Şimdi Ara

Fiat 500X Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
1.086
Cevap
33
Favori
144.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kademe 1de, konum ön camda iken 1 dakikada ılık hava vermesi için ek ısıtıcı.

Konumu degistiriseniz ek ısıtıcıdan faydalanamazsiniz.

1 dakika sonra konum degistirebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Hmm camda mı olacak? Ben ayak veya ortaya alıyordum.
    Tamamdır çok teşekkürler

Edit: Kullanım kılavuzundan... Cama çevrilmesi ve 1dk'dan bahsetmiyor gerçi.

Ek ısıtıcı
    (bazı modellerde)
    Bu cihaz, yolcu bölmesinin ısıtılmasını hızlandırmak için kullanılır.
    Ek ısıtıcı aşağıdaki koşullarda devreye alınır:
    ˆˆ
    Dış hava sıcaklığı düşük olduğunda.
    ˆˆ
    Motor soğutma sıvısı sıcaklığı düşük olduğunda.
    ˆˆ
    Motor çalıştırıldığında.
    ˆˆ
    Fan hızı 1. konuma ayarlandığında.
    ˆˆ
    C düğmesi kırmızı bölgeye çevrildiğinde.
    Ek ısıtıcı, istenilen konfor koşullarına erişilince otomatik olarak devre dışı kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 15 Mart 2018; 16:25:31 >
  • Herkese merhaba,foruma yeni katılan birisiyim. 2015 500x 1,6 dizel pop star opening edition sahibiyim.Araç 20.000 km de.Motor yağını değiştirmek istiyorum.Işık yanmadı ama çubukla kontrol ettiğimde seviye düşük ve rengi siyah geldi bana.Bu araç için hangi motor yağını tavsiye edersiniz?İzmir'de bulunan arkadaşlar yağ değişimi için düzgün bir yer önerebilirler mi?

Ayrıca aracın multi medya ekranı beklentilerimden çok uzak.Bu konuda alternatif önerisi olan arkadaş var mıdır?
    şimdiden teşekkür ederim...Saygılarımla.
  • gvnyks35 kullanıcısına yanıt
    Motor yağı olarak MOTUL, Liqui Moly falan tercih edebilirsiniz. Geri kalanı standart, Castrol, BP, Shell, Mobil1 vs. diye gider.
    Hangi yağ standardı olduğuna bakın yalnız, kitapçıkta yazıyordur.. Kafaya göre 10-40 kullan abi denen tavsiyelerden uzak durun.

Alternatifi pek yok. 6.5'luk opsiyon ekranlı olan var. Veya ekranlı Android'li çözümler olabilir belki ama 500x ile uyumlu çerçeve bilmemne pek göremedim. Sonradan takılma olduğu çok belli olur. Kötü durur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci

Motor yağı olarak MOTUL, Liqui Moly falan tercih edebilirsiniz. Geri kalanı standart, Castrol, BP, Shell, Mobil1 vs. diye gider.
    Hangi yağ standardı olduğuna bakın yalnız, kitapçıkta yazıyordur.. Kafaya göre 10-40 kullan abi denen tavsiyelerden uzak durun.

Alternatifi pek yok. 6.5'luk opsiyon ekranlı olan var. Veya ekranlı Android'li çözümler olabilir belki ama 500x ile uyumlu çerçeve bilmemne pek göremedim. Sonradan takılma olduğu çok belli olur. Kötü durur.

Sizin aravta 5" Uconnect mi var? Yoksa 6.5" mu?

5" olana geri kamera baglanabiliyor mu acaba?

• Geçen ay usb medya okuyucu çalışmıyordu servis radyoyu söktü 2 gün radyosuz kullandım yazılım güncellendi şimdi bir problem yok

Radyosuz kullandığım sürece gösterge panelindeki birçok uyarı ışığı yanmıyor ve yol bilgisayarı çalışmıyordu

Radyo değiştirmek isteyen arkadaşlar buna dikkat edin
    6.5 var hocam. Yanılmıyorsam Egea'dakilere Fiorino'dakilere falan birşeyler yapılıyordu sanki ama bunlara da oluyor mu net bilmiyorum.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    6.5 olan Dinamik Guvenlik Paketiyle mi geliyor acaba?

Cunku standart donanimda 5" diyor.

Yanılmıyorsam bende sadece Dinamik Güvenlik Paketi yok. Şu kör nokta uyarısı, otomatik frenleme vs. değil mi?

Deri, 6.5 ekran, beats audio, sunroof vs. var, bi o yok, full+full değil maalesef
    Ekran hangisiyle gelmiş bilemedim
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    2015 yili 4x4ün opsiyon paketlerini anlamak gercekten zor.

