Şimdi Ara

Fiat bravo 2010 1.6 dizel ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu paraya 120 beygir 1.6 dizel c segmenti baska arac yok kacirmayin hocam cok iyi fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski aracım bravo. şu an premium sınıf bir araç kullanıyorum ama bravonun yeri ayrıdır. sorunsuz malzeme kalitesi, güçlü, bakımları uygun bir araçtır yeni corollaya bindim iç mekan olarak bravo bariz şekilde daha iyi. temizi gözü kapalı alınır
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2008-50.000-km-de-1.6-mjet-bravo-emotion-180710071/detay

Hocam bu arac nasil?2008 emotion donanimi km si de dusuk ancak bu 105 bg.pazarlikla 32-32.500 gibi bir rakama almak mantikli mi?

• bence Türkiye de hak ettiği değeri görememiş tofaş yüzünden düzgün tanıtımı yapılmamış ancak bir çok c sınıfı rakibinden hem tasarım hemde donanım bakımından çok daha iyi olan bir fiat modeli tıpkı stilo gibi değeri bulunmadı ama aslında tutmaması da aracın değerini anlayanlar için fiyatının makul olmasını etkiledi bence çok iyi bir seçim yapmışsınız bu paralar astra almaya kalksan ancak clasic alabilirsin oda bravo nun yanında aynı bir odun kalır size tavsiyem alabiliyorken 2-3 daha fazla verin fakat sport style veya emotion paket alın ilerde keşke dememek için
  • sharkemre kullanıcısına yanıt
    Az once linkini paylastigim arac nasil hocam?105 bg ama emotion donanim.120 likler daha cok mu tutuluyor 2.elde?

• Bende Dualogic 1.6Mjet 120hp'lik var, arkadaşımda 105hp'lik. Arkadaşımınkini de kullandım.

Alt devirler fark pek hissedilmiyor. Fark ancak üst devirlerde kendini gösteriyor. 105hp'liğin de performansı gayet tatminkar, 1500 devirde 290Nm tork var sonuçta.

Hemen hemen tüm 1.6dizel motorları kullanmışlığım var. Bravo'nun 1.6MJet motoru alt devirlerde en canlı motorlardan birisi.

Yukardaki arkadaşın önerdiği Emotion çok güzel bence. İmkanınız varsa Emotion almaya çalışın derim. Belirgin donanım farkı var çünkü.

Benim araç Ankara'da şehir içi yazın 6 - 6.3 civarında yakıyor. Kullanım ve trafiğe bağlı aslında 5.5lt. yaktığı da, 8lt. yaktığı zamanlar da oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

Az once linkini paylastigim arac nasil hocam?105 bg ama emotion donanim.120 likler daha cok mu tutuluyor 2.elde?

1.6 Mjet Emotion için güzel fiyat, aracın km olayıda güzel baya düşük, 1.600 TL hasar kaydını araştırın ne olmuş ve arabayı mutlaka yetkili servise göstererek alın. Azcık daha pazarlıkla güzel araba bence
  • Emotion alinir.

• Bende bunun otomatiği var 2012. Otomatik olmasına rağmen Gayet memnunum çok sağlam araba. Hele aracın burnu çok sağlam 2 defa burundan başkasına gömdüm boyası bile çizilmedi bende anlamadım toma gibi mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scorpion28 -- 22 Ekim 2014; 9:17:16 >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2008-bravo-1%2C6-mjet-emotion-6-ileri-vites-hatasiz-boya-yok-183005110/detay

Bu araç gayet temiz duruyor ayrica emotion en dolusu cam tavab stil paket opsiyonu yok boya yok yazmış tabi galerici iyi incelemek lazım 130 bin km bence multijet motor için fazla değil.

• ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Galericiden araba almam hocam:)ayrıca ben bu aracin 50 bin km.de olanini buldum yukarda linkini paylasmistim,dusunme asamasindayim.ilginiz icin cok tesekkur ederim.

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ilk-sahibinden-2008-50.000-km-de-1.6-mjet-bravo-emotion-180710071/detay

Hocam bu arac nasil?2008 emotion donanimi km si de dusuk ancak bu 105 bg.pazarlikla 32-32.500 gibi bir rakama almak mantikli mi?

Buda güzel duruyor hasar kaydının ayrıntısını sorun.

• quote:

Galericiden araba almam hocam:)ayrıca ben bu aracin 50 bin km.de olanini buldum yukarda linkini paylasmistim,dusunme asamasindayim.ilginiz icin cok tesekkur ederim.

Yani galericilere çok temkinli yaklaşmak lazım :)

• Scorpion28 kullanıcısına yanıt
    Masallah:)Allah kaza bela vermesin.

• quote:

Masallah:)Allah kaza bela vermesin.

Valla hocam bende araç arayışındayım bundan önce 3 tane stilo sattım en son sattığımda imzamdaki dizel araba için sattım şuan piyasada dizel C sınıfı en mantıklı araç bravo multijet ben başka göremiyorum 2.el 2-3 yaşında araçlara 50-60 bin isteyenler var bravo onların yanında baya bir uygun kalıyor motor olsun donanım olsun görüntü olsun hepsi çok iyi ama millet bilmiyor halen punto sananlar var ha şu da bir gerçektir bilseler bu fiyatlarda olmazdı aynı olayı ben stiloda da yaşadım millet arabanın varlığından habersiz Tofaş sağolsun hiç reklam yapmadı bu araçlara.

• http://www.fiatbravotr.com buradaki forumda daha ayrıntılı bilgiler bulabilirsin kullanan arkadaşlardan bilgi alabilirsin.

• Ben yukarda ilandaki 50.000km'deki Emotion'u kaçırma derim.

34-35 gibi paraları B-segment jant kapaklı 90hp Polo 1.6 TDI'lere veriyorlar.
  • 1.6mj çok keyiflidir tavsiye ederim.. 2. el alırken çok dikkatli davranın acele etmeyin.. bravo tercihiniz bence yerinde.
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim..

• zeytinkoy kullanıcısına yanıt
    Birisi fiat birisi wv ondan kaynaklanıyor hocam:)marka takıntım yok ama satarken de beni sıkıntıya sokmayacak bir arac olsun istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.