Şimdi Ara

Fiat Bravo 1.4 Turbo 150 HP (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
1
Favori
13.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Asarhaddon

quote:

Orijinalden alıntı: ceycey84x

quote:

Ben bu aracı sıfır almam daha doğrusu şuanda c sınıfında 500000 tl altı full araç neredeyse yok; yani hiçbirini sıfır almam. Ancak şu ilanda olduğu gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-can-auto-dan-bravo-1-4-turbo-emotion/detay (tabi ki bilgiler doğruysa) bir araca 35000 tl vermekten de çekinmem açıkcası

can auto nun muhasebecısı eskı musterımdır.fıyatta oyanrlar sanırım bıraz daha...

Eyvallah üstad sağol, şuanda almam mümkün değil (keşke olsa) ama almayı düşünen arkadaşlar için iyi bir açıklama olmuş

onemlı degıl ne demek elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısıcam tabıkı.ama haftaya askerım 15 ay olmuycam artık nasıp oradan yetısmeye calısıcam...

• ceycey umarım julyet dedıgın fıyata satısa gırer cunku aracımı satıp bı sene sonra yenı bısey almak ıstıyorum bunların ıcınde julyet'de var ama once su ds3 bı gelse....
  • bence bıde c segmentınde ılk 3 e fıyat acısından mı yoksa tutulmamı?bence gıremez suan mıtsubıshı lancer sportback hazıranda gelıyor guiletta agustosta shirocco var yenı astra var Honda Civic Type,Toyota Auris,Citroen C4,VW Golf,Peugeot 308,Mazda 3 Hatchback,Alfa Romeo 147,Ford Focus,Renault Megan,Seat Leon bunalrın ıcındemı ılk 3 e gırcek bence gıremez?ama ılk 6 ya gırer benım gozumde tabı.
  • quote:

bence bıde c segmentınde ılk 3 e fıyat acısından mı yoksa tutulmamı?bence gıremez suan mıtsubıshı lancer sportback hazıranda gelıyor guiletta agustosta shirocco var yenı astra var Honda Civic Type,Toyota Auris,Citroen C4,VW Golf,Peugeot 308,Mazda 3 Hatchback,Alfa Romeo 147,Ford Focus,Renault Megan,Seat Leon bunalrın ıcındemı ılk 3 e gırcek bence gıremez?ama ılk 6 ya gırer benım gozumde tabı.

f/p acısından....
  • fıyatlar bu ben enrıko alıbertının muduruyle konustum 50.000 nın ustu olursa zaten tutulmaz bızım halkımız almaz demıstı 2 hafta sonrada fıyatları acıklandı bence ıyı bır fıyat.askerden geleyım bende guiletta alıcam nasıpse ama shirocco,eos da aklımda tabı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ben bu aracı sıfır almam daha doğrusu şuanda c sınıfında 500000 tl altı full araç neredeyse yok; yani hiçbirini sıfır almam. Ancak şu ilanda olduğu gibihttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-bravo-can-auto-dan-bravo-1-4-turbo-emotion/detay (tabi ki bilgiler doğruysa) bir araca 35000 tl vermekten de çekinmem açıkcası

can auto nun muhasebecısı eskı musterımdır.fıyatta oyanrlar sanırım bıraz daha...

Eyvallah üstad sağol, şuanda almam mümkün değil (keşke olsa) ama almayı düşünen arkadaşlar için iyi bir açıklama olmuş

onemlı degıl ne demek elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısıcam tabıkı.ama haftaya askerım 15 ay olmuycam artık nasıp oradan yetısmeye calısıcam...

Şimdiden hayırlı tezkereler. Ben beşbuçuk ay yapmıştım ama askerlik unutulmaz. Ne demişler HER ŞEY VATAN İÇİN

• ben tam uzun yapıcam bakalım nolcak gorup yasıyacaz...acemılık burdur cıktı bakalım...
  • konu dışı ama burdurda askerliğimi yeni tamamlayıp geldim (kısa dönem çavuş olarak) umarım güzel bir acemilik geçirip iyi bir yere dağıtımın olur..
  • Bu fiyatlarla ile, Bu kadar seçenek var iken, Bravo stliodan farklı olmayacak. Fiat yönetimi halen geçmişinden ders çıkaramamış anlaşılan.
  • Bravonun 2. eli oturdu piyasada.Aynı paraya alınan araçlarla aynı 2. el performansı sergiliyor. Sıfırı 10 bin TL daha pahalı satılan araçlarla karşılaştırmayın lütfen.

150 hp Sport Bravo harika bir araç. 35.000 e satılan daha iyi bir 2. el araç bulamazsınız. Bulduğunuz ya çok eski olur ya da vergisi,bakımı vs. pahalıdır.

Tüm avantajları (vergi yakıt parça performans donanım model) bünyesinde toplayabilen bir araç bence...
  • Beni Bravo'dan soğutan tek şey var o da hatchback olması. Yanlış anlaşılmasın Hatchback otomobilleri severim ama aileye karışınca bagaj özelliklerinden dolayı kesinlikle sedan otomobil ihtiyacı ortaya çıkıyor. Tamam Bravo'nun bagaj 400 lt ama, maalesef Hatcbacklerin bagajları asimetrik yapıdan dolayı kullanışsız oluyor. Sanki, Fiat sınıfı belli olmayan Linea yerine C sınıfında Bravo şasisi üzerine sedan bir araç yapsa çok daha iyi olacak gibi
  • İlk 3'e 5'e girmesi çok mu önemli acaba yani bu bir övünç kaynağımı olacak.Kırmızı ışıkta beklerken dereceye girmiş bir arabanın içinde olmak mıdır amaç yoksa verdiğiniz paraya en dolu donanımla en iyi (yada rakipleri içinde en iyiye yakın) performansı almak mı ??

Ben 2005 Vectra C'den inip Bravo'ya bindim..Aldığımdan beri birgün olsun neden aldım bu arabayı dediğim olmadı,inşallahta olmaz..Makyajdan sonra donanım paketleri değişti ve yavanlaştı bence hata yaptılar..1.4 150 HP Sport'un artık gelmemesi enayilikten başka birşey değil yılda 10 tanede satsa getirmeliler çünkü Bravo'nun prestij modeli Sport'tu bana göre..Ama sanırım önümüzdeki dönemde Multiair 170 HP olarak gelecek tekrar..

FIAT'ın TOFAŞ yüzünden prestij kaybettiği ve TOFAŞ'ın önyargıya neden olduğu bir gerçek ancak işler eskisi gibi değil.Bravo ile kalite yükseldi ve parasına değecek bir araç çıktı ortaya (yanlız son dönemde fiyatların gereksiz şiştiğini de kabul etmek gerek)

İnsanların "ben bu arabayı hayatta almam" demesini anlarım herşey bir yana bu bir tercihtir ama sadece muhalefet olsun diye içini doldurmadan "bu araba para etmez" demek boş konuşmaktan öteye geçmez..

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.