Şimdi Ara

fiat albea sole neden bu kadar ucuz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
29.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar fiat albea 2. el düşünüyordum ama
    fiat resmi sitesine baktığımda fiat albea sole anahtar teslim 20 bin türk lirası
    sudan ucuz değilmi böyle bir araç için siz ne düşünüyorsunuz .

• "500 bine ev mi var?"
  • quote:

Orijinalden alıntı: seksanddirt

"500 bine ev mi var?"

anlamadım
  • 500 bine ev mi var? Yani 40 bine albeamı var.ederi o kadar ;)
  • ' anlamadım' yorumunu yazdıktan sonra çözdüm olayı ki
    bu otomobil hakkında bilgin varmı acaba .
  • abs yok, airbag yok.belki de klima da yok.normal fiyat hatta pahalı.
  • albea ya 20000 tl ucuz diyorsun arkasdaşım,dacia logana bak,başlangıç fiyatı 17,100 tl.ama o da pahalı
  • albea sole premio1.4 benzinli(en donanımlı model): şu anda anahtar teslim 23.000 tl.dir.

ALBEA PREMIO STANDART DONANIM LİSTESİ
    STIL
    Gövde rengi tamponlar S
    Gövde rengi etek çıtası S
    Gövde rengi dış kapı kolları S
    Gövde rengi dış dikiz aynaları S
    Hafif alaşımlı jantlar TP
    KONFOR VE FONKSİYONELLİK
    Yükseklik ayarlı sürücü koltuğu ve kol dayanağı S
    Arka koltuk tek parça yatma fonksiyonu S
    İki renkli ön konsol S
    Albea logolu paspas S
    Yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon simidi S
    Ön far yükseklik ayarı S
    Elektrikli ön camlar S
    Çift açılı dış dikiz aynaları S
    Ön sis farları S
    Renkli camlar S
    Arka cam rezistansı S
    2. nesil Fiat CODE S
    Follow me home farlar S
    Uzaktan kumandalı merkezi kilit S
    İçeriden bagaj kapağı açma fonksiyonu S
    Arka tavan lambası S
    Radyo-CD-MP3 çalar, 6 hoparlör - S
    20 km hızdan sonra kapıların otomatik kilitlenmesi S
    Kapıların otomatik kilitlenme özelliğinin açılıp kapatılabilmesi S
    Yol bilgisayarı S
    Yol bilgisayarında Türkçe dahil 7 lisan seçeneği S
    Hız limiti sesli ve ışıklı uyarı S
    Klima S
    EMNİYET
    Deforme olabilen tamponlar ve absorbe etme yeteneğine sahip polipropilen parçalar S
    Önde kontrollü katlanma bölgeleri S
    Çarpmalarda kaputun içeri girmesini engelleyen kancalar S
    Katlanabilir direksiyon mili S
    EAS (Enerji emici) direksiyon simidi S
    Yükseklik ayarlı ön koltuk kafalıkları S
    Yükseklik ayarlı arka koltuk kafalıkları S
    Anti-submarine koltuklar S
    Bagajdaki eşyaların çarpmasına karşı kuvvetlendirilmiş arka koltuk sacı S
    FPS (yangın önleme sistemi) + yakıt pompası üzerinde atalet sensörü + çift yönde akışı kesen selenoid valf S
    Yangın koruma bölgelerinde çelik yakıt boruları S
    42 litre sürücü tarafı havayastığı ve mekanik aktif gergili ön emniyet kemerleri S
    95 litre yolcu tarafı hava yastığı TP
    ABS+EBD S

TAMAMLAYICI PAKET (YOLCU HAVA YASTIĞI ve 14" ALAŞIMLI JANTLAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 23 Kasım 2009; 23:58:58 >

• Kalas gibi arabaya o kadar para çok bile al bir Brava otomobil keyfinin tadını çıkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TanerEfendi

500 bine ev mi var? Yani 40 bine albeamı var.ederi o kadar ;)

Ankara/Balgat ta oturuyorum ve oturduğum semtte evler 500 bin 1 milyon arasında değişiyor.Değer veya değmez o kadar para.Netice olarak var dostum.
  • Balgat ta 100 bine de ev var ama hiç olmazsa lüks Albea ya nasıl para verirler anlamam tamam bende Fiat kullanıcısıyım Bravam var ama binilmez Albeaya aga ne estetik ne ergonomik Doğan ın devamı gibi.Ancak ticari taksi olur ondan başka da bir yol olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ruhumun

Balgat ta 100 bine de ev var ama hiç olmazsa lüks Albea ya nasıl para verirler anlamam tamam bende Fiat kullanıcısıyım Bravam var ama binilmez Albeaya aga ne estetik ne ergonomik Doğan ın devamı gibi.Ancak ticari taksi olur ondan başka da bir yol olmaz.

