Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.4 Turbo 150 HP (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
13.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: desiya

Fiat , Reno bu ülkeye gelmeseydi o dandik dediğiniz arabaları bu ülkede üretmese idiler inanın bugün otomotiv diye bir sektör olmazdı . Bununla birlikte daha ne kadar sektör gelişemezdi . Laojistik olsun yan sanayi olsun vs olsun kesinlikle bu düzeylere gelemezdi .

Tamamen katılıyorum. Bugün en büyük ihracat kalemimiz otomotiv. Sadece son ürün olarak otomobil değil yan sanayi ürünleri de milyarlarca dolar ciroya ulaşıyor. Bu durumda en büyük pay Tofaş ve Renaultun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serdar_39

http://www.sahibinden.com/6500_km_de_2008_model_fiat_bravo_tjet_sportWQQaXQQ10508127WQQpXQQdisplayitem

Şu an Bravo sport alacak olsam linkteki aracı gözüm kapalı alırdım. Listede opsiyon olmayan donanımlar bile var üzerinde.

blow-off varmış güzel araç , büyük konuşmayayım ama mavi araba almam asla
  • quote:

Orjinalden alıntı: desiya

Fiata karşı ön yargıda bulunulması normal olarak kabul edilebilir . Herkes her marka araca ön yargıda bulunabilir.

Ama şunu unutmayın.

Fiat , Reno bu ülkeye gelmeseydi o dandik dediğiniz arabaları bu ülkede üretmese idiler inanın bugün otomotiv diye bir sektör olmazdı . Bununla birlikte daha ne kadar sektör gelişemezdi . Laojistik olsun yan sanayi olsun vs olsun kesinlikle bu düzeylere gelemezdi .

Şimdi elinizi vijdanınıza koyun vede birdaha düşünün . Ki kaç senelik murat 124ler murat 131ler reno 9lar takır takır gitmeye devam ederken siz hangi dandiklikten bahsediyorsunuz . Mükemmel araçlar değiller kabul edelim ancak uzunca süre aynı kasada üretilmesinin tek sebebi üretim maliyetleridir.

Çoğumuzun ilk göz ağrısı ya şahindir ya torostor yada doğandır.

Ama üretimleri seneler evvel bitmiş araçların arkasından bu denki kötü yorumu hakettiklerine inanmıyorum.

Ki bu yorumları yapanlarında daha yeni yetme bebeler olduğundan adım gibi eminim .

tofaş ve renaultun otomobil sektörünü geliştirdiği su götürmez bir gerçek.renault da zamanında ucuz otomobiller sattı fakat bunlar tofaştan daha sağlam otomobillerdi.renault torosun sağlamlığı ile tofaş kuş serisini mukayese bile edemezsiniz.toros dağa bayıra bile sürülebilen bir araçtı ve bayağı sağlamdı.insanlar bu yüzden renault markasına tofaştan daha çok güvenir oldular.eğer bugün renaultun megane modeli bu kadar çok satıyorsa,insanlar lagunaya gözünü kırpmadan 50-60 bin lira para veriyorsa bunun sebebi budur.benim fiat markasına sempatim var,zaten grande punto aracımızdan da çok memnunuz.fakat 9 yıl kullandığımız tempranın sorunlarını hatırladıkça da günümüzde insanların türkiyede fiat markasına antipati duymasını normal buluyorum,bunun sebebi de tofaşın bu kadar zayıf otomobiller üretmesidir..

• quote:

Orjinalden alıntı: MajestiC

quote:

http://www.sahibinden.com/6500_km_de_2008_model_fiat_bravo_tjet_sportWQQaXQQ10508127WQQpXQQdisplayitem

Şu an Bravo sport alacak olsam linkteki aracı gözüm kapalı alırdım. Listede opsiyon olmayan donanımlar bile var üzerinde.

Geçen gün bizim okulun önünde gördüm Plakaları yapıştırmış güzel olmuş.

• Bu mavi renk resimde kötü gözüküyor ama bizim burada da bunun aynısından var renk ve jant aynı birebir çok güzel duruyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

Neresi sizin okul?

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

quote:

quote:

Neresi sizin okul?

Hatay nokta durağının arka taraflarında

• Lise sanırım..Bilmiyorum oraları.
  • quote:

Lise sanırım..Bilmiyorum oraları.

İzmirde mi oturuyon ?
  • Evet.

Mavişehirde.
  • quote:

Evet.

Mavişehirde.

Bizde diğer ucunda oturuyoruz. :)
  • Tasarımı çok etkileyici. Bence düşünülebilir, alınır ve binilir.

Olsa da binsek
  • bir Türk düşünür derki; Paran Varsa Alman, Yoksa Made in JAPAN
  • quote:

quote:

Evet.

Mavişehirde.

Yaşar Üniversitesinde okuyorum ben kazanırsan beklerim
  • Tek şey Söyleyeceğim, İTALYAN mühendisliği...

sadece fiiat'ın arabanın iç dizaynı ve plastik kalitesine harcama yapmamasından dolayı sinir oluyorum. genel olarak fiat araçlarında dışardan muhteşem duruyor ama içi dandik demeyelim ama daha özensiz duruyor...
  • Bu araba çok hoşuma gitti ciddi bi çekiciliği var punto gibi hafif durmuyor 30.000 tl başlayan fiyatı var bence değer
  • ayrıntüılı bilgi almak içinwww.fiatbravotr.com adresine göz atasbilirsiniz.herkes hem dizel hem de benzinli araçtan memnun.bence buzamana kadar fiatın yaptığı en iyi araç.
  • quote:

quote:

quote:

Evet.

Mavişehirde.

Yaşar Üniversitesinde okuyorum ben kazanırsan beklerim

İnşallah

• fuarda bindim ve fiat kendini aşmış dedim..binerken fiata bindiğimi bilmesek daha üst sınıf bir marka diye tahmin etçem.adamlar yapmış yani.
  • kişisel zevkler farklı olabilir
    ama fiat'ın yeni bravo ile yakaladığı kaliteyi görmemek için kör olmak lazım
    ya da fiat'a karşı ön yargılı
    ne demişler, daha özgür olmak için yıkın ön yargılarınızı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.