Şimdi Ara

fiat albea sole neden bu kadar ucuz (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
0
Favori
29.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Logan'da böyle. Hidrolik direksiyon yok. Camlar el ile açılıyor. ABS yok. Süper araba gerçekten de.

En dolu donanımı 23.000'se eğer alınır. Albea iyi araçtır.

Albea'nın jant kapaklı modellerine daha doğrusu tüm arabaların jant kapaklı modellerine gıcık oluyorum. Şekilli adam akıllı jant standart olması lazım tıpkı klimanın artık standart olduğu gibi.
  • Albea parasının ederi bir araçtır.Size ekonomi sunar.Parçası ucuzdur,alırken satarken çok zorlanmazsınız çok fazla zarar da etmezsiniz.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

En ucuz olan model en boş model.
    Logan'da böyle. Hidrolik direksiyon yok. Camlar el ile açılıyor. ABS yok. Süper araba gerçekten de.

En dolu donanımı 23.000'se eğer alınır. Albea iyi araçtır.

Albea'nın jant kapaklı modellerine daha doğrusu tüm arabaların jant kapaklı modellerine gıcık oluyorum. Şekilli adam akıllı jant standart olması lazım tıpkı klimanın artık standart olduğu gibi.

Ben Albea'yı 23.000'e aldığımda en dolu donanımıydı. (Paketler hariç) Ben aldıktan biraz sonra Dynamic'e sis farı vs. getirdiler ben ortada kaldım. Ama Allah'tan Active almamışım 2.000 TL fark vardı ama şimdi Active olsaydı arabadan soğurdum diye düşünüyorum. Dış tarafları siyah olunca gözüme batıyor.

He ama şuanki aklım olsa dediğin gibi Çelik Jant opsiyonu kesinlikle koydururdum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Balgat ta 100 bine de ev var ama hiç olmazsa lüks Albea ya nasıl para verirler anlamam tamam bende Fiat kullanıcısıyım Bravam var ama binilmez Albeaya aga ne estetik ne ergonomik Doğan ın devamı gibi.Ancak ticari taksi olur ondan başka da bir yol olmaz.

Ne ilgisi var şimdi? Biz istesek Bravo alamazmıydık? Herkesin arabadan beklentisi farklıdır. Bravo, Albea'dan güzel arabadır. Ama bu işlerin sonu yok gelir Honda Civic kullananda senin arabana kalas der. Kimsenin araba almak içinde senin fikrine ihtiyacı yok "ancak taksi olur" dediğin için ben arabamdanmı soğuyacağım? Sen kimsin ki insanın şu bayram günü ağzını bozduracaksın. Senin kadar bi tarafı kalkık insanıda görmedim afedersinde Mercedes kullanan adam bile gelip Albea'ya bunu demez. Görende altındaki Lamborghini falan sanar.

Ekleme: Araba herşey değildir bende istesem çok çok rahat Bravo alırdım ama paramın bankada durması benim için daha iyi. Albea benim hertürlü işimi fazlasıyla görüyor bana lazım değil çok daha lüksü he o parayı verecek olsamda Bravo almazdım zaten. Honda Civic alırdım. Yani herkesin beklentisi farklıdır ben derim "arabam yeni olsun masraf çıkarmasın tüm paramıda ona vermeyeyim", bir başkasıda der "araba herşeydir prestijdir kredi çeker zora girer yine alırım" senin kimsenin fikrini eleştirmeye hakkın yok. İstesem biraz krediyle Bravo değil Passat alırdım ama sonrası için ne yapayım? Yedek parçası olduğunda kasacam, içeceği benzinin altından zor kalkacam vs. bu işler böyle. Arabayı almak sorun değil sonrası sorun. Albea'yı peşin aldım 23.750 TL Bravo ne kadar? 35 desen onuda peşin alabilirdim. 60'a kadar peşin verip gerisi krediyle Passat'a da binerim. Ama yineliyorum, "araba benim için herşey değildir". Ve ben Broadway kullanan birine veya Doğan kullanan birinede, "kalasa biniyorsun" demem. Çünkü o adamında beklentisi çok farklıdır.