Ne ilgisi var şimdi? Biz istesek Bravo alamazmıydık? Herkesin arabadan beklentisi farklıdır. Bravo, Albea'dan güzel arabadır. Ama bu işlerin sonu yok gelir Honda Civic kullananda senin arabana kalas der. Kimsenin araba almak içinde senin fikrine ihtiyacı yok "ancak taksi olur" dediğin için ben arabamdanmı soğuyacağım? Sen kimsin ki insanın şu bayram günü ağzını bozduracaksın. Senin kadar malını yücelten adamıda görmedim afedersinde Mercedes kullanan adam bile gelip Albea'ya bunu demez. Görende altındaki Lamborghini falan sanar.

Ekleme: Araba herşey değildir bende istesem çok çok rahat Bravo alırdım ama paramın bankada durması benim için daha iyi. Albea benim hertürlü işimi fazlasıyla görüyor bana lazım değil çok daha lüksü he o parayı verecek olsamda Bravo almazdım zaten. Honda Civic alırdım. Yani herkesin beklentisi farklıdır ben derim "arabam yeni olsun masraf çıkarmasın tüm paramıda ona vermeyeyim", bir başkasıda der "araba herşeydir prestijdir kredi çeker zora girer yine alırım" senin kimsenin fikrini eleştirmeye hakkın yok. İstesem biraz krediyle Bravo değil Passat alırdım ama sonrası için ne yapayım? Yedek parçası olduğunda kasacam, içeceği benzinin altından zor kalkacam vs. bu işler böyle. Arabayı almak sorun değil sonrası sorun. Albea'yı peşin aldım 23.750 TL Bravo ne kadar? 35 desen onuda peşin alabilirdim. 60'a kadar peşin verip gerisi krediyle Passat'a da binerim. Ama yineliyorum, "araba benim için herşey değildir". Ve ben Broadway kullanan birine veya Doğan kullanan birinede, "kalasa biniyorsun" demem. Çünkü o adamında beklentisi çok farklıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 27 Kasım 2009; 23:04:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Oğuzhan AŞAR

quote:

Balgat ta 100 bine de ev var ama hiç olmazsa lüks Albea ya nasıl para verirler anlamam tamam bende Fiat kullanıcısıyım Bravam var ama binilmez Albeaya aga ne estetik ne ergonomik Doğan ın devamı gibi.Ancak ticari taksi olur ondan başka da bir yol olmaz.

Ne ilgisi var şimdi? Biz istesek Bravo alamazmıydık? Herkesin arabadan beklentisi farklıdır. Bravo, Albea'dan güzel arabadır. Ama bu işlerin sonu yok gelir Honda Civic kullananda senin arabana kalas der. Kimsenin araba almak içinde senin fikrine ihtiyacı yok "ancak taksi olur" dediğin için ben arabamdanmı soğuyacağım? Sen kimsin ki insanın şu bayram günü ağzını bozduracaksın. Senin kadar bi tarafı kalkık insanıda görmedim afedersinde Mercedes kullanan adam bile gelip Albea'ya bunu demez. Görende altındaki Lamborghini falan sanar.

Ekleme: Araba herşey değildir bende istesem çok çok rahat Bravo alırdım ama paramın bankada durması benim için daha iyi. Albea benim hertürlü işimi fazlasıyla görüyor bana lazım değil çok daha lüksü he o parayı verecek olsamda Bravo almazdım zaten. Honda Civic alırdım. Yani herkesin beklentisi farklıdır ben derim "arabam yeni olsun masraf çıkarmasın tüm paramıda ona vermeyeyim", bir başkasıda der "araba herşeydir prestijdir kredi çeker zora girer yine alırım" senin kimsenin fikrini eleştirmeye hakkın yok. İstesem biraz krediyle Bravo değil Passat alırdım ama sonrası için ne yapayım? Yedek parçası olduğunda kasacam, içeceği benzinin altından zor kalkacam vs. bu işler böyle. Arabayı almak sorun değil sonrası sorun. Albea'yı peşin aldım 23.750 TL Bravo ne kadar? 35 desen onuda peşin alabilirdim. 60'a kadar peşin verip gerisi krediyle Passat'a da binerim. Ama yineliyorum, "araba benim için herşey değildir". Ve ben Broadway kullanan birine veya Doğan kullanan birinede, "kalasa biniyorsun" demem. Çünkü o adamında beklentisi çok farklıdır.