Arabada serit takip, elektronik park freni, anahtarsiz giris/calistirma, cift bolgeli klima standart ama far sensöru opsiyon

O da bi paketlerle bişeylerle geliyor kesin, böyle şeyler yapmaya bayılıyorlar
    Far sensörü benimkinde var bu arada, şanslıyım galiba :P

Premium Paket'miş :
    Far sensörü (PP)
    Yağmur sensörü (PP)
    Otomatik kararan iç dikiz aynası (PP)
    Elektrikli katlanabilir yan aynalar (PP)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ormanci -- 19 Mart 2018; 11:18:1 >
  • Merhaba Arkadaşlar
    2017 model dizel otomatik cross paket 500x sahibiyim. Sıfır km aldığım araç şuan 8500 km de. Aldığımdan beri yakıt tüketiminde hiç değişiklik olmadı. Ortalama 7.1 litre yakıyor. Sizce de bu oran yüksek değil mi? Trafikte de fazla kalmıyorum.
  • coskunz kullanıcısına yanıt
    giderken ve dönerken ortalama kaç km hızla gidildi?
    giderken takıldığınız trafiğin ortalamayı o kadar yükselteceğini sanmıyorum,muhtemelen oğlunuz biraz seri kullanmış olabilir mi?
    şu sebepten ötürü sordum.otomatik i20 aracımı izmirden aldım ve 4 kişi ile birlikte istanbula kadar 6.1 ortalama ile geldim.
    hem arabanın acemisi olduğum için hemde yakıt testi yapmak için izmirden istanbula kadar hep 90 a sabitledim geldim
    sollamalar haricinde hiç 100 km hızı geçmedim.bazı ilçe merkezlerinde ışıklara takıldım hepsi o.çok sakin kullanmama rağmen 4 kişi ile birlikte 6.1 e kadar düşürebildim.tek olsaydım 5 e belki düşerdi.
    siz dönüste 3 kişi ve yarım bagaj ile 4.2 ye çok iyi düşürmüşsünüz hemde arazi modunda.tek olsaydınız 3.5 çok rahat düşerdi belki.

• kraal1905 K kullanıcısına yanıt
    Bence makul. Mümkün mertebe sabit hızda gitmeye çalışın. Gaz pedalını yumuşak kullanın. Bir de denemek için trafiksiz bir saatte 50-60 km kadar hız sabitleyici ile 90'la gidin bakalım, anlık ve ortalama kaç gösterecek.

• Arkadaşlar merhaba,

1.6lt benzinli motora sahip araç uzun yolda ort. yakıt tüketimi nedir? fabrika verisinden ziyade gerçek kullanım hesaplamak istiyorum. hafta sonu kiralamak istiyorum da :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cesur006

Bu mesaj silindi.
    Benim aracım 1,6 multijet 40 binde

İstanbul şehir içinde 6,5 lt yi hiç geçmedim istanbul trafiğinin en yoğun zamanı
    Bakırköy Beylikdüzü arası kullanıyorum

bu ay iki defa Ankara ya gidip geldim giderken oğlum kullandı ortalama 6,2 lt gösteriyordu
    Dönerken ben kullandım İstanbul a geldiğimizde ortalama 5,6 lt gösteriyordu

bu hafta Ankara ya gidiş gelişte kendim kullandım gidiş ortalamam 4,9 lt gösteriyordu
    İstanbul döndüğümde yakıt ortalamam 4,8 gösteriyordu
    İstanbul dan hareket ederken ve Ankara dan hareket ederken yakıtı hep fulledim
    aldığım yakıtla gösterge değerleri hemen hemen aynı idi bir lt oynuyordu
  • Arkadaşlar yukarıda yakıt değerlerimi paylaştım

bu arada ilk yolculuğumda aracımda 215/55/17 michelin crossclimate dört mevsim lastikler vardı

ikinci gidişimde continental eco contact 5 seal lastikler vardı

bu arada iki lastiğide test etmiş oldum michelin crossclimate nin yakıtı fazla ama viraj yol tutuşu harikaydı cok güven veriyordu

continental eco contact 5 seal lastiklerinin yakıtı daha az ama yol tutuşu hiç iyi değil virajlarda hiç güven vermedi beni korkuttu
    ilk fırsatta tekrar michelin crossclimate leri taktırıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coskunz -- 9 Nisan 2018; 13:8:19 >
  • coskunz kullanıcısına yanıt
    Sizin aracınız kaç model, otomatik vites mi? Ben hafta içi neredeyse hiç trafik görmüyorum ama aldığımdan beri 7,1 ile 7,3 arasında tüketimi var. Bunda bir anormallik var gibi. fabrika değerlerine ulaşmak gibi bir amacım yok ama fabrika değerleri 4,3 olan bir aracında 7,3 yakması anormal geliyor bana.
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    İlk fırsatta sizin dediğinizi denicem. Bakalım değişiklik olacak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kraal1905

Sizin aracınız kaç model, otomatik vites mi? Ben hafta içi neredeyse hiç trafik görmüyorum ama aldığımdan beri 7,1 ile 7,3 arasında tüketimi var. Bunda bir anormallik var gibi. fabrika değerlerine ulaşmak gibi bir amacım yok ama fabrika değerleri 4,3 olan bir aracında 7,3 yakması anormal geliyor bana.
    Aracım 2015 model 1,6 multijet popstar manuel vites
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.