağlayıp çocuğu o koltuğa oturtmak işkence olur.

O dört yetişkini arkaya oturtan kişide gitsin kumdan kale yapsın, X-trail'de bile arkada 4 kişi oturmaz.

Bütçeni söylersen ona göre tavsiyede bulunuruz. İlla bir tavsiye istersen eğer, yeni Honda Jazz'ı bekle derim.
  • Arkada defalarca 4 kişi yolculuk yaptı ama sıkış pikis. Arkada 3 kisi ise gayet rahat 2 kez ist fethiye yaptık.
    Forumda arabanin tipine göre yorum yapanlar çok. Bence alin esinizi ve Çocuklarınızı öyle deneyin. Test edin anlarsiniz.

• Juke kullanicisiyim.daha yeni sayilir.surus keyiflidir.ancak biz 2 kisiyiz esimle.arkaya nadiren arkadaslarim oturur isyerinde yemege giderken.3 ortalama boy/kilo erkek rahat oturuyor.bugune kadar 1 yada 2 kisi basik dedi.onlarda daha cok arka cam tasarimindan.onun disinda bagaj hacmi de fen degil aslinda.ama hocam 3 cocuk ve 2 cocuk koltugu demissiniz.boyle dusununce sanki sanki sizin ihtiyaclarini karsilamaz gibi geldi bana da bilemedim simdi..

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi holden12 -- 23 Ekim 2015; 18:37:28 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.