Arkadaş sadece fikirlerini sölemiş araç hakkında sana bir hakaret etmemiş veya arac'a fakat sen direk ruhumun kullanıcısına hakeret etmissin. eğer herkez fikirlerini sölemekde özgürse ve sende bunun cevabını arıyorsan gelen eleştiri ve yorumlarada hazırlıklı olmalısın.bu kadar seni gocundurcak bir şey de yazmamış.

• quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

quote:

Ne ilgisi var şimdi? Biz istesek Bravo alamazmıydık? Herkesin arabadan beklentisi farklıdır. Bravo, Albea'dan güzel arabadır. Ama bu işlerin sonu yok gelir Honda Civic kullananda senin arabana kalas der. Kimsenin araba almak içinde senin fikrine ihtiyacı yok "ancak taksi olur" dediğin için ben arabamdanmı soğuyacağım? Sen kimsin ki insanın şu bayram günü ağzını bozduracaksın. Senin kadar bi tarafı kalkık insanıda görmedim afedersinde Mercedes kullanan adam bile gelip Albea'ya bunu demez. Görende altındaki Lamborghini falan sanar.

Arkadaş sadece fikirlerini sölemiş araç hakkında sana bir hakaret etmemiş veya arac'a fakat sen direk ruhumun kullanıcısına hakeret etmissin. eğer herkez fikirlerini sölemekde özgürse ve sende bunun cevabını arıyorsan gelen eleştiri ve yorumlarada hazırlıklı olmalısın.bu kadar seni gocundurcak bir şey de yazmamış.

arkadaşın kalas yorumuna katılıyorum. hatta kalas+ plus
    gerçektende o parayı hak etmeyen bir araç. şu bu marka demiyorum..... ama hakikaten çok kötü...

• quote:

Orijinalden alıntı: n1say

quote:

quote:

"Kalas gibi arabaya o kadar para çok bile al bir Brava otomobil keyfinin tadını çıkar. Bravam var ama binilmez Albeaya aga ne estetik ne ergonomik Doğan ın devamı gibi.Ancak ticari taksi olur ondan başka da bir yol olmaz."

Bunlar sence normal mesajlarmı? Eleştiri var milletin malına çamur atmak var. Yavaş gidiyor dersin eleştirirsin, yol tutuşu kötü dersin eleştirirsin, atıyorum altı çok alçak yere vuruyor dersin eleştirirsin, iç hacmi çok küçük sığmıyorum dersin eleştirirsin. Ama kimsenin, kimsenin malına "kalas, dandik" vs. demeye hakkı yoktur bende hakaret olarak hiçbirşey demedim.

"Ben senin Bravo'na yumurta gibi araba vursam yamulur o paraya başka arabamı yok gitmiş 2001 model arabaya biniyorsun milattan önceden kalma" vs. vs. türü şeyler yazsaydım emin ol seninde sinirlerin kıpırtısız kalmazdı. Hangi hakla benim arabama kalas diyor? Albea kalassa Bravo çokmu bi halt. Görende sanki Mercedes c180k ile Albea kıyaslıyoruz sanacak. Neticede hertürlü eleştiri yapılır Fiat babamın malı değil ama kimse benim arabama kalas, binilmeyecek araba diyemez. Siz kimsiniz ki benim düşünceme karışacaksınız? Ben para verip almışsam gerisi kimseyi ilgilendirmez. Hepinizede iyi bayramlar.

Ekleme: Ben Bravo sanmıştım Brava imiş. Sizinle tartışmaya bile girmeyeceğim. Bravo, Albea'dan kat kat üstün bir araba ama Brava kullanan birisi Albea'ya çamur atamaz bence. Hele kaldı ki Brava'nın tipi bence Albea'dan daha berbat. Siz kendinizi avutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 27 Kasım 2009; 21:03:02 >

• Hangisi "kalas" buda kişiden kişiye değişir tabi;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 27 Kasım 2009; 21:10:52 >

• quote:

Hangisi "kalas" buda kişiden kişiye değişir tabi;

polemik olacak belki ama yıllarca sırf tutuluyor diyede kuş serisine bindi bizim millet....
    siz 23 bin tl yi bu araçlara vererek koç gurubunu ve italyayı zengin etmekte serbestsiniz tabiki...
    bana göre hava hoş tabiki para sizizn dilediğinize vermek sizin tercihiniz...
    ancak araç hakikaten vasat... yol tutuşu konfor sürüş keyfi cok zayıf bir araç bence... yıl 2010 olmuş fiat vasatın altında satış seviyesinde. nedenmi? neden ortada 3 dünya ülkelerine araba satmak artık sadece italyanların tekelinde değil... rakabet var eskisi gibi değil.bircok marka var... hemde vasatın cok üstünde ve italyanlardan daha ucuz....

sizler albea ya binmeye devam edin. bende marea ya biniyorum... benimki 2000 model sizinki 2010 model... onsenede hiçmi yol alamadı fiat.evt alamadı. 2000 model aracın konfor özellikleri halada yok albeada. yoltutuş ve sürüş keyfi yanına bile varamaz zaten.. ha ben aracımı övmüyorum cok daha iyileride var zaten. olay 10 yılda ileriye yönelecek seyler fiatta geriye gidiyo başka hiç bir otomobil üreticisinde böyle bir şey yok...

her zamanki tofaş taktiği türk milleti bunuda yer... yok ama artık yemiyor bence... yesede eskisi kadar değil en azından

• quote:

Orijinalden alıntı: demirkanali

polemik olacak belki ama yıllarca sırf tutuluyor diyede kuş serisine bindi bizim millet....
    siz 23 bin tl yi bu araçlara vererek koç gurubunu ve italyayı zengin etmekte serbestsiniz tabiki...
    bana göre hava hoş tabiki para sizizn dilediğinize vermek sizin tercihiniz...
    ancak araç hakikaten vasat... yol tutuşu konfor sürüş keyfi cok zayıf bir araç bence... yıl 2010 olmuş fiat vasatın altında satış seviyesinde. nedenmi? neden ortada 3 dünya ülkelerine araba satmak artık sadece italyanların tekelinde değil... rakabet var eskisi gibi değil.bircok marka var... hemde vasatın cok üstünde ve italyanlardan daha ucuz....

sizler albea ya binmeye devam edin. bende marea ya biniyorum... benimki 2000 model sizinki 2010 model... onsenede hiçmi yol alamadı fiat.evt alamadı. 2000 model aracın konfor özellikleri halada yok albeada. yoltutuş ve sürüş keyfi yanına bile varamaz zaten.. ha ben aracımı övmüyorum cok daha iyileride var zaten. olay 10 yılda ileriye yönelecek seyler fiatta geriye gidiyo başka hiç bir otomobil üreticisinde böyle bir şey yok...

her zamanki tofaş taktiği türk milleti bunuda yer... yok ama artık yemiyor bence... yesede eskisi kadar değil en azından

Sen Fiat alarak koç grubunu zengin etmedinmi? Ayrıca Marea kaç milyardı Albea kaç milyar. Marea çokmu başarı elde etti D segmentinde bi Laguna, bi Passat olabildimi? Ama Albea "C" resmi olarak ama "B" olarak ele alırsak mükemmel bir başarı elde etti. Sokağa çıktığında kaçtane Marea görüyorsun, Kaçtane Albea görüyorsun? Marea'nın grafiği ortada Albea'nın grafiği ortada. Marea güzel araçtır ama Brava bence berbat ötesi bir araba. Ama Marea'nında fiyat koşullarını ele alırsak D segmentinde hiçbirşey yapamadı. Zaten başarılı olamadığı için satışı durduruldu ama Albea hâlâ satıyor. Sorarım size D segmentindeki Marea, C segmentinde ki Megane'a rakip olabilecek bir araba mı?

Ben Albea alırken, 2. El Marea 17.000 TL idi. Albea'nın sıfırı 23.000 TL (Dynamic) idi. Hangimiz Koç'u daha fazla zengin etmişiz? Ve siz bu fiyatlardaki arabayı Albea ile kıyaslıyorsunuz. Marea hadi neyse yine ama Brava nedir ya yumurta gibi arabayı Albea'ya rakip bellediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 28 Kasım 2009; 12:42:14 >

• katılıyorum brava b.k gibi araba arka kısmı yumurta gibi ve farlarına bakınca tırmık yemiş kedi geliyor aklıma.. albea kat kat daha iyi bence..
  • bravoda albeada kötü görünümlü araçlar deil bence ama albeanın bu fotolardaki halini seviyorum diğerleride fena değil ama en hoşu bu bence.ayrıca albea fiatın aracı ki fiatta halk arabası ürettiği için ucuz olması normal dandik takoz diyecek kadar kötü bi araba değil parasının hakkını gayet iyi veriyo bence hemde multijet motoru
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.