Şimdi Ara

FIAT ALBEA YOL HİKAYELERİ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
2
Favori
11.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Ben de onu diyorum hocam buna verilen 9 bin tl ye yazık , gider galant alırım. bahsettiğim araç 3 hafta önce pert oldu içindekiler yürüyerek indi araçtan. Üstelik çok da konforlu hem de aynı para.

Neyse uzatmanın alemi yok. ne desem boş bunu satacak haliniz yok ben dedim diye. Ancak bu fiatın uyguladığı politikaya kıl oluyorum resmen Türk Halkını küçümsüyorlar. Açın bir bakın kuş serisinin tempranın falan italyadaki revizyon yıllarına wikide var. Adamlar 131 i bir kere revize etmediler bu ülkede. hala da en dandik donanımlılarını bize satıyorlar. 2012 model arabanın ses sistemi ses vermekten aciz. Benim 9 yıllık Sony Ericson W810i daha iyi ses veriyor yemin ederim.

Kısacası tuttuğun parça elinde elinde kalmıyor ama bir işe de yaramıyor , 4 tekerlikli peynir tenekesi hepsi.
  • ben albea sahibiyim. 2010 model premio multijet. 23 bin e aldım. araba alırken aradığım kriter 2010 modelden aşağı olmayacak, dizel olacak ve 100 bin km üzeri olmayacak. karşıma albea çıktı. çok güvenli olmadığını biliyorum. bu araçlar için güvenli maksimum sürat 120. daha üzerinde gitmek tehlikeli olabilir. haa 200 e de çıkıyor. dediğim gibi güvenli değil. severek kullanıyorum. tüm olumsuz eleştirilere rağmen. 15 gün yıllık izine çıktım. 3000 km yol yaptım. klima sürekli açık. 700 Liralık mazot tükettim. ben de isterdim bi mercedese veya iyi bir arabaya binmek. ama işte koşullar.. bakım masrafları uygun. 120 liraya hallediyorum. vergisi uygun. multijet denilen motor sorunsuz bir motor. motorda kayış yerine zincir var. daha ne olsun benim için..
  • Hocam sen boşver denilenlere. Kullanıyoruz işte. Zorla Euro Ncaptan 5 yıldız almış araçların pert resimlerini yüklettirecekler bana. Konu uzamasın diye tutuyorum kendimi. 100 bin TL lik araçların nasıl dertleri olduğunu, insanların nasıl pişman olduklarına ait yazıları alıntı yaptıracaklar ama boşver. Neyse sen bakma işte. İmkanın neyse elbette ona bineceksin. Yok bilmem ses sistemi felan baba parasıyla alınmış arabalara binip hava atmak kolay. Sen bakma söylenilenlere. Aracın satış rakamlarına baktın mı olur biter. Bunca alan adam salak, buradakiler, eleştirenler çok çok zeki. Daha bir civata yapmaktan aciz adamlar gelip burda yok bu iyi yok bu kötü. Ne bir üretim, ne bir işe yarama yok anca atıp tutarlar. O kadar rahat milletiz ki yerimizden konuşmaktan öte 1 metre yol gidemeyiz ama eleştiriye gelince ağız dolusu laf. Sanki adam gibi yerli üretim bir araç vardı da gidip zorla Fiat'tan araç alıyoruz. O anki ihtiyaca da Fiat cevap veriyor da ondan alıyor bu kadar millet. Sen eşşek olduktan sonra semer vuran çok olur. Fiat aşağılıyormuş Türk insanını. Önce Türk insanı adam olsun üretim, Ar-Ge, profesyonel çalışma nasıl olur onu öğrenip üretim yapsın. Sen boşver Fiatın Türk halkını aşağılamasını, Türkü Türkten başka aşağılayan yok. Bunu herkes biliyor. Neyse hocam siz güle güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Elbette s320 lerde de insanlar ölüyor. Ölmüş ile olacağa çare yok denir bilirsiniz. Lafı uzatmadan söyleyeceklerim bu kadar. Araç ekonomik, şehir içi aracı, adam gibi kullanırsan fazla masraflı değil, üzmez insanı. Ayağınızı fazlasıyla yerden kesen ve donanımı da gayet iyi bir araç. Motorları oldukça problemsiz. Bunca kilometre yapan araçlar bunu kanıtlamış. Fazla söze gerek yok. Kalın sağlıcakla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set@mon -- 1 Ekim 2014; 17:22:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: statükocu

ben albea sahibiyim. 2010 model premio multijet. 23 bin e aldım. araba alırken aradığım kriter 2010 modelden aşağı olmayacak, dizel olacak ve 100 bin km üzeri olmayacak. karşıma albea çıktı. çok güvenli olmadığını biliyorum. bu araçlar için güvenli maksimum sürat 120. daha üzerinde gitmek tehlikeli olabilir. haa 200 e de çıkıyor. dediğim gibi güvenli değil. severek kullanıyorum. tüm olumsuz eleştirilere rağmen. 15 gün yıllık izine çıktım. 3000 km yol yaptım. klima sürekli açık. 700 Liralık mazot tükettim. ben de isterdim bi mercedese veya iyi bir arabaya binmek. ama işte koşullar.. bakım masrafları uygun. 120 liraya hallediyorum. vergisi uygun. multijet denilen motor sorunsuz bir motor. motorda kayış yerine zincir var. daha ne olsun benim için..

En iyi araba anahtarı cebimdeki arabadır diye boşuna dememişler..bu sanal ortamda gaza gelip birbirimizin araçlarını beğenmemezlik yapıyoruz gereksiz yere..Kazasız belasız sürüşler dilerim hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.