Şimdi Ara

Fiat bravo 2010 1.6 dizel ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
2
Favori
1.843
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Tesekkur ederim sağ olun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Milletin jant kapakli bomboş B-segmentlere 34-35 verdiği bir ortamda 31'e C-segment boylesine dolu bir araç almak cok akıllıca bir tercih.

Emotion'larda saglam donanim var.

105 hp olanıda güzel ama asıl 1.6 Mjet 120 hp 300 nm valla tadından yenmez

@Poyraz hocam artık bi detaylı iç dış resim ekler inceleme yazarsın Bravo baya ilgi çekti
  • xmxksk kullanıcısına yanıt
    105 lik te yeter bana hocam:)hava sartlarından dolayı aracımı yıkatamadım henüz.izlenimlerimi paylaşırım insallah..

• poyraz2664 P kullanıcısına yanıt
    105 lik te iyidir 290 nm tork var ayrıca DPF (dizel partikül filtresi) sorunu yok izlenim ve fotoları bekliyoruz unutma :)
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Sizin aracınız da mı bravo:)

yok ben en son stilo kullandım imzamdaki sattım ama ileride alacağım araba büyük ihtimalle Emotion bravo olacak ama ben Stil paket ve cam tavanlı istiyorum.
    Ee tabi cam tavanlı başka:)stilonun da değeri bilinmedi maalesef.2 gun oldu ama arabamı gun gectikce daha cok seviyorum:)cevremde fiata bu kadar para verilir mi diyen cok ama umrumda degil:)

• valla fiyat çok çok iyi hocam Allah kaza bela vermesin daha iki ay önce 90 binde dynamic bravomu 31 bine verdim emotion o paraya o km de bedava
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Sağ ol hocam.Allah herkesin gonlune gore versin..

onların araç fiyatlarından haberi yok galiba o fiyata o kilometrelerde ancak 2009-2010 benzinli polo,corsa,clio falan alabiliyorsun konuşanlara bakma sürü zihniyetli insanlar onlar kendi fikirleri yok sadece gördükleri duydukları üzerinden laf yaparlar.
    Arabama nazar değdi galiba.az once seyir halindeyken esp-asr-hill holder devre dısı uyarı mesajı geldi.durdum aracı aldigim kisiyi aradım akunun zayifligindan kaynaklandigini soyledi,bir kac kere kontagı açıp kapattım sonra hareket edince duzeldi ancak canımı sıktı bu durum.

İlk başlarda can sıkar sonra düzelir merak etme. Sanayide tanıdık bir usta varsa bi yanına uğra yüzeysel baksın
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Yarın gostereceğim hocam.umarım ciddi bir sorun yoktur.kafama takilan aracı aldıgım kisi satmadan once bu sorunu yasadigini soylemiyor.ciddi bir soru. Olmasından endise ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyraz2664

Yarın gostereceğim hocam.umarım ciddi bir sorun yoktur.kafama takilan aracı aldıgım kisi satmadan once bu sorunu yasadigini soylemiyor.ciddi bir soru. Olmasından endise ediyorum.

Aküyü bir kontrol ettir elektroniğin bol olduğu araçts akü önemlidir.

İletişimi koparmayın adamla, bir şey çıkmaz umarım ama canınızı sıkmayın.
  • RevivaL kullanıcısına yanıt
    Yarın baktirayim aku zayifsa degistirecegim hocam.

• romwar kullanıcısına yanıt
    güle güle kullanın zaten bindikçe daha seveceksiniz inanın bende sıkı bir fiat kullanıcısı olarak söylüyorum milletin gerekli gereksiz yorumlarına hiç kulak vermeyin
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.