Şimdi Ara

Fiat Albea Subap Eritti Yardımm (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Önerinizi dikkate alacağım.Ancak şöyle bi durum geldi aklıma.Bundan 3 ay önce aracımı lpg ustasına götürüp devir ayarını yükseltmiştim.Araç 6000 devirden sonra benzine geçiyor devir düşünce tekrar lpg almaya devam ediyordu.Ben bu devri 8000 olarak yükselttim.Yarın araç yapıldıktan sonra yine aynı lpg ayarını geri 6000 devire düşürmeyi planlıyorum.Sizce bu erime olayı bu olayla alakalı olabilir mi?Aracı devirli kullanırım ve ilk defa böyle bir durum başıma geldi.

• echomaniac E kullanıcısına yanıt

Çelik subap varsa albea uyumlu ondan taktırırım hocam.Ama araştırdığım kadarıyla bulamadım.Yarın sanayide belli olur herşey.

• quote:

Orijinalden alıntı: AnamurUmut

Önerinizi dikkate alacağım.Ancak şöyle bi durum geldi aklıma.Bundan 3 ay önce aracımı lpg ustasına götürüp devir ayarını yükseltmiştim.Araç 6000 devirden sonra benzine geçiyor devir düşünce tekrar lpg almaya devam ediyordu.Ben bu devri 8000 olarak yükselttim.Yarın araç yapıldıktan sonra yine aynı lpg ayarını geri 6000 devire düşürmeyi planlıyorum.Sizce bu erime olayı bu olayla alakalı olabilir mi?Aracı devirli kullanırım ve ilk defa böyle bir durum başıma geldi.

O motor aşırı yüksek devirde direk enjeksiyonlular gibi tüpün yanında bayağı benzin emcüklüyor.

birden çekişi filan artar o ara fark edersin. bir yaşındaki 132'lik corollamdan daha canlı oluyor diyeyim sen anla. uzun uzun da öyle

izmirden aydına otobanda 180'le gaz kesmeden gittim, gene de motora bi zarar gelmedi hiç. dediğim gibi senin subap gitmişse vardır illa bi sebebi.

• sancar10 kullanıcısına yanıt

Motor enjeksiyonlu zaten hocam.Tek nokta değil çok nokta enjeksiyon var.Bugün yapıldı araç.2000 tl masraf çıktı.Pistonlar, yataklar sağlam.Üstten rektefiye oldu.Komple subap takımı, contalar, kapak taşlama hepsi yapıldı.Önceki performansına göre şu anda subaplar daha sıkı olmasına rağmen çok iyi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.