Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.4 Turbo 150 HP (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
13.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu araba fıyatınını hakkedıyor.hıc kımse pahalı veya o kadar para etmez gıbısınden konusmasın.sahın değil bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Yani işin kısası avrupadada ne kadar barajı geçmiş gibi görünselerde türkiyede işleri eskisinden farklı olmayacak . Özellikle 2 sene sonra konu8yu tekrar hortlatıp durumu buraya yazarız .

Hortlattım hocam konuyu Durumu nedir bu arabanın şimdi
  • bu paraya degmez bence kısa ve oz...
  • Onu bunu bilmem de c sınıfı hatchback otomobillerde herşeyiyle alınası bir araç ikinci elde 1 yaşındakiler 35000 tl'ye bulunabiliyor. Ayriyeten Lpg'de takılabiliyor. Kimse kusura bakmasın ama millet tutturmuş bir tsi bu motora şuanda lpg uygulanamıyor. Ve ikinci elleri sıfırından pahalı maalesef Bence şuanda motorların Kralı T jet ve Multijet ve çok yakında Twinair (0,9 lt iki silindir ve 105 hp güç )Ayriyeten Fiat'ı motor konusunda geçen firma yok. Ancak Fiat bu motorlarının üzerinde fazla durmuyor niçin böyle yapıyorlar bilemeyeceğim ama kesinlikle pazarlama taktiklerinde bir eksiklik var.
  • Bence bu fiyata alınabilecek en iyi araç. Donanımı motoru olsun süper.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-lav-kirmizi-rengi-nde-30400-km/detay
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

bu paraya degmez bence kısa ve oz...

Kısa ve öz diyerek kesip atacağına, neden değmeyeceğini açıklayabilir misin?
  • hay hay acıklıyayım bence bu fıyata alınabılcek hatta ustune 3-4 eklenıpte daha guzel daha serı araclar alınabılır fıyatalrı cok yuksek tutmuslar arabada 1-2 donanım eklıyerek yenı dıye dunup ustune kat kat fıyat eklemısler.fıyatalrı bence fıata gore cok ucuk.dızellerı en fazla full paketlısı 42 lıra olsa benzınlı 150 bg motorlusuda 38 lıra olması alzımdı bence...dızelde xenon far sunroof ekledım 49 lıra fıyat cıktı.1-2 donanım daha olsa 52-54 lıra bence cok...hadı ben full dıyorum pekı bazı donanım cıkardım 49 lıra yıne fazla bu arac ıcın.bu araca gelene kadar bır cok arac tercıh edılır.bu benım fıktım bence bu fıyat etmez...katılırsın katılmazsın ben bole dusunuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 22 Mayıs 2010; 12:15:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

bu paraya degmez bence kısa ve oz...

Kısa ve öz diyerek kesip atacağına, neden değmeyeceğini açıklayabilir misin?

Soruyu farklı bir şekilde değiştirelim sende neden o paraya değeceğini açıklasan.
  • mesela ben bu araca 50 verecegıme yenı gelıcek alfa romeo guiletta 1.4 170 bg model 50.000 den satısa cıkacak xenon-cam atvan 54 desek bence bu arctan daha akrızma ve daha guçlü.shrıocco eos ta olabılır.full bır bravo ıle arasında 5-6 mılyar fark olucak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceycey84x -- 22 Mayıs 2010; 12:19:20 >
  • @ceycey

Saygı duyarım, sadece fikrini öğrenmek istedim.

@katil

Benim bu konuda bir yargım yok, o yüzden açıklayacak bir şeyim de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

@ceycey

Saygı duyarım, sadece fikrini öğrenmek istedim.

@katil

Benim bu konuda bir yargım yok, o yüzden açıklayacak bir şeyim de yok.

pekı senın fıkrın nedır acaba sence degermı?
  • Bravo çıktığında donanımlı olanı makul fiyatlara alınabiliyordu, ancak şu anda fiyatları artmış sanırım.

Ama Bravo'nun 50.000 TL'lik versiyonuna denk donanımlı Jülyet'in 54.000 liraya inan(a)mıyorum. Aradaki fark daha fazla olacakmış gibi geliyor bana.

