Bildirim
FIAT albea için ne kullanmalıyım
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sıralı her sistem uyar. Atiker'de uyar. OMVL'de uyar Voltran'da uyar Tartarini'de uyar -
Artık şunu kabul etmek lazım ki lpg sistemlerinin araçlarda sorunsuuz çalışması markaya pek de bağlı bir durum değil. Siz markadan önce mutlaka işinin ehli bir usta bulun bence. arkadaşın dediği gibi bütün sıralı sistemler aracınıza uyumlu çalışır, iş teknisyende ve uygulayanlarda bitiyor... -
düzgün bir ustabulun tanıdık tavsiyesi alın brc fast veya landi tavsiye edrim -
1 ay once palıo 1.2 16v takrıdım BRC seg 24 cok menunum ankaradaysan yardımcı olabılırım -
yetkili servisinde taktır. hangisi olursa. -
Merhabalar yaklaşık 3 ay önce bende 2002 Albea 1.2 8v arabama Atiker sıralı sistem taktırdım. Oldukca hoş oldu hiç bir şekilde benzinden farkı yok estetikte taktılar anlamak mümkün olmuyor. şuanda şehirler arası 100 km de 8Lt yakıt yakıyor şehir içi ise 9 lt.yakın çıkıyor. gazı 1.67 den alıyorum buna göre şehirler arası km de 0,135 ytl ye geliyor oldukça iyi. ama aracı hiç benzinde kullanmka nasip olmadı benzinde ne yakıyor hiç bilmiyorum. bu arada tankı SİMİT almanda çok fayda var ben birtek onu yanlış yaptım. kolay gelsin -
Fikir veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Yaptığım araştırmalar sonucunda, dün BRC Seq24 My 07 taktırdım. Depo simit 40 Lt.
Ankara'da Ankara LPG'ye taktırdım. Arkadaşlar tavsiye etmişlerdi. İşçilik fena değil gibi geldi bana, gerçi LPG montajında uzman değilim. Tabi işçilik ve ayarlar konusunda fikir beyan etmek için daha erken, çünkü yakıt sarfiyatı vs. diğer bilgileri ortaya çıkarmam için bir süre kullanmam gerekecek.
Şu ana kadar bir sıkıntı olmadı. Montajdan sonra marşa bastım ve eve döndüm. rölantide bir sorun, stop etme , silkeleme filan şimdilik görmedim. İnşallah ileride de olmaz.
Bir de şu dikkatimi çekti, LPG takıldıktan sonra eve dönerken (gazda) sanki benzinliyken olduğundan daha iyi performansı vardı arabanın. Acaba gaz ayarı mı yüksek? Benzinden fala gaza para vermeyelim. Tabi ölçüm yapınca bu konu da netleşir sanırım.
Herkese saygılar, teşekkürler,
fikirlerini ve düşüncelerini bizlerle paylaşacak değerli arkadaşları her zaman bekleriz......
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X