Arkadaş sadece fikirlerini sölemiş araç hakkında sana bir hakaret etmemiş veya arac'a fakat sen direk ruhumun kullanıcısına hakeret etmissin. eğer herkez fikirlerini sölemekde özgürse ve sende bunun cevabını arıyorsan gelen eleştiri ve yorumlarada hazırlıklı olmalısın.bu kadar seni gocundurcak bir şey de yazmamış.

"Kalas gibi arabaya o kadar para çok bile al bir Brava otomobil keyfinin tadını çıkar. Bravam var ama binilmez Albeaya aga ne estetik ne ergonomik Doğan ın devamı gibi.Ancak ticari taksi olur ondan başka da bir yol olmaz."

Bunlar sence normal mesajlarmı? Eleştiri var milletin malına çamur atmak var. Yavaş gidiyor dersin eleştirirsin, yol tutuşu kötü dersin eleştirirsin, atıyorum altı çok alçak yere vuruyor dersin eleştirirsin, iç hacmi çok küçük sığmıyorum dersin eleştirirsin. Ama kimsenin, kimsenin malına "kalas, dandik" vs. demeye hakkı yoktur bende hakaret olarak hiçbirşey demedim.

"Ben senin Bravo'na yumurta gibi araba vursam yamulur o paraya başka arabamı yok gitmiş 2001 model arabaya biniyorsun milattan önceden kalma" vs. vs. türü şeyler yazsaydım emin ol seninde sinirlerin kıpırtısız kalmazdı. Hangi hakla benim arabama kalas diyor? Albea kalassa Bravo çokmu bi halt. Görende sanki Mercedes c180k ile Albea kıyaslıyoruz sanacak. Neticede hertürlü eleştiri yapılır Fiat babamın malı değil ama kimse benim arabama kalas, binilmeyecek araba diyemez. Siz kimsiniz ki benim düşünceme karışacaksınız? Ben para verip almışsam gerisi kimseyi ilgilendirmez. Hepinizede iyi bayramlar.

Ekleme: Ben Bravo sanmıştım Brava imiş. Sizinle tartışmaya bile girmeyeceğim. Bravo, Albea'dan kat kat üstün bir araba ama Brava kullanan birisi Albea'ya çamur atamaz bence. Hele kaldı ki Brava'nın tipi bence Albea'dan daha berbat. Siz kendinizi avutun.

dostum sen de biliyorsun bende albea nın neden tutulduğunu bilmiyorsunuz sanki albea kullananların %70'i ya taksi ya rent a car yada şirket aracı ;) doğruya doğru tartışmaya gerek yok biri 2001 model diğeri 2010 model ama konfor varmı albea'da yok
    Bir arkadaşda albenın en fulu 23 milyar demiş mera ise 17 milyar ee bir düşün bakalım merea neden hala oo fiyatta tasarım olarak araçları tartışabilirsiniz ama konfor bir çok yönden albea'yı brava veya merea ile asla kıyaslamayın

• ohoo arkadaşlar konu nerelere gelmiş :)
    peki albea'ya fiyat biçilen 23 bin liraya başka hangi otomobiller alınır .
    hadi bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5pinn

ohoo arkadaşlar konu nerelere gelmiş :)
    peki albea'ya fiyat biçilen 23 bin liraya başka hangi otomobiller alınır .
    hadi bakalım :)

Accent Era,
    Dacia Logan,
    Hyundai Getz,
    Chevrolet Aveo,
    Reno Symbol,
  • quote:

Sen Fiat alarak koç grubunu zengin etmedinmi? Ayrıca Marea kaç milyardı Albea kaç milyar. Marea çokmu başarı elde etti D segmentinde bi Laguna, bi Passat olabildimi? Ama Albea "C" resmi olarak ama "B" olarak ele alırsak mükemmel bir başarı elde etti. Sokağa çıktığında kaçtane Marea görüyorsun, Kaçtane Albea görüyorsun? Marea'nın grafiği ortada Albea'nın grafiği ortada. Marea güzel araçtır ama Brava bence berbat ötesi bir araba. Ama Marea'nında fiyat koşullarını ele alırsak D segmentinde hiçbirşey yapamadı. Zaten başarılı olamadığı için satışı durduruldu ama Albea hâlâ satıyor. Sorarım size D segmentindeki Marea, C segmentinde ki Megane'a rakip olabilecek bir araba mı?

Ben Albea alırken, 2. El Marea 17.000 TL idi. Albea'nın sıfırı 23.000 TL (Dynamic) idi. Hangimiz Koç'u daha fazla zengin etmişiz? Ve siz bu fiyatlardaki arabayı Albea ile kıyaslıyorsunuz. Marea hadi neyse yine ama Brava nedir ya yumurta gibi arabayı Albea'ya rakip bellediniz.

Albea C, Marea ne zaman D segmenti oldu yahu

• quote:

quote:

Balgat ta 100 bine de ev var ama hiç olmazsa lüks Albea ya nasıl para verirler anlamam tamam bende Fiat kullanıcısıyım Bravam var ama binilmez Albeaya aga ne estetik ne ergonomik Doğan ın devamı gibi.Ancak ticari taksi olur ondan başka da bir yol olmaz.

Ne ilgisi var şimdi? Biz istesek Bravo alamazmıydık? Herkesin arabadan beklentisi farklıdır. Bravo, Albea'dan güzel arabadır. Ama bu işlerin sonu yok gelir Honda Civic kullananda senin arabana kalas der. Kimsenin araba almak içinde senin fikrine ihtiyacı yok "ancak taksi olur" dediğin için ben arabamdanmı soğuyacağım? Sen kimsin ki insanın şu bayram günü ağzını bozduracaksın. Senin kadar malını yücelten adamıda görmedim afedersinde Mercedes kullanan adam bile gelip Albea'ya bunu demez. Görende altındaki Lamborghini falan sanar.

Ekleme: Araba herşey değildir bende istesem çok çok rahat Bravo alırdım ama paramın bankada durması benim için daha iyi. Albea benim hertürlü işimi fazlasıyla görüyor bana lazım değil çok daha lüksü he o parayı verecek olsamda Bravo almazdım zaten. Honda Civic alırdım. Yani herkesin beklentisi farklıdır ben derim "arabam yeni olsun masraf çıkarmasın tüm paramıda ona vermeyeyim", bir başkasıda der "araba herşeydir prestijdir kredi çeker zora girer yine alırım" senin kimsenin fikrini eleştirmeye hakkın yok. İstesem biraz krediyle Bravo değil Passat alırdım ama sonrası için ne yapayım? Yedek parçası olduğunda kasacam, içeceği benzinin altından zor kalkacam vs. bu işler böyle. Arabayı almak sorun değil sonrası sorun. Albea'yı peşin aldım 23.750 TL Bravo ne kadar? 35 desen onuda peşin alabilirdim. 60'a kadar peşin verip gerisi krediyle Passat'a da binerim. Ama yineliyorum, "araba benim için herşey değildir". Ve ben Broadway kullanan birine veya Doğan kullanan birinede, "kalasa biniyorsun" demem. Çünkü o adamında beklentisi çok farklıdır.

Sen istesende bravo brava veya marea alamazsın çünkü sen arabadan anlamıyorsun.Sana beyaz koltuklar şirin bir vites topuzu cazip geliyor.Senin arabandan soğumana gerek yok zaten albea ya verdiğin para ile soğuk duş etkisinde kalmışsın ama teşekkürler Fiat sizlerin sayesinde ayakta.Kimsenin otomobil alması içinde senin albea kullanmana gerek yok herkes ne yapacağını çok iyi biliyor.Arabadan anlayan zaten albea ya binmeyeceği gibi Bravacılar da asla polemiğe girmeyecektir senin gibilerle.Lakin ben ağzımı bozarsam sana günlerimi ayırır sayfalar dolusu küfür yazarım ama sanal alemde tartışmak delikanlıyı bozar.Almışsın bir kalas tadını çıkar baktın olmadı yakar ısınırsın.Yapacağın en iyi iş saygılı olmak SAYGILI OL!

• quote:

quote:

Ne ilgisi var şimdi? Biz istesek Bravo alamazmıydık? Herkesin arabadan beklentisi farklıdır. Bravo, Albea'dan güzel arabadır. Ama bu işlerin sonu yok gelir Honda Civic kullananda senin arabana kalas der. Kimsenin araba almak içinde senin fikrine ihtiyacı yok "ancak taksi olur" dediğin için ben arabamdanmı soğuyacağım? Sen kimsin ki insanın şu bayram günü ağzını bozduracaksın. Senin kadar malını yücelten adamıda görmedim afedersinde Mercedes kullanan adam bile gelip Albea'ya bunu demez. Görende altındaki Lamborghini falan sanar.

Sen git bankadaki parana verecekleri faizin hesaplarını yap foruma yazma yetişkinliğine ne yazık ki ulaşamamışsın.Broadway doğan şahin vs alt tabaka araç sahiplerine de kurban ol.Tekrar ediyorum beni dinden imandan çıkarma SAYGILI OL

• quote:

Orijinalden alıntı: flyingraper

Albea parasının ederi bir araçtır.Size ekonomi sunar.Parçası ucuzdur,alırken satarken çok zorlanmazsınız çok fazla zarar da etmezsiniz.
    Saygılar.

Araba ile ticaret devri bitti artık yok öyle satarken kar etmek alırken ucuza düşürmek geçti o günler.Şimdi varsa yoksa ergonomizm ve ucuz yakıt onunda kolayı var dostum lpg.
  • Albea ya yapılan eleştirilere tahammül edemiyorsan ya foruma girmezsin ya da gider varsa yaralarını sararsın.Burda kimse senin aile bireylerinden biri değil pof poflasın seni.Ah ne iyi yapmışsın albea almakla diyecek değil kimse.Görünen köy klavuz istemez.Her göz de senin gibi görmez o bana göre tekrar ediyorum bir kalastır ve bu sayfada polemiğe açık bir sayfadır.Sen Brava ya herhangi bir eleştiri yapacak olsan sana bütün Brava kullanıcılarını vereceği bir cevap vardır çünkü o neredeyse kusursuzdur.Eğer eksi bir tarafı olduğunu var sayarsak burada düelloya hazırız.n1say yani Yasin kardeşim de Bravalı o da ii bilir.Açıkçası Oğuzhan Aşar Arılar Balmumu Satılan Yerleri Çok iyi biliyorlar.Akıllı ol hakaret edecek kapasiteye sahipsin biliyorum ama Mütevazi olmaya çalış hayatta yaptığın ii bir iş olsun.

• quote:

quote:

quote:

Sen git bankadaki parana verecekleri faizin hesaplarını yap foruma yazma yetişkinliğine ne yazık ki ulaşamamışsın.Broadway doğan şahin vs alt tabaka araç sahiplerine de kurban ol.Tekrar ediyorum beni dinden imandan çıkarma SAYGILI OL

Senin beyninde bir problemmi var? Broadway, şahin, doğan kullanana ne demişim bir söylermisin? NE YAPACAĞIMIDA SENDEN ÖĞRENMEYECEĞİM. Boşuna konuşup/tartışmayın kimin kalasa bindiği gayet net. Çek yeni kasa albea, birde yanına senin bravadan yoldan geçen 50 adam çevir hangisinin tipine kalas diyecek. O zaman onlarada bir kulp bulursun sen edepsizliği/saygısızlığı kendine uslub bellemişsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ankay2

quote:

Sen Fiat alarak koç grubunu zengin etmedinmi? Ayrıca Marea kaç milyardı Albea kaç milyar. Marea çokmu başarı elde etti D segmentinde bi Laguna, bi Passat olabildimi? Ama Albea "C" resmi olarak ama "B" olarak ele alırsak mükemmel bir başarı elde etti. Sokağa çıktığında kaçtane Marea görüyorsun, Kaçtane Albea görüyorsun? Marea'nın grafiği ortada Albea'nın grafiği ortada. Marea güzel araçtır ama Brava bence berbat ötesi bir araba. Ama Marea'nında fiyat koşullarını ele alırsak D segmentinde hiçbirşey yapamadı. Zaten başarılı olamadığı için satışı durduruldu ama Albea hâlâ satıyor. Sorarım size D segmentindeki Marea, C segmentinde ki Megane'a rakip olabilecek bir araba mı?

Ben Albea alırken, 2. El Marea 17.000 TL idi. Albea'nın sıfırı 23.000 TL (Dynamic) idi. Hangimiz Koç'u daha fazla zengin etmişiz? Ve siz bu fiyatlardaki arabayı Albea ile kıyaslıyorsunuz. Marea hadi neyse yine ama Brava nedir ya yumurta gibi arabayı Albea'ya rakip bellediniz.

Albea C, Marea ne zaman D segmenti oldu yahu

Araştır, Havnitekin hocanın foruma koyduğu segment listesine ulaş. Albea "C" sınıfıyla zaten rekabet edemez bende yukarda demiştim zaten "B" olarak ele alırsak diye. Ama Resmi olarak "C" sınıfıdır.

• quote:

Albea ya yapılan eleştirilere tahammül edemiyorsan ya foruma girmezsin ya da gider varsa yaralarını sararsın.Burda kimse senin aile bireylerinden biri değil pof poflasın seni.Ah ne iyi yapmışsın albea almakla diyecek değil kimse.Görünen köy klavuz istemez.Her göz de senin gibi görmez o bana göre tekrar ediyorum bir kalastır ve bu sayfada polemiğe açık bir sayfadır.Sen Brava ya herhangi bir eleştiri yapacak olsan sana bütün Brava kullanıcılarını vereceği bir cevap vardır çünkü o neredeyse kusursuzdur.Eğer eksi bir tarafı olduğunu var sayarsak burada düelloya hazırız.n1say yani Yasin kardeşim de Bravalı o da ii bilir.Açıkçası Oğuzhan Aşar Arılar Balmumu Satılan Yerleri Çok iyi biliyorlar.Akıllı ol hakaret edecek kapasiteye sahipsin biliyorum ama Mütevazi olmaya çalış hayatta yaptığın ii bir iş olsun.

"Bir söz vardır el tokadı yemeyen kendi yumruğunu balyoz sanarmış." Brava'ya kusursuz dediğin zihniyetde bu söze örtüşen bir zihniyettir. Senin Albea'ya sataşmanın altında başka sebeplerin olduğunuda çok iyi biliyorum. Senin gözün "kalas" olarak görsede kabullen toplumun büyük bir kısmı istediğin araba pazarına git sor, "ALBEA'YI BRAVA'YA TERCİH EDER" Boşuna kendi yaranı deşip zırt pırt Albea'nın tipine laf atma. Brava çok mu güzel tasarıma sahip Allah aşkına? Bana diyebilirmisin, "Brava, Marea bir Megane II eder" diye. Ama Albea çok çok rahat sınıfındaki araçlarla kıyas edebilir. Her ne kadar izahında sorun olsada örneğimi tekrar veriyorum, Broadway kullanan birine kalasa biniyorsun demem, diyemem. Çünkü her insanın araçtan beklentisi farklıdır "Araba ayağımı yerden kessin, onun yerine yazlık alırım" der Bu örnekler çoğalır kimse full parasını arabaya yatırmaz. Ama sende artık nasıl bir acı varsa bir anda parlamışsın, ağzından öfke dökülüyor. Diğer Brava kullananlarıda tartışmaya katmaya çalışıyorsun ama ben hiçbir Albea kullanıcısına bu konuyu nakletmedim, nakletsemde gelip burada senle tartışmazlar. Çünkü seviye farkı var. Marea güzel araçtır dediğim gibi hatta bir ara almayı bile düşündüm, sonra sıfır araç almak daha mantıklı geldi. Ama BRAVA, BİR MÜŞTERİ OLARAK aklımın ucundan bile geçmezdi. Brava'sı olan tanıdığımda var bindimde, sürdümde sen Albea kullanmamış olacaksın ki "kendi yumruğunu balyoz zannediyorsun". Git bir Fiat bayisine full dolu Albea test sürüşüne çık eminim bu dediklerin değişecek. Burada ki tartışma bile mantıksız "benim babam seninkini döver" mantığı. Ben arabamı almışım, sen arabanı almışsın daha nedir bu tartışma? Ne kadar çabalasan Brava'nın, Albea'dan iyi bir tasarıma sahip olduğunu ne bana nede Brava kullanmayanlara kanıtlarsın. Kendi yorumlarınla bir yere varamayınca kendine ortak arama, eminim diğer kullanıcılar senin gibi sabit fikirli değildir. Broadway'a sataşmışım gibi göstermek, Brava kullanıcılarını işe katmaya çalışmak ancak düşmüş bir insanın ortak aramasıdır. Tartışacaksak seninle sabaha kadar tartışırım edebini bozma, konuyu çarpıtma yeter. Sen Albea'ya kalas, tipsiz dedin bende sana diyorum ki git bi araba pazarına milletin görüşünü al. VE objektif bir gözle Brava'na bak. Ben Albea'ya BMW tasarımlı, Mercedes tasarımlı, Honda, Cruze tasarımlı demem yeri gelince susmasını, haddimi bilirim. Ama senin Brava'nın tipini çok üstün görmen, "kargaya yavrusu şahan gelirmiş." sözünü doğrular nitelikte. Dediğim gibi sabit fikirli olma, hakarete meğil verme. Bu forumda senin yüzünü göreceğim yok, seninde benim yüzümü göreceğin yok. Ancak gerçek hayatında bu düşünceler arasından sıyrılmanı öneriyorum. Yoksa daha çok tartışmaya girersin, daha çok huzurun kaçar. Tartışma merak/meğilinide çözemedim açıkcası. "Sayfa dolusu küfür ederim" vb. sözler ne demektir? Hiç yakıştıramadım açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 1 Aralık 2009; 18:51:36 >

• Kısa kes Aydın havası olsun saygısız
  • quote:

Kısa kes Aydın havası olsun saygısız

Bravo sana yakışan cevap.
  • Gerçek hayatta karşıma çıksan senin etini yerim.Bir lafımla otomobil kariyerini bitiririm adın tadıma karışamaz.Egoist arzularının ışığında yaşamak için seçtiğin yer yanlış yer,git egolarını tatmin edeceğin üç beş zibidi bul onlara konser ver.Lafazan karakter almış klavyeyi eline ne yazdığından habersiz döktürdüğün nameleri şöyle bir silkelede haddini ne kadar aştığını gör.Hadsiz.Bamna laf yetişdireceğine gocunduğun yarandan kurtul garibe.
  • Bir konu açılmış insanlar bildiği kadar aydınlatıyor sen kalkmış bana hurdaya çıkana kadar rent a car ya da ticari amaçlı kullanılacak bir arabayı övüp duruyorsun ve üstelik bir metal parçası için hakaret ediyorsun ETME.Senin araban budur ayağını yerden keser rahat ettirmez bir de ben ve benim gibi düşünenlerin gözünde beş para etmez benim görüşüme saygı duyacaksın ya da mesjları bloklayıp okumayacaksın.
  • Yaptığın yorumlardan sonra başıma edep bekçisi kesilme hakaret et, saygısızlık et, saldır ondan sonra hoşgörü bekle. Aydınlatma dediğin saldırmakmı? Eleştirmek ayrı körü körüne savunmak ayrı eleştiri yapıyorsan eleştiri yemeyide bileceksin. Sen hiç el tokadı yememişsin belli hem peynir dursun hem karnım doysun başka derdin varmı? kapat konuyuda hakaretten başka bi halt bildiğin yok zaten anladığın dildende konuşuruz. Gerçekte görsen ne değişcek benim yaptığım antrenmanın 10 dakikasına girsen helak olursun. Benim gibi sabırlı insanı araba konusunda tahrik etmeyi başardınya helal sana. Bu mevzuyuda artık hortlatma benim gözümde brava beş kuruş etmez senin gözünde albea etmez. Yazdıklarını oku bi kendin tasvip edeceksen deki eyvallah etmeyeceksen uzatma artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 1 Aralık 2009; 23:57:31 >
  • Atasözlerinden kompozisyon ilköğretim sıralarında kaldı.Kelime koleksiyonculuğunu bırak işine bak.Mütevazilik senin için Nirvanaya ulaşmak kadar yüksek ve senin de ona ulaşacak kadar uzun boyun olmadığı için seni karşıma alıp konuşmayada değmez.Tartışacak kapasiteye sahip değilsin taşıyamayacağın kadar doldurmuşlar seni istiap haddini aşmışsın.Saygılı olmak zorundasın ya da terbiyeci bulacaksın.Eyvallah.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.