Ama 38 liraya fül benzinlisi satılmalı yorumun bence çok talihsiz. 38 liraya şu anda fül B segmenti bile ancak alınırken C segmenti fiyatının daha yüksek olması çok normal.
  • Ben bu aracı sıfır almam daha doğrusu şuanda c sınıfında 500000 tl altı full araç neredeyse yok; yani hiçbirini sıfır almam. Ancak şu ilanda olduğu gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-can-auto-dan-bravo-1-4-turbo-emotion/detay (tabi ki bilgiler doğruysa) bir araca 35000 tl vermekten de çekinmem açıkcası
  • bravo'nun bu motor ve donanımda julyet 30-35 bın euro cıvarı olur arkadaslar mıto bıle 50 bın tl julyet nasıl 54 bıne olsun...

ayrıca bu donanımda bu motor ıle ve gunumuz fıyatlandırmasına gore cok degıl bu araç için ısım onyargısı olması işi degıstırıyor....
  • fıat sa eger yapmalı bence bu fıyatı yıllarca oleydı sımdıde ole olmalı.suan 1.4120 bg guiletta 45.000 lıradan pıayasaya gırecek.1.4 170 lıkler 25.000 eurodan.enrıkonun verdıgı fıyat bu hatta 2 mılyar verıp kapora agustosta alabılırsın arabayı suan b segment dedın ya ford fıesta full dızel 34.000 lıra fıattada pekala 38 olabılır bence.sonucta yıllarca uygun fıyattan verdıler...
  • alfa romeo bolumunmumuze beklerız herkesı fıyatlar orda mevcut gozlerınıze ınana bılırsınız ve suan gıdıp sıparıs verebılırsınız.2.000 lıra kapora ıle bu fıyatlardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Ben bu aracı sıfır almam daha doğrusu şuanda c sınıfında 500000 tl altı full araç neredeyse yok; yani hiçbirini sıfır almam. Ancak şu ilanda olduğu gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-can-auto-dan-bravo-1-4-turbo-emotion/detay (tabi ki bilgiler doğruysa) bir araca 35000 tl vermekten de çekinmem açıkcası

can auto nun muhasebecısı eskı musterımdır.fıyatta oyanrlar sanırım bıraz daha...

• quote:

fıat sa eger yapmalı bence bu fıyatı yıllarca oleydı sımdıde ole olmalı.suan 1.4120 bg guiletta 45.000 lıradan pıayasaya gırecek.1.4 170 lıkler 25.000 eurodan.enrıkonun verdıgı fıyat bu hatta 2 mılyar verıp kapora agustosta alabılırsın arabayı suan b segment dedın ya ford fıesta full dızel 34.000 lıra fıattada pekala 38 olabılır bence.sonucta yıllarca uygun fıyattan verdıler...

ford fıesta benzınlı full 1.4 96 hp arac b sınıfı bı ton donanım farkı olan arac 34 bın ayrıca c sınıfında bence su an cok rahat ılk 3 e gırebılecek bır arac bravo ustunde turbo 1.4 15o hp lık motor var ve 38 bın cıvarı bı fıyat olacak lpg tam uyumlu motoru donanım olarak ıstedıgınız her donanımı ekleyebılıyosunuz ve bu fıyat olsun ıstıyorsunuz gonul oyle ıster ama pıyasa sartlarında bunun mumkun olmadıgı asıkar....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

Ben bu aracı sıfır almam daha doğrusu şuanda c sınıfında 500000 tl altı full araç neredeyse yok; yani hiçbirini sıfır almam. Ancak şu ilanda olduğu gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-can-auto-dan-bravo-1-4-turbo-emotion/detay (tabi ki bilgiler doğruysa) bir araca 35000 tl vermekten de çekinmem açıkcası

can auto nun muhasebecısı eskı musterımdır.fıyatta oyanrlar sanırım bıraz daha...

Eyvallah üstad sağol, şuanda almam mümkün değil (keşke olsa) ama almayı düşünen arkadaşlar için iyi bir açıklama olmuş

• aynen ole malesef ıste pıyasa durumu fıatın yenı fıyat arttırımı bole...bır oncekı kasada gercı aksa degısmedı ama donanım degıstı fıyatlar bır nebze daha uygundu bence donanımda ekleseler o fıyatalrın durması lazımdı